2011 júliusi babák (beszélgetés)
Hát tudom, csak nekem meg a férjemnek is olyan munkánk van, hogy 8-tól fél 5-ig (normál esetben), én konkrétan azt sem tudom, hogy egyáltalán elhozni hogyan fogom majd :(
arról már nem is beszéle, hogy az én főnököm egy állat, ha 6-kor eljöttem, már rossz szemmel nézett, hogy miért nem maradtam tovább túlórázni :(
hát így nem könnyű. ha szereted csinálni, és megéri pénzügyileg, akkor meg fogjátok találni a megoldást. van családi napközi is, 2 órára azért nem egy vagyon.
Judit, mi is megoldjuk, látod, nem könnyű, de azért nem is lehetetlen, ezen előre sztem ne aggódj!
aztán meg hátha Dénes lesz a kivétel, aki sose lesz beteg!
ha szereted a munkádat, és lenne kire bízni Vivit, akkor biztos könnyebben vissza tudsz menni te is.
Hát csajok, én már most azon parázom, hogy mi lesz, ha egyszer vissza kell mennem dolgozni, én sem tudom ki fog rá vigyázni, ha mindig beteg lesz majd. Basszus az unokatesóm gyerekeire, anyukámtól elkezdve, az ő anyukájáig a nagymamámon át mindenki vigyáz, ők is álladóan betegek, de ott a család, tudnak rájuk vigyázni. Én meg majd tök egyedelül leszek :(
anyu 2 műszakban dolgozik és tesómnak a pici szeptemberben érkezik neki 1 pici és 1 kicsi mellé még 1 kicsit nem akarok odasózni mégha kis időre is elég lesz neki a 2-vel .na meg utazás is zűrös anyuéktól ha nincs aki bevigyen.
mondjuk én örülök, hogy Edit bölcsis, számos előnye van, de ez nyilván mindenkinek a maga döntése. 2 óra nem sok, annyira azért biztos anyukádék is meg tudják oldani, nem?
na ez az hogy ez a legnagyobb baj hogy Vivit hova teszem???
Bölcsibe szerintem nem vennék be már na meg nem is szívesen adnám és csak nap 2 óra a meló
Egyébként leírtam nagy hosszú bejegyzést a naplómba erről az egészről részletesen erre összeomlott a firefox és eltűnt így kezdhetem elölről:(
ha visszamész, bölcsibe megy Vivi, vagy anyukádékkal? mert gondolom, ha anyukád vigyázna rá, akkor nagyobb zökkenő nélkül menne tovább az élet. ha bölcsis lesz, akkor meg készülj az állandó betegségekre, lelkileg elég megterhelő, még ha nem is úgy tűnik kívülről, és tényleg nagy gond, hogy az ember kire bízza, ha beteg és muszáj dolgoznia, akár elhiszitek, akár nem.
majd a dilemát leírom a naplómba részletesen
Hú csajok nem is meséltem még milyen dilema elé állítottak. Ugyanis feltették a nagy kérdést nem akarok-e szeptembertől visszamenni melózni?
Még nem sikerült eldöntenem mi tévő legyek:(Nem tudom hogy lenne jó:(
Szerintetek?
csajok Vivi talán életében először nappal elaludt egyedül a kiságyában:)
kellett hozzá jó 20 perc tekergés:)
Igen, ez is igaz ám! Hallom azoktól, akiknek közel lakik :)
Hát azért nagyon ne irigyeld, mert ok, hogy segít, ha tud, de azért el kell viselni a sok mindenbe való beleszólást, ha meg visszaszól az ember akkor könnyen az lehet belőle hogy hálátlan a sok segtségért, mert nem fogadja meg a 20 évvel ezelőtti elveket.
köszi, Lányok, aranyosak vagytok. csak olyan fura ez, mert a bölcsiben nem kaphatta el, de akkor honnan jön ez? amúgy a bölcsiben is kb minden gyereknek folyik az orra. én nem szoktam úgy vinni, de sokan igen. még jó, hogy holnap jön anya, különben meg lennénk megint lőve, komolyan, olyan irigy vagyok azokra, akiknek ott van közel a nagyi, mi csak itt ketten vagyunk, és rohadt nehéz megoldani. holnap is én vizsgáztatok, az uram meg épp odaér a dolgára, ha gyorsan lemennek a hallgatók, komolyan, nem ilyen munkahelyem lenne, már megkergültem volna...
Jobbulást a kis manónak! :(
sziasztok Lányok! Editnek 3 napos láza van, úgy kellett érte mennem a bölcsibe, ott lázasodott be. úgy sajnálom, bár nagy baja nincs, de akkor is. még jó, hogy addigra lenyomtam az összes vizsgázót...
szerintem Vivinek is jönnek az alsók bár látni nem látom csak ő is fel fel sír éjjel de fel nem ébredt
Barninak is jönnek alul a kettesek mindkét oldalon és felül az 1-k. :(
de jó ügyesek vagytok:)
Este végre Vivi is elalszik már megint a saját ágyában de nappal még nem mondjuk még sose nem is aludt nappal benne csak ha valahol elaludt és betettem.
nem akarom elkiabálni,de amikor beszéltük ezt az altatás dolgot,képzeljétek Csabika elalszik az ágyába,hátsimivel........remélem így is marad.de a fogai ezerrel kinozzák szegényt,egynek a hegye már látszik.azért sír föl szerintem éjszaka.
sziasztok
ma voltunk rossmanba,a 220g-os bébikaják 249 ft.köszi pidiko hogy szóltál!!!!!!Elhoztuk szerintem az összaes őszibarackos kaját.........:D
Akkor reménykedhetem hogy ide már nem jön:)
De azért már nagyjából összepakoltam már amit tudtam engedett Vivi:)
hála égnek nem:)
Olyan kupi van még nem tudtam elpakolni hogy este hazajöttünk na meg a kisasszony már szét pakolt:)
mikor volt?
További ajánlott fórumok: