2011 júliusi babák (beszélgetés)
beleizzad. mi azért vettünk a maxi cosit, mert annak még elég emberbarát volt a huzata, nem 20 perc alatt izzad bele, hanem mondjuk 50 perc alatt....
azért a fejét ne csavard ki :DD
csajok, egy kérdés, bár hülyének tűnhet:
nektek nem izzad bele a gyerek az autósülésbe?
Mi már a 2.at koptatjuk, aszittem, az 1.ben volt a hiba, de nem, csavarni lehet a ruciját, meg a huzatot is.
Meg szegény fejecskéjét is
Kati, itt vagy?
hany tojas kell a blogodon levö tojaskremhez?
az nem jó:(
Nekünk is jár vissza elvileg így reménykedem benne hogy nem kötnek bele a családi adókedvezmény visszamenőleges igénylésébe.
hát valami a vállalkozásom miatt, mert én egyéni vállalkozó voltam. Még tavaj márciusban adtam vissza a vállalkozóit, és akkor csináltuk a záróbevallást, úgyhogy most elvilegt normál bevallást kellene csinálnom. Azt is csináltam, de elkezdtek pampogni hogy valami sort még be kellet volna írni a vállalkozói miatt, mondjuk ezt nem értem miért? a vállakozást lezártam a záróbevallással, úh tényleg nem értem, na mindegy... majd kijavítjuk.
Csak az a baj, hogy elvileg nekem jár vissza kb 50 ezer forint, és azt így még később fogják küldeni, pedig nagyon jól jönne már az a pénz :(
sajnálom:(
mi a gond a bevallással?
elugrottunk délelőtt a boltba amíg kicsit kevésbé esett az eső, közbe el kellett menni a postára (mert tegnap bedobtak egy ajánlott küldemény cetlit), én már tök örültem, gondoltam meghozták a vaterás felsőmet, mondom nem baj, ha kicsit megázom, akkor is elmegyek a felsőért (Dénes azért védve volt az esőtől a babakocsiban), szóval megyek esőben nagy hévvel a postára
azt a pofáraesést, amikor megláttam, hogy nem a felsőm jött meg, hanem az apheh küldött levelett, hogy rossz az adóbevallásom :SSS
újra kell csinálni, remek :S
Te Nikó, ilyen van???
kis hazánkban?
kíváncsi vok, mi volt a foglalkozása