2011 júliusi babák (beszélgetés)
na mi van már itt, senki nem akar velem társalogni. akkor megyek és eszek egy kis sós kekszet, az a tuti :) jó éjszakát, Lányok!
hm, szóval rám fekszik, nem rá....
talán jobb lenne, ha aludnék...
nálunk nincs kézben altatás, Editet még sose sikerült úgy elaltatni, maximum rá fekszik, és úgy, de akkor is, szinte felderül az arca, ha beteszem a kiságyba. kis simi és ott hagyom, ahogy Olcsi is, nyekereg kettőt, aztán elalszik. állandóan attól félek, hogy mikor fog ez megváltozni, és mit fogok akkor csinálni...
És még a "Csak szexre kellesz" is aranyos :)
Nekünk Olcsit kb. két hétig újra kézben kellett altatni. Most már csak ringatni kell esetleg alvás előtt egy kicsit, de ritkán alszik el kézben. Fura, de jelzi, ha már letehetjük. Elkezd a kiságy felé lógni. :)
Többször pedig elsírja magát, ahogy letesszük, de mire kijövünk, abba is hagyja és alszik.
Szerintem próbálkozz ringatással, tedd le közben vagy simizd a hátát (Olcsi attól csak bepörög) vagy mindig hagyd egy-két percig sírni, utána vedd fel és napról-napra várj többet, hátha...
Én sem vagyok túl okos altatás terén, de valahogy mindig sikerül visszaszoktatnunk a kiságyban elalvásra.
Én azt szerettem volna, hogy néha bújjon hozzám és velem aludjon el az ágyon, de lehetetlen... Olcsi így nem tud kikapcsolni. Folyton feláll és nagyon sír. Mennyire mások már most a babáink! :)
köszi, akkor szerintem ezt meg is nézem ma :)
Nekem az Elhajlási engedély tetszett mostanában. :)
hú de eltűnt mindenki!
CSajok segítség!!! az uram estére kimenőt kapott sörözni. Unatkozni fogok, mondjatok már valami jó kis filmet amit nézhetnék?? :)
jut eszembe a c&a-ban is minden gyerekcucc 20%-al le lesz árazva a hétvégén azt hiszem
Csjok én elköszönök ha minden jól megy estére jelentkezem már anyuéktól:)
Most még össze pakolok aztán indulunk:)
Szép délutánt mindenkinek
puszi
akinek ugye van napirenje annak könnyű így csinálni de nekünk semmi nincs:(pedig jó lenne de annyira össze vissza eszik alszik hogy csak na:(erőltetni meg nem akarok semmit
Hát én midnig úgy csinálom, egy megszokott menetrend szerint. Ebéd, ivás, játék, amíg látom hogy már nagyon fáradt és akármelyik percben elaludna, akkor tisztába teszem, besötétítek és irány az ágy a cumival. 5 perc és alszik is. Csak nagyon fontos, hogy minden nap ugyanúgy kell csinálni, hogy megszokja és akkor nem lesz gond. Első két nap nekem is hisztizett. Utána tudta, hogy most van alvásidő és alszik is. :-)
megyek,felébredt.sziasztok.
egyik nap kérdeztem itt,hogy van-e ötletetek,hogy altassam el ujra az ágyába.régen szó nélkül elaludt ott..........
nagyon sír,olyan hisztit lever,hogy csak na.....próbálgatom bele rakni,ilyenkor,de örült sírásba torkollik.megszokta,hogy kocsiban alszik napközbe.este meg mellettünk alszik el,és ugy teszem az ágyába.
bizony:)
csak az a baj hogy jövőhétre ismét mond lehülést meg esőt:(
mért nem az ágyában alszik el? akkor nem is lenne gond azza se hogy be kell rakni :)))
ez ismerős nálunk is szokott lenni:)
és ha felkelek mellőle rögtön észre veszi
Mi sétálnimegyünk du is. :-) Végre jó az idő, holnapra és vasárnapra akár 28-30 fok is lehet azt mondták!
csak ezzel az a baj,nem hagyhatom magára......de most már itt kinlodok,mert folyó ügyem lenne..........:D
vissza fog jönni az étvágya lehet foga jön azért nem eszik
itt is nagyon szupi idő van végre:)
Majdcsak visszajön az étvágya, biztos a foga jön, nem??
hu de jó.hétfőn gooooo rossmann.remélem nem lesz car időőőőőő.mi ma bicozni megyünk,megálllt a szél végre.felkel,eszik talán,és megyünk
További ajánlott fórumok: