délelött egyedül bementem,aha.következö busszal haza.anyuval volt a pici,de aludt a kocsiba.holnap meg együtt megyünk a tesómékhoz.de jó hogy bementem,alig volt már.
mért mit gondolt majd egyből 1 méternyi haja nől Vivinek hogy hátraele tudjátok copfolni? Mindig fönt nő a babáknak. Barninak hátul nem is nő a haja egyáltalán, csak felül meg oldalt.
felébredt Vivi 2 órát aludt és csendben ébredt csak azt láttam hogy kapálózik megyek nézem hát fel van és orrig be van bújva a sapi alá:)majd felteszem a képet:)
tegnap mikor a kiságya alatt mostam fel, épp arra gondoltam, hogy ha majd kúszik, már nem kell törölni, csak ruhát mosni :)) főleg ha akkor is ennyi nyála lesz
Na, evessel nincs gond ma. Delelött bevagott az en lanyom egy olyan mely, leveses tanyernyi pepet, most meg 2 krumplibol, 1 paszternyak, egy 1/3 cukkinibol föztem fözit.(gondolva, h ket napra jo lesz) Az egeszet megette!! Hova megy ebbe a kislanyba az a sok ennivalo?
Mi amugy 6 vagy 7x eszünk egy nap:-s De tenyleg minden attol függ, hogy alszik, hogy ebred..
Amugy nagyon nagyon edesen maszik. Olyan igazi negykezlabas:)Mar utanam jön barhova:)