2011 júliusi babák (beszélgetés)
Mi gyakran eszünk edesburgonyat. Tenyleg nagyon finom, imadja is a kiscsajom, mert olyan edes. Repaval meg inkabb:))
Nalunk is sokxor kelös ejjel volt:( ES a mareggel is nyügös.
lanyok, tudja valaki, honnan tudok interneten tapszert, pepeket, rendelni? Ha megyünk haza, jo lenne ha nem nagybevasarlassal kene inditanom, anyanak meg hiaba mondom 100000% h nem jot vesz:) Azt mondja, annyi minden van a dobozon..:))neztem a dm-et, de nincs kiszallitas..
Gergő is most ébredezik csak:)
MEGyek is, mert már egyre sürgetőbb a hangja:)
Szép napot mindenkinek!
Szia!
Nálunk is hasonló időpontok voltak, összebeszéltek, hogy ne aludhassunk? :D
Múltkor én a jégen csúszkáltam a babakocsival, marha jó volt...
Sziasztok!
Na az elmúlt hetekhez képest egész jó éjszakánk volt, "csak" 4X kelt Lizus de legalább mindig hamar visszaaludt (cumi vagy kaja kellett) és nem kellett órákig altatni! Este 9-kor elaludt, 12, 01, 04, 06-kor kelt, végül fél 8-kor véglegesen.
Viszont kivagyok ettől a hidegtől. :((( Holnaptól FAGY lesz, hogy fogok így sétálni vele?! Sehogy asszem... :(
édesburgonya :)))
Kézbenaltatásról: én nem igazán engedem meg Barninak. Nagyszülők, dédik igen, de velem meg az apjával nem csinálhatja. Most is az ágyában elaludt szépen, vagy a járókában, nagyágyon, egyedül a babakocsiban stb. Én úgy altatom, hogy lefektetem, adok neki inni vagy cumit, simogatom az arcát és énekelek neki vagy mesélek vagy csak simán beszélek hozzá félig bbesötétített szobában. De ha nagyon fáradt és semm inem hat rá, akkor hagyom sírni, mert ha nem alszik bele én meg megsajnálom és elkezdek vele jóspofáskodni akkor az egész napnak lőttek, mert nem alszik onnantól kint se, mert úgy átesik. Hát lehet szemétség, de nálunk így működik.
akkor minden este elő azzal az üveggel:)
tegnap nem írtam de nekem is ezt csinálja Vivi ha másnál van vagy az ágyon földön egyedül egy idő után nyúl felém vegyem át vegyem fel:)
Sziasztok!
4x voltunk fenn éjjel. :-|
Már reggelizett, most alszik már kemény 5 perce. Talán így hogy hamarabb reggelizett lesz tízórai is, mert amúgy fél9kor szokott reggelizni és azzal elvan fél12ig ebédig. Ma batátát eszik karfiollal. :-)