2011 júliusi babák (beszélgetés)
5 babás felülés??!!!))))
Engem az a reggeli egy a baba nélkül is kimerít teljesen!)
Dehogy, olyasmit csinálj, amitől jól érzed magad. Ha otthon jó, hát maradjatok otthon. A bébinek csak az számít, hogy Te ott legyél vele))
bár ma éppen azon gondolkodtam, hogy lehet ha kimozdulnánk, akkor lehet nem fakadna sírva (most) mindenhol...ugyanakkor azzal győzködtem magam, hogy nála ez már a szeparációs szorongás...
én se járok sehova Vivivel csak sétálni
Ááá, dehogy! Szerintem ez főleg nekünk jó. :) Én azért megyek, mert nekem tetszik, meg kimozdulok stb... Áronka is biztos élvezné, de nem lesz rosszabb tanuló majd ötödikben, azért mert nem hordtad ilyenekre. :DD
Lányok? Nekem annyira nincs igényem jógára, meg ringatóra, meg babaúszásra...vegyek magamon erőt és igenis mozduljunk ki, mert ez jó lesz Áronomnak meg különben is gáz?
ÁÁÁ ez nagyon "vicces", én is ezért akarok menni, meg mondókázásra is, mert eddig olyankor aludt, de most úgyse alszik... :P
Sziasztok csajok!
Áronka alszik, természetesen ágyon rugóztam vele, h elaludjon...megfogadtam ennél nem adom lejjebb, és nem sétálok :) de szerencsére nem is kell.
Már pancsiztam is és vettem egy új zsírégető-karcsúsító gélt, amit most kipróbáltam, na ez szó szerint égeti a zsírt :) úgy éget, tüzel a combom, csípőm :)
Igen, az első ilyen fogzásos időszaknál 1 hónapja, akkor jó volt de most az se. :( Most egy ismerősöm javasolt 2 Schüssler sót...lehet, hogy megpróbálom.
de:))
igazad volt, sajna:(
régóta nézegetem, de mind alvásidőben volt a babásjóga. Mivel most nincs alvásidő (:SSSS) ezért bármikor jó. hát még ha alszik tőle - jóga mellett van egy szálloda, ha elalszik, kiveszek egy szobát, h én is alhassak;ĐĐ
Viccelsz Ildi? 50 egész perc - egyben. a 21-iknél jutott eszembe a pezsgő:)))
tudod, csak optimistán;D
(szerintem ilyet végső elkeseredésében tud csak írni az ember)
Dori, chamomillat probaltad mar?
és ami még jó volt nekem, h engem is megfingatott, de ezzel ti sportosok bizti másképp lesztek, de én nagyon rozsdás vagyok, 5 babás felülésnél nem is tudtam többet csinálni
50 perc alvás, majd sikítva/üvöltve ébredés:((
szép álmokat annak, aki alhat:(
na, akkor mi is megyünk:)
ma! :)
és nagyonnagyonnagyon jó volt!
ajánlom mindenkinek
csüt megyünk újra
Tényleg?? Én most gondolkoztam, hogy menjünk e, mert indult itt a közelben. De azt hittem azt újszülöttkorban kell elkezdeni, hogy élvezzék a babák... Ti mikor kezdtétek?
Dorcsi, akkor mégis ki kell próbálnod a babajógát, uis úgy elfáradt a Marci, h be se tettem a kocsiba, már aludt is :)
Gergő is kézben, kenguruban, babakocsiban, autoban, vagy cicin alszik el.
mostanában sűrűn kell Vivimet is kézben altatni
Valaki rajtam kívül még altatja a babáját?? Lillácskám csak kézbe alszik el, ha mászkálgatok vele. Amúgy napközbe eszébe se jutna aludni, csak ha elaltatom.
Valahogy rá kéne szoktatni, hogy magától is el tudjon aludni.
További ajánlott fórumok: