2011 júliusi babák (beszélgetés)
én is remélem mi is voltunk már egyszer a nyáron ilyen betegek abból okulva gondolom hogy nem sokat érnék a dokival mert akkor is csak orrszívást orrcseppet és cebiont mondott a doki amit ugye magától is tud az ember.
Most olvasom, hogy betegek vagytok! :( És 'csak' nátha?
nagyon nem irigyellek, mikor áronka volt náthás 3 hónaposan én kész idegroncs voltam, h szegénykém h szenved, nem tudott se enni, se aludni, csak ha függőlegesen a kezemben volt...szörnyű volt! Remélem gyorsan elmúlik és nem lesz rosszabb ez a hülye nátha!
de jó neked Vivi még nem vagyis már aludt kicsit és pancsi óta már még egyszer szívni kellett az orrát:(
én majd akkor hálózsákozom mikor ideér a szibériai fagy :)
na én is befutottam :)
Áron alszik :)
Vivire most hogy beteg én is ráadtam a hálózsákot de egyébként anélkül alszik csak úgy rugiban mert a takarót is lerúgja magáról és nem szereti a hálózsákot sem.
Biztos mindenki altat, fürdet, etet még.
Megyek teszek-veszek egy kicsit, meg vacsizok vmit. Nesze neked diéta:S
:)
Jajj, láttam, hogy napközben téma volt. Gergő hálózsákban alszik. Minden méterből van több darab is. Mostanában csak az ikeásakat használjuk. Az egyik polár, azt nem annyira szeretem, mert szerintem nagyon meleg, a másik jó vastag paplan anyagszerű. Az alá csak egy hosszúujjú body-t adok, de mi még be is takarjuk egy polár pléddel, vagy velünk alszik, nekem padig nagyon meleg téli takaróm van:)
vivi most evett még 60 tápit uzsira meg fél üveg málnát sinlac-kal majd egy banános desszertet.
Már Gergőt is visszaaltatta az apja egyszer:)
Nagyon kíváncsi leszek. Uzsira ettünk pépet, kb 100 ml-t. Várom a hatását!
na már fel is ébredt Vivi:(
sziasztok
jó éjt,és jobbulást a betegeknek
lehet megint egyszerre éjszakázunk:(
Huuuu Ildi! Félek előre! Gergő is elaludt! :)
leírtam hogy még fel van erre elaludt:)
Sziasztok:)
Nálunk megvolt a pancsi a gyógyszik az öltözés és az orrszívás evés is lett volna de csak 30 tápi ment le eddig de még nem alszik úgyhogy idővel talán eszik még.
anyu szerint is felfújják :)
én meg kint voltam aug 25-én mikor a vihar volt 2006-ban és senki nem szólsz egy árva szót se...szóval inkább félek, mint ijedek :)
ja, és az időjárásjelentésben meg az van, hogy lehet csak 5 cm hó esik,,, hát már tényleg kíváncsi leszek erre a Szibériára :)
szerintem is csak felfújják nem is 25 éve volt csak nagy hó meg hideg pl. 2 éve ilyenkor is hatalmas hó esett és hideg is volt már nem egyszer mióta az eszemet tudom.Még középsuliban volt olyan 1-szer mikor nem engedtek haza minket mert olyan nagy hó volt, fősulin meg olyan hó volt hogy nem jártak a buszok és ott ragadtunk.
Csajok, annyira nyomatják most a híradóban, ezt a hihetetlen nagy havazást, meg, hogy izzítják a katasztrófavédelmet, meg mindenki vásároljon be előre...
csak én gondolom úgy, hogy egy cseppet felfújják a dolgokat? tényleg ilyen szar idő lesz??
már kész is a terápia :) pontosan ahogy mondod...ha rosszabb lesz majd leviszed
úgy lesz ma mint mindig adok neki cebiont meg szívom az orrát ezerrel.
Ildi, szerintem majd holnap meglátod, hogy hogy van a kis Vivi (remélem már semmi baja nem lesz), aztán majd meglátod, hogy kell -e doki vagy sem.
hú csajok ezerrel röszög egész nap Vivi orra és folyik is:(De eddig más baját nem találtam elvigyem dokihoz vagy se?
Szerintem ha elviszem orrcseppen meg orrszíváson cebionon kívül nem igen mond mást.
itt dm van csak épp babakocsival nem lehet benne elférni úgyhogy egyedül babakocsival meg sem kisérlem.
További ajánlott fórumok: