2011 júliusi babák (beszélgetés)
szerintem igen bár fene se tudja de ha jól sejtem és a munkáltatód tb kifizetőhely és onnan kapsz mindet akkor egybe kell lenni mindennek
na én ehhez sem értek és nekem nincs is ilyen kártyám csak a páromnak.
Most igen, de elvileg én pl februárig dolgoztam, utána pedig táppénzen voltam júni 23-ig, utána tgyás dec 6-ig (azt hiszem) utána dec 3-tó gyed.
Na most ez mind abban az egy sorban lehet összesítve?
Na ez az amit nem tudok :(
én tegnap kaptam meg.a többihez nem értek majd hétvégén tesóm megnézi nekem ő csinálja mindig a bevallást ő ért hozzá valamennyire.
Ja, és én rájöttem, hogy jövőre azt fogom csinálni, hogy fizetek be majd az egészségkártyámra, és abból veszem majd a pelenkákat, mert amit befizetünk annak a 30%-a visszaigénylehető. Így ha azt vesszük 30%-kal olcsóbban meg tudjuk venni a pelust, popsitörltőt meg a hasonló dolgokat. :)
én analfabéta vagyok szintén...de talán a többiek tudják :)
mondjuk nekünk most a jövedelem a tgyás ill a gyed, nem?
CSajok, ti már megkaptátok a munkáltatótól az M30-as jövedelemigazolást?
Jajj remélem nem néztek hülyének, de én tök analfabéta vagyok ehhez.
Ugye annak az első sora, a munkaviszonyból származó bérjövedelem. Most ide tartozik a tgyás is????
Vagy a Tgyásról meg a Gyedről majd külön kapunk valami igazolást? Nekem decemberből pár nap már gyed -volt. Úgyhogy tényleg nem tudom, most ez benne van a munkáltatótól kapott igazolásban vagy nincs..?
Ti kaptok vissza a adót? Én úgy látom mintha kapnék majd, de nem merem elkiabálni...:)
persze, biztos, ezért kapják a fizetést nem? :)
itt is van ugyanilyen etetőszék :) szuper
ok:)ha meg bajuk lesz tán csak lesz annyi eszük hogy szólnak hogy ez meg az van
na megnézem az etetőszéket azon a bizonyos oldalon, amit a Petra ajánlott :))
lehet ahány munkahely annyi szokás...nekem írni kellett a főigazgatónak egy kérvényt, kézzel :) de ha automatikusan kapod, akkor ne is foglalkozz ezzel :)
na már alszik is :)
közben megjöttek a csodaszép scamp body-k is és olyan, de olyan rendes a postás néni, először mindig kopog, hátha alszik Áronka és nehogy felébressze...és ha nem reagálok, akkor szokott csengetni, de meghallottam a kopogását :)
nem tudom de én sem töltöttem fizetés nélküli szabadságos papírt de december közepétől kapom a gyedet mert januárban már úgy jött a papír hogy dec 18-ig tgyás dec 19-től gyed a pénzem
Én a GYED és adóbevallás miatt kb. 5-ször beszéltem a héten a bérszámfejtővel. Szerintem szólt volna, ha kell még valamit töltenem. Vagy ez nem hozzájuk tartozik?
Én sajnos beszari vagyok és hidegben nem viszem Olcsit sétálni. Van is miatta lelkiismeret-furdalásom, mert keveset van levegőn, úgyhogy rólam ne vegyetek példát!
Most éppen a popsitörlős zacsit próbálja meg szétszaggatni és szétrágni. :D Eddig elvettem tőle, de rájöttem, hogy úgyis ez a legizgalmasabb számára. Mi baja lehet...?
most olvasom tényleg kell kérni de nekem ilyet nem mondtak lehet elintézték enélkül akkor?
Uhh, köszi, ez nekem is fontos infó volt!
Én nem töltöttem ilyen papírt...:)
nekem ilyet nem kellett megigényeltem a gyed-et és december 19-től kapom is.
na megyek álomba rázóm a seggét a kisbárómnak :)
:)
nekem is kellett írni a munkáltatónak egy levelet, h kérelmezem, hogy a tgyás lejárta után, tehát jan9-től számomra fizetés nélküli szabit engedélyezzen, mert csak így vagyok jogosult gyedre/gyesre állítólag...nekem a munkaügyes néni mondta
ndorcsi boldog hófordulót nektek:)
de csak az egyiket kaparja de azt tegnap sikerült véresre neki :( de megpróbálom akkor sűrűbben kenni neki mert nagyon ritkán szoktam csak.
Vivi tegnap kint az erkélyen a napon 3 órát aludt:)ms is már másfélnél tart:)Délután majd megyünk sétálni is tervek szerint.
nekem ilyet nem kellett csinálnom csak gyedet kellett igényleni már megint lemaradtam valamiről?
sziasztok:)
Elmentek anyósék mag apa is melóba:)
Vivi meg 11-től kint alszik:)
További ajánlott fórumok: