2011 júliusi babák (beszélgetés)
itt meg lépcső is van meg szűk a hely is a dm-be így csak akkor tudok bemenni ha a párom is ott van vagy addig tudtam még kendővel jártunk.
erre sincs csak csömörön ami nincs közel
Énse, de itt van még a tesconál is egy. Anyával szoktunk menni és mindketten gyűjtjük apontokat, nekem most 400körül van :D
az jó! hozzánk legközelebb Szeged, Pécs!:(
értem hát nekem az életben nem lesz annyi pontom mert nem tudok bejutni a dm-be babakocsival csak ha valaki ott van velem:(
Felénk se, de andrisékkal van egy szemben és holnap kezd az akció, odaküldtem reggel 7re :D hogy 9re azért hozzánk is leérjen.
ha van 150 pont a kártyádon akkor kiválthatod az infopultnál:)
Igen, ez lesz ha más nincs, ezért akarom kiváltani! És szombaton, ha párom itthon lesz elmegyünk venni!
de most egyébként a dm-be 2 plusz 1 akcióban vannak a milupa és milummil pépek
Na, az felénk nincs! :( :(
Az már jó lenne, de nálunk szerintem marad a -11fok! pedig ma baba-mama találka lett volna! :(
olyan is van? nekem csak kártyám van meg benne vagyok a baba mama programba.és olyan füzetet hogy lehet szerezni?
De amúgy ha kiváltod van benne 15% a végösszegből is, akkor vehetsz olcsóbban pelust :))
Én tuti váltok ki, de csak a hipp miatt meg a 15% kedvezmény miatt, a milmil minket nem érint, mert Barni allergiás rá. :-( Csak a 7 gabonás pép jó nekünk milumilből, mert abban nincs csak gabona.
én is kaptam még a múlt héten 6 darab 10%-os kupont de egyszerre csak 1 váltható be de már így is nagyon jó:)
Mi tegnap is voltunk kint kb 1 óra hosszát sőt kint aludt 2,5 órát:)
Ha ilyen hideg marad akkor mi sem megyünk, délben sem, de ha mondjuk felmenne 0-3 közé akkor igen :)
Én is a 150pontoson gondolkodom! :)
Gergő állandóan. Én meg először azt hittem, beteg:)
Gatula a harmadikhoz!!!
És jó reggelt mindenkinek!
Lányok! Tud valaki valahol pelus akciót?
Sziasztok! Nálunk -11 fok van! Én nemmegyek ki vele! Az elmult pár napba voltunk és hiába kentem be az arcát, délutánra olyna kis piros volt, nem a babakocsiba is üvöltött, mert hideg volt az arcának, mármint ami kilátszott belőle!
Szia! :))
Én is kaptam kuponokat. :-))) Ja és aki tud váltson ki a dm-ben 150 pontos kuponfüzit, 25% van minden hipp és milumil termékre!:))
Én kiviszem ilyenkor is, max egy órára délben ebéd után.
Vmikor ha elmegy a fagy, talizzunk!
jó reggelt ,
-10c van. ilyen időben is kiviszitek sétálni őket ?
vagy csak kevesebb időre ? tudom Katinak más...ha fúj ha esik..:(
Nati már 19+.30-tól aludt, kidőlt mert a kisbarátai voltak nálunk.3 baba+3 anyuka.két hónapos eltérésekkel született babák a baráti társaságunkban. aranyosak voltak egxyüütt...csak, h Nati nem aludt du-án ezért , ahogx szokott, így nem volt meglepetés, h hajnalban keltem mellé.
Ti is kaptatok ROSSmanos kuponokat ? itt Gyöngyösön 10% kedvezmény van mindenre, még az akciüósakra is április végéig...?
Vivi, Editke boldog hófordulót:)
További ajánlott fórumok: