2011 júliusi babák (beszélgetés)
nekem az okos védőnőm azt mondta, hogy nem lehet egy gyereket túletetni. na mármost, tegnap Edit 180 ml anyatejből és 50g sinlacból álló keveréket nyomott be úgy, mint aki utána is éhes maradt, ezért még szopizott is este. az eredmény az lett, hogy kijött belőle egy csomó még fürdés előtt, aztán egész éjjel bőgőzött, mert nyomott-nyomott szegényem,de nem jött ki a kaki, csak reggel. szóval én a mai nappal beszüntetem a vacsorára adott pépet, mert igenis túl tudja enni magát.
de mért nem kedves Dóra? :D
És ha adnál neki fél adag 7 gabonás pépet egy kis gyümivel?
:P Hehe kedves SZANDRA! Milyen vicces kedvében van ma. :D Nem logikus, mert fél deci tápszert megiszik egy nap most már, ennél többet nem adok neki. :D hihi
én ilyenkor gyümit szoktam két teáskanál 7 gabonás péppel, de már én sem tudom kitalálni, hogy mit adjak neki. :(
nekem azt mondta a dokink, hogy ne adjak neki egy éves koráig. csak az a szívás, hogy akkor így én se eszek, mert szopizik.... Editnek meg nem hiányzik, mert nem tudja, miről marad le :DDDD
Igen ezt is szoktam...ezeket váltogatom... Tejpép, Sinlac, gabonapép... Főzeléket nem szoktam 2X adni, mert sose tudom melyik fújja fel, melyik nem, aztán nem tud aludni. De most arra akartam kilyukadni, hogy lehet, hogy túl sok délutánra a pép? Nem etetem túl? :D
értelemszerűen tápszerrel :D:D gondoltam ezt nem íromk le, annyira LOGIKUS :DDD
Na de akinek nincs anyateje? :D
Amúgy Lizának tudod nagyon nagyon durva tejallergiája volt és már ő is kinőtte. Bár ha megvagytok tej nélkül akkor kár adni.
Nekem az a bajom, hogy ha nem tejpépet adok, akkor mit?? Tök nagy gond ez... Ebédre eszik főzeléket, utána 3 körül egy kis gyümit. Este 8 körül tápot, de a kettő között éhen akar halni. :D A gyümölcs neki nem elég, keksszel sem... De mi mást adhatnék tejpép helyett?
Mondom, ha nem akarsz boltit, akkor csinálhatsz magad is.
Meg kell főzni 50 gramm rizst 2 dl vízben és 100 ml anyatejjel vagy gyümiével összemixelni. ;-)))
én nem adhatok még tejpépet :( de gyártok sinlacból meg anyatejből házi tejpépet, mit nekem előre legyártott tejpép :) csak éppen Edit abból annyit tud enni, hogy ma egész éjjel azért nem aludt, mert úgy bezabált belőle....
lehet extra erős és természetes hányás hasmenés vírus van a kapszulában :)
Elég érdekesen fogalmaznak, kiváncsi lennék hogy éget el 20 kg zsírt rólam 1 hónap alatt
ez marha jó :D:D mekkora agy lehetett aki írta!
rákérdeztem a dokinőnél. ő azt mondta, h lehet.laktatóbb.inkább ez mint édes babapiskóta vagy ilyesmi. hát én nem tudom. egyelőre nem erőltetem.elég ha végigpróbálgatjuk a gyümiket.van még hátra olyan ,amit nem kóstoltunk.
köszi a válaszokat
:D Én is fetrengek. :D Jó kis marketinges szakemberük lehet. :))))))))))))
Milyen kedves: DE ANNYIT ESZIKMINT EGY ÁLLAT?
hát szakadok :DDDDDDDDDDDDDD
nézzétek már milyen emait kaptam...mintha nekem írták volna a 36-os ruhamérettel :) mondjuk nekem többnyire 34-esek a ruháim, de a 36-nak is örülnék :)) plusz egész nap tudnék enni, ha nem gyakorolnám szorgalmasan az önmegtartóztatást Kati, Judit és Kriszti naplóinak segítségével :)
[link]
én mostanában hogy nem nagyon eszik nem is kísérleteztem péppel csak gyümivel meg főzivel azokból is mindig kis adaggal kezünk de van mikor csak tápi kell abból is csak kevés
Nem kell adni neki, az én dokim nem is ajánlja, azt mondja felesleges kalória, táp + cukor + felesleges szénhidrát.
szerintem azért ennyire nem gáz a helyzet, én adok azért hetente legalább egyszer
Én most pár napja du. adok neki tejpépet és este tápit, gondoltam így jól lakik... De annyit értem el, hogy nem 2-kor lesz éhes, hanem 4-kor. :D De annyira élvezem, hogy kinőtte a tejallergiát, hogy végre én is adhatok tejpépet. :D Szerintem én jobban élvezem, mint amennyire Lizának ízlik. :D
én a gyed-et is akkor kapom mikor a fizut szoktam szóval 10-ke környékén:(
lehetőség :) amúgy otthon te is tudsz csinálni :) barnarizs+anyatej és rakhatsz hozzá gyümit vagy natúran.
nem kell, mi szülők gondoljuk úgy, h fő a változatosság :)
egyébként visszatérve a tejpépre. ezt kell nekik adni , ez szükségszerű vagy csak lehetőség, h színesebb legyen az étrendjük ?
köszi
épp akartam kérdezni, h a gyedet mikor utalják, mert a családit asszem 3-án szokták vay hogy...
További ajánlott fórumok: