2011 júliusi babák (beszélgetés)
Én most rendeltem teljes menüt a hétre, hogy megnézzem milyen. És tök jó. Szóval szerintem az ebédet rendelni fogom és azt fogom csinálni, amit Te. A reggelit, tízórait és az uzsit pedig megoldom itthoniból. Még azért a jövő hetit megnézem.
Dóri! Én erről nem is hallottam. Régebben a hypoxit akartam kipróbálni, de drága folyamatosan járni.
oké, beengedlek, én szívesen olvasgatnám a tiedet is :)
Hú Kriszti akkor már hamar meglesz az a fogacska :)
Jaj ne is mondd! :) Most nagy fogyókúrába kezdtem, mert nem férek bele egy tavaszi ruhámba sem és nem fogok ezért ruhatárat cserélni. A héten elkezdtem esténként biciklizni Apával.
Jelentkezem a naplódba! :) Lehet nekem is kéne egyet kezdenem.
sziasztok
tegnap nem voltam,mi szinte egész nap kint vagyunk.ma is kertbe voltunk veteményezni.Csabika ült a sport kocsiba,majd elaludt.addig én is ültettem.
LANYOK!
VAN EGY CSIKUNK ANNANAK MEGIS LESZ FOGA!!
:))
:) egyem meg, mi még mindig nem szereztünk be szemüveget, talán hétvégén.
Képzeljétek, tegnap sütöttem meggyes pitét és akartam férjemmel beküldeni a cégéhez a fiúknak, csak úgy szeretetből, de nem volt hajlandó elvinni, mert az ő szeretetét megkapják fizetés formájában, meg különben is cégekhez megy és csak délután érne be, addig meg ne büdösödjön a kocsijában :( majd este megesszül, persze majd én...
nekem anyuék szomszédja (gyerekorvos), mondta, hogy az anyák hajlamosak túlöltöztetni a babákat, pedig még annyira meleg ruha sem kell rájuk mint ránk, mert rajtuk azért vannak hurkácskák is.
én úgy vittem, hogy hosszú újjú body, vékony kiskabát, melegítőnaci, vékony kistakaró (az az ikeás), tavaszi sapi,
basszus a napszemcsit meg leszedi magáról, ha meg belesüt a szemébe a nap, akkor meg sír..