2011 júliusi babák (beszélgetés)
Nálatok is ilyen nagy kihívás egy pelenkacsere? Mostanában egyre nehezebb, Máté annyira menne mikor meztelen, hogy csak tekeredik ki a kezemből és mikor egy picit erősebben lefogom és rászólok, csak kiröhög :D Múltkor így lett tiszta kaki mindnen körülöttönk, még a könyököm is.
El sem tudom képzelni hogy milyen érzés, de jó lehet :) a cickóidat leszámítva :/
igen én is arra gondoltam, hogy igazán egy éves kora után fog majd érdeklődni ilyesmi iránt. Azért lehet hogy megpróbálom.
húha, nem semmi, ennyi alvás nálunks szerintem majd csak kamaszkorban lesz :)
Jó reggelt csajok! Végre megint jól aludtunk egyszer kelt 2-kor, meg egyszer 4 kor, meg most fél 8 kor :)
NIko örülök, hogy kipróbáltad az alkalmazasát, akkor te is jó sokat sétálhattál, ha ennyi kalóriát elégettél :))
jó reggelt, eszti a rekordját döntögeti, este 21 kor kidőlt és még mindig alszik!!!! pedig 8 óra van...néha hasra fordul, akkor felsír, én visszafordítom és alszik tovább...azért már felkelhetne, szétdurrannak a cickóim...
ti hogy aludtatok?
eszti, hogy van gergő? és te? tudtál vmit aludni vagy állva alszol? kitartást!!!
szandus, ma nagyon gondolok rád/rátok, írj ,hogy mi volt!!!
MoxiKriszti! Az általad készült képeket nem küldöd el a közös gmail címre?
igazán azért nem vágyom ilyen helyekre, mert ilyen idősen még nem nagyon nyitottak a velük egykorúakra, inkább a nagyobb gyerekeket nézik, és most még egymás mellett játszás van, de a szülőnek mindenképpen jó lehet a környezet változás :)
mi még nem voltunk ilyen helyen, de várom majd élménybeszámolódat :)
Ildi veletek álmodtam :) olyan valóságos volt, én vigyáztam Vivire, és etettem paradicsomos krumplikával :)
Jó reggelt mindenkinek!
Szokásos hatos ébredés hajcibálással :)
Amennyit tudtam visszaolvastam, hogy picit képben legyek. Jó nektek lányok, hogy ennyi pici baba vesz titeket körül, nekem egyik közelben lakó barátnőm sem akar még babát, így Máté esetleg a védőben tud haverkodni, meg tervezem hogy most mivel már jó az idő és lassan odanő, elviszem őt játszóházba. Egy messzebb lakó barátnőm ilyenkor már vitte a kislányát, persze az is többen izgalmas. Állítólag egy éves kor alatt ingyenes legalábbis ott ahova készülünk. Ti voltatok már?
szerintem én elteszem magam holnapra.
Jó éjt lányok puszi mindenkinek:)
hú ne is mond, tisztán emlékszem :(
úgy legyen
Én most félek az óraállítástól mert ősszel is azzal kezdődtek a gondok:(
de jó gratula neki:)
ÉS végül az ikressel mi is lett?Kihagy az agyam ott lesz vagy nem lesz baba?
nálatok pár hét, nálunk 3,5 hónap...remélem nálunk is marad ez az új illetve régi rend :)
na mit nem mondtam, most hogy a terhesség a téma???????? A barátnőm, akiről írtam, nem az ikres, a másik :) babát vár...örülök, és kíváncsian várom, hogy fogja megélni a terhességet, az anyaságot...
egy pár hétig Vivi is csak úgy aludt el most újra visszaállni látszik a régi rend:)
de tudod Áront január 1 óta ismét rázni kellett, és nem értem most ezt a fordulatot, persze örülök, csak idő kell hogy átálljak :)
Édesek lehetnek, ahogy alszanak együtt :)
asszem Vivi elaludt de apa is vele vagyis egyik a kiságyban a másik mellette a nagyágyban:)
ja és az én dokim csak jóval ezután mondta meg hogy kislány
:)
Nekem Vivi a 4d-n derült ki 23 hetesen asszem egészen addig fiút gondoltam anyum meg csak szajkózta hogy úgyis kislány:)
Vivit nem lehet ringatni csak simizni de azt se mindig a lényeg hogy ott legyek mellette:)legalábbis ilyenkor este:)
én úgy örültem, h a doki nekem már a 12. héten megerősítette a megérzésem anno, mondjuk én a 2-at is tudom már most...nem hiába van csak fiú ruha itthon :)
Áront is alig lehetett letenni, de mondtam, hogy 9 után ne szórakoztassuk már egymást, beraktam ágyába, vigasztalta/ringatta picit az apuja, majd álomba simogattam...mintha már nem akarná, h ringassam....holnap ki is próbálom ezt a csak simi technikát :)
már nem bújik dörzsöli a fejét a párnájába alváshoz készül:)
További ajánlott fórumok: