2011 júliusi babák (beszélgetés)
Én is így vagyok!:))) Amikor vele alszom és átfordul a másik oldalára vagy nyöszörög álmában nekem kipattannak a szemeim. Így is rossz alvó vagyok. Minden zaj felébreszt. A fiam is örökölte tőlem csak néma csöndben alszik. Apjával nem is tud egy szobában aludni, mert néha horkol:)
de, ez ő volt:)
az üzeni nektek, hogy nagyon szeret mindenkit:)))
Én is 6 hetes koráig aludtam Áronnal, azóta a saját szobájában/ágyában alszik, de már nem is tudnánk vele aludni, mert folyton nyög, meg felsír...csak zavarnánk egymást, így is felébredek rá sokszor, mi lenne, ha egy szobában lennénk :)
Áron még mindig sokszor lábujjhegyezik, pedig ezer éve áll
Legalább tiszta lesz a képernyő, nálunk még nem férkőzött a TV-hez, mert előtte vannak a vezetékek, még nem raktam be a Tv mögé, pedig Áron mindig menne hogy a piros gombot megnyomja, amivel az egész áramkört lekapcsolna :)
5 órás kelés? Még olvasni is horror.
Köszi mindenkinek
Hú, Marina, ne is mondd, tegnap este ráálltam a mérlegre! hát, jajjajjjaj!
nem tom, hogy lesz ebből még emberforma majd eccer... 81,5...
csak nem Esztihez van szerencsém?:)
neked is drága:)
m,. >>########################################################################################################################### kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk llllll,dyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy mö9ö8ö88ol.,.
nnkkkxxxxxxxxxxx.ŁŁŁ€; üöp íííllllŰ**>
De a chrome kiírta, hogy teljes képernyős módra váltott, visszalépés F11.
Nem is tudtam, hogy ilyen létezik, egyáltalán:)
A fiam már jobban ért a géphez;DDD
Gergő elnyomott vmit, amitől moost tök máshogy néz ki a gépem.
Ajjaj, én ehhez hülye vagyok....
Ági, ha nem tévedek, akkor az ott lesz délután is, vagy holnap is, ha ma nincs kedved hozzá, majd holnap. Vagy gondolom Te sem szólsz a kisangyalnak, hogy takarítson ki helyetted? ha ma nin cs kedved, majd lesz holnap:))
nekem sincs sok kedvem semmihez de felébredt Vivi aludt háromnegyed órát így mi is nekiesünk a lakásnak hátha sikerül kicsit rendet rakni már ha Vivi e ngedi
Akkor nem egyedül vagyok azzal,hogy semmi kedvem!
DE erőt vettem magamon és elmentem boltba,így legalább nem halunk éhen!De a kosz meg esz minket!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
persze-persze, láttuk a képeken :)
Jobbulást! Esztihez pedig csatlakozom. :) Engem is érdekel, hogy vagytok! Már én is lennék úgy, mint Te! :) De még előbb le kéne dobni jó pár kilót. :(
Liza csak havercsaj, hiszen ő Barnié;DDD
Múltkor csak mindketten pár nélkül voltak, értitek;DDDDDDDD?!
Húha, Editke és Lizus most aztán lemeccselhetik, hogy kié legyen Gergő :)
De igenis van mit hozzászólni, pl, hogy hogy vagytok ti ketten ill hárman?;D MErt az engem legalábbis mindig érdekel:)
De így akkor jobbulást nektek!
Hahó, nekünk szokásos éjszakánk volt kettő evéses keléssel.
Ill hárommal, mert mostanában, 10-9ig alszik GErgő és így a reggeli is álmában van. Igaz 8tól már inkább cicizik, mint alszik, ill, ha megmoccanok mellette azonnal felkel.
Ez azért gáz, mert én meg pacsirta vagyok inkább...
Ez nálunk múlt péntek óta van így. Előtte ő volt az ébresztőóránk. Ma Andris elaludt;DDDD
Van 9 hó körül vmi fejlődési ugrás? VAgy a sok mászás miatt, de GErgő annyit eszik, hogy csak na.
Dóri, mi fél 2 körül mennénk,ok? Indulás előtt azért írok egy sms-t. Mit vigyünk? Üdítő? Süti, rágcsa...stb?
jaj, itt vok :) pont most jöttem fel olvasgatni, meg minden nap feljövök, csak nem volt mihez hozzászólni :) érezzétek du. nagyon jól magatokat, sajnos mi akkor se mehetnénk, ha arra laknánk, tiszta taknyosok és torokfájósok vunk sajna :(
Editke-Gergő házaspár érkezik Dóriékhoz 2 óra körül, jó?
(Viszik az anyukájaikat is;D)
További ajánlott fórumok: