2011 júliusi babák (beszélgetés)
ahogy gondoltam erre nem fogadják el:(
itt a link a napozókhoz:
[link]
Lányos anyukák! Valaki nem licitálna túl engem ezért a kt édes napozóért? :-) Kemény 10 ft-t tettem rá, de mivel már a fiús táborba tartozom így nem lesz rá szükségem. :-)
Nem lehet rossz dolog majd utána nézek bár erre felé nem bizti hogy elfogadják:(
Kedvezményes egy csomó minden vele. :-) Ingyenes az igénylése, sok helyen elfogadják. :-)
3-50% kedvezményre jogosít fel.
www.babamamatudakozo.hu
Megjött a baba-mama klubkártyám. :-) Tök jó. :-D Bár nem tudom minek igényeltem, de biztos úgy gondoltam jó ha van. :-D
jaja semmi perc alatt kinövi majd őket:)
Szerintem se gáz az, ha rózsazsín van rajta. Most minek vegyek csomó kék kis ruhát vagy akár csak fehéret is? Úgyis kb 1 hónap alatt kinövi az összeset, vagy max 2... olyan mindegy, hogy most rózsaszín vagy kék egy 1 hetes gyerkőcnek. :-)
Igazad van.
És szerintem nyugodtan ráadhatod a rózsaszínt is meg a body a ruha alatt úgysem látszik.
Muszáj, és nem csak magam miatt. :-) Inkább éljünk nehezebb és rosszabb körülmények között, de szeretetben a kisbabámmal, minthogy luxusban, de utálkozva...
Megjött az egyik csomagom vateráról, 6 db body volt 2000 ft. Igaz van benn egy rózsaszín és egy rózsaszín csíkos is, de fel lehet azt adni fiúra is nem? Úgyse tudja a színeket és sose fog rá emlékezni. :-D
Az jó én nem lennék ilyen erős:(
Korábban kell ahhoz felkelnie, hogy velem ki tudjon babrálni. :-) Nem épp a gyengeségemről vagyok híres...
Már csak azért is jó terhesnek lenni, mert amikor a legszomorúbb vagy akkor is eszedbejuthat, hogy van valami és lesz is valami boldogság az életedben, mivel kisbabád lesz... Nekem most Ő a fénysugár. :-)
Most jött fel az előbb, hogy menjek le enni... mondtam hogymajd megyek ha visszajött az étvágyam, amit szuperül elvett és egyébként is hagyjon engem menjen a kis szerelméhez.. és ilyen felgmán: jaj nem unod még ezt az egészet? mondtam neki hogy dehogynem, és el fogok menni. Csak ennyit válaszolt ordítva szintén felgmán 'jó menjél...' Hát el is fogok. :-)
Az enyém 18 hetes uh-n 187g volt.
Helyes, hajrá! :))) Ez azt jelenti, hogy egy ilyen fórumon is egész jól ki lehet ismerni embereket. Pont ilyennek képzeltelek! :)
Teljes mértékben megértelek.
Nekem is mellső fali. :) És 250 grammos volt pénteken az uh-n.
Én nem idegeskedek, csak nem tudom elviselni, ha hazudnak nekem és megpróbálnak hülyének nézni, amikor nem vagyok az. :-)
Megcsalt? Egészségére. Jó mulatást, szórakozást a továbbiakban, ezzel a lépéssel a családját vesztette el. :-) Hát ez van, kinek a pap, kinek a paplan. Neki bulizás kell meg szórakozás, akkor menjen, tűnjön el az életünkből. :-)
Jó ezt hallani:)
Örülök neki hogy tudod tartani magad még ebben a helyzetben is.Sok-sok kitartást neked a továbbiakhoz:)És örülj nagyon a kisfiadnak nem idegeskedj az nem jó neki sem.
Annyira tündéri a kicsi fiacskám. :-) Nekem már csak ő számít és a családom, barátaim, szeretteim. :-) Senki mással nem fogok törődni és erős, fiatal lány vagyok, határozott és magabiztos, akármi történt is rendbehozom az egész életemet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Juj de jó ez azért jó hír:)
Most adtál egy kis löketet nekem is mert nekem is mellső fali a lepényem de én még egészen tutira nem mondanám hogy őt érzem bár lehet:)
248 gramm és 23 cm. :-) Nagyon édes volt, azonnal szerelmes lettem belé <3 Ja és nekem is mellső falon tapadt a lepény, de most is éreztem hogy mozgott az uh-n, mert amikor láttam hogy mozog éreztem is... :-)
Szia:)
Úgy nézem még nem vagy benne a táblázatunkban. Nem szeretnél te is bekerülni?
Csak annyit kell tenned hogy megírod priviben az adataidat.
Én nem tudom mit csinálhattam előző életemben, hogy most ezt kapom, komolyan. Tuti valami szemét sorozatgyilkos voltam, vagy ilyesmi.
Köszönöm a sok támogatást és vigasztaló szót! <3
Üdv a fiút váró kismamik közt!! Gratula!!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult a pároddal.. Fel a fejjel és a babára koncentrálj... a többi majd idővel a helyére kerül!
sziasztok lányok, nekem menstruáció előtti 4-5 napban barnás folyásom van. Lett már valaki így terhes, hogy hasonló jelensége volt???? (elvileg a hormon vizsgálatommal minden rendben. )
kérlek, írjon, aki így is terhes lett!! köszönöm
További ajánlott fórumok: