2011 júliusi babák (beszélgetés)
sziasztok
nálunk rakott tészta van.
Amúgy eldobhatós bugyi van DM-ben, 5 db-os 650forint.Én L-et vettem, szülés utáni 1-2 nap gondoltam használni, de majd meglátjuk beválik-e, elég nylonosnak tűnik az anyaga.Azért egyet még veszek.
Nekem főleg akkor keményedik amikor mozog a babám. De ha megerőltetem magam akkor is. Elevitet szedek, magne b6-ot, vaskészítményt (Ferro...) és Betadin kúpot. Ezeket ajánlotta a dokim.
Akkor te is pihenj sokat jobb itthon feküdni, mint a kórházban.
Jaaaj nagyon, én már alig várom azt az időszakot. :)) Most Húsvétkor Balcsin voltunk és annyi kis totyogó volt a strand játszóterén, majdnem megzabáltam őket. :) Apukám már mondta is, hogy már ő is ott szeretné hintáztatni az unokát. :))
Jövő nyáron milyen jó lesz nekünk az egy éves csöppségekkel! :)Csinik leszünk és egy gagyarászó, lépegető pelusossal mehetünk nyaralni. :)
Megkérdeztem tesómat, az sem hamisítvány, csak nem ugyanazt tudják, nem ugyanaz az összetétele. Tudományos álláspontot nem kértem. :)
Amiről én beszélek, 1.500,-.
Én is az elejétől fogva ugyanazt a kismamanacit hordom. Csak a hasamnál kellett engedni rajtuk, sehol máshol nem szorít vagy feszül. A pocakom jó nagy, de nincs 11kg.
Engem is félremér szerintem... 6 nem lenne sok, de én túlsúllyal kezdtem... De nem érdekel nagyon, meg nem is érzem magamon, a legelején vettem 2 kismama nacit, még mindig azokat hordom, nem nagyon látom hova híztam, de majd leadom... Majd jövő nyárra. :D
A kórházban az egyik szülésznőnél lehet venni. De találtam V@terán is.
[link]
De még nem vettem, csak ilyet akarok.
Van belőle extra, normál és tisztasági.
Azt mondta a szülésznő, hogyha mindegyikből veszünk egy dobozzal, az pont elég a 6hétre.
A 6 az nem sok. Én elvileg 11,5kg-nál tartok a védőnő szerint, de azért nagy összegben nem fogadnék rá, hogy nem mér félre.
Na meg múltkor épp két tányér meggyszósz elfogyasztása után mentem. :)
És hol szoktad venni? Bocs ha már leírtad, lehet, hogy elkerülte a figyelmem...
Detto... Alig bírtam megszokni, de mostanra sikerült... Na a betétet azt nem... Azt nem lehet megszokni. :(
Közben voltam védőnőnél, 3 kiló jött fel az elmúlt hónapban, összesen 6-nál tartok... Sajna most beindult asszem. :D
Olyan betét, amiben van egy anion csík, ezáltal "fertőtlenít". Nagyon jó a nedvszívó képessége és zselésíti a bele érkező folyadékot.
Mi ez az anionos betét? Nekem kéne valami jobb tisztasági betét, mert annyi folyásom van, hogy néha átázik. :S Kivagyok ettől.... Szörnyű...
Én nem tudom, hogyan fogok nagymama-bugyit felvenni, mert nem tudom elviselni. Na meg a betét sem, időtlen idők óta tangát hordok és tampont használok.
Kati, a H&M-ben vannak nagyon édik a kismama részen, kis csipke díszes pamut bugyik, bár nem olcsók...
Velem is ugyanez van, már "nagyibugyit" hordok egy ideje a folyás miatt... :D De vettem aranyosakat, nem is néznek ki olyan szörnyen és tök kényelmesek. :)
én meg megyek órát tartani. szép napot nektek, Lányok!
szia, szép napot neked is!
Azt megköszönöm.
Ezt a Fl@vonosok forgalmazzák, ha a szülésznő ezt ajánlotta, biztos nem ez a hamisítvány.
De tájékozódni sosem árt. :)
Én is elkezdek pakolászni, de majd még jövök.
Sziaaa! Neked is szép napot! :)
Na én most megyek lányok, majd délután még jövök!
Addig is szép napot mindenkinek! :-)
LoveMoon a márkája. Ha gondolod, megkérdezem, hogy mennyibe kerül.
meg is találtam, és tök szép! még lehet szebb, mint az anyóstól kapott, pedig az se kutya :) nagyon szépen köszi a tippet! nekem is a kék tetszik inkább :)
Gyorsan rákerestem.
Nagyon szép kis darab, mindkettő szín tetszik. És a megoldása is tetszik, hogy olyan rejtett.
Hát egészséggel használd a tiedet! :-)
Ez lesz az egyenhálóingünk. :)Én pedig kérek részesedést a cégtől. :)))
Nekünk a crystal márkásat tudja hozni a szülésznő, olyat használsz te is?
igen, a kínais se rossz ötlet!
További ajánlott fórumok: