2011 júliusi babák (beszélgetés)
köszi szépen, meg is nézem!
Az még nem is volt olyan sok. Egy felsőhöz képest...
Majd megnézem már én is, milyenek vannak.
Köszi az infót!
Ha beírod a Vaterán, hogy kismama hálóing, rögtön az első oldalon kiadja.
:-)
Lehet, hogy éppen nem volt...
De a drogériákban tuti van.
Bár a kínais ötlet sem rossz...
Wadima. Én tengerészkék színűt választottam, mert a pirosra azt írták, hogy élénk színű és nem akartam a kórházban annyira kitűnni. :)Van egyébként webáruházuk is, de ott nem találtam mást.
Annyira azért nem volt olcsó, de a fehérnemű boltokhoz képest mindenképpen. Azt hiszem, ötezer valamennyi volt.
Igazad van teljesen! :-)
És lassan csak túl leszünk már rajta...
Sokszor azért megfordul a fejemben, hogy csak nehogy túl hamar akarjon megszületni.
nekem jó a fantáziám :DDDDD
tescóban nézelődtem én is, de ott se találtam, hát lehet már velem van a baj, hogy nem látom, amit keresek :)
köszi! én néztem, de nem találtam meg eddig, na majd akkor jobban keresem, köszi szépen!
Elég drága..., de nekem nagyon bevált. Én tesómtól veszem, nem boltban árulják. Ők direkt kipróbálták a "másolatot", hogy van-e különbség. Természetesen van. Szerintem Vaterán is tuti árulja valaki, majd megnézem Neked, ha szeretnéd. Zöld tasakban van a tisztasági betét. A nagy betét pedig azt hiszem kék.
de jó! én anyóstól kaptam egy hálóinget (oké, én mondtam meg, hogy milyet akarok :) ), és az is olyan csini szoptatós hálóing létére. mondjuk az ára is elég szép volt.... majd néznem kéne még mellé néhány másikat. nem írnád le, h milyen cég árulja azt, amit vettél? gondolom ez még nem számít reklámnak :)
:))) kénytelen vagyok pozitívnak lenni, mert a pocakom egyre nagyobb, és ezzel vigasztalom magam :))))
És miben különbözik a hagyományos tisztasági betétektől?
Azon kívül, hogy jobban szívja a nedvességet.
Én azt is olvastam, hogy felesleges az eldobhatós, mert elég drága. Inkább vegyek a kínaiban és azokat is eldobhatom. :) Tegnap nézegettem és azt hiszem a 4 db-os volt 1.300,- körül.
És mennyibe került?
Én ilyet még nem is néztem...
Eldobható bugyit én már a rossmann-ban és a tesco-ban is láttam.
És gondolom minden kismama boltban árulnak.
Tanga+tena....még elképzelni is nehéz :-D
eldobhatós bugyit elvileg dm-ben és rossmann-ban lehet kapni
Tegnap megjött a hálóing, amit a Vaterán rendeltem. Teljesen új, csak a cég ott is árulja. Tök jó áron volt, nem is számítottam valami csini darabra. Mert hát egy szoptatós hálóing egyébként sem az a szexi fazon... Olyan pozitív csalódás ért!!! Tök jól néz ki, egyáltalán nem mamis, komolyan mondom, szinte csinosnak érzem magamat benne. És kényelmes is. :)
A kórházban tudok venni a szülésznőtől, de láttam neten is ugyanolyan dobozosat.
Ez nagyon jó volt!!! Ilyen pozitív hozzáállást!!!! Köszi Kati, dobtad a hangulatomat!
Örülök, hogy nem kell azért nagyon megerőltetned magad! Igen a pénz sajnos sok mindenre rákényszerít... Végül is legalább te még le tudod magad jobban foglalni.
nem is hallottam erről. ezt hol lehet venni?
hát én tényleg elég gáz vagyok, mert én abszolúte nem gondoltam arra, hogy nekem rendes bugyit is kéne venni. gondoltam beleteszem én a tenát is a tangába :DDDD de azt mondták, hogy felejtsem el, és vegyek eldobható bugyit. azóta vadászom, kevés sikerrel....
Pont arra szoktam gondolni, hogy szülés után olyan csini leszek, mint még soha. Tornázni is fogok és már lesz egy kislányom. Irigykedhet mindenki! :)
Én már most is anionos tisztasági betétet használok. Csak vigyázz, mert másolják. :(
még a májust tuti végig dolgozom, dehát látod, azért nem erőltetem meg magam, csak az órákkal van igazán elfoglaltságom, meg egy-két kísérlettel, ami nem olyan vészes. aztán én még júniusban is jönnék, mert addigra meg főleg semmi dolgom nem lenne itt, csak számítógépen, az meg nem megerőltető. de valszeg a júniusnak csak a felét dolgozom végig és utána kiveszem a szabijaimat. sajnos kell a pénz, nem tudok mit tenni, de talán jobb is így, szerencsére nem erőlködök a munkámban :)
hú, a vékony lányokat én is csak mindig elnézegetem tornán. már mondtam is nekik, hogy legyenek olyan szívesek, ne álljanak mellém, mert frusztrálódok tőlük :) persze csak nevettek rajtam, pedig én komolyan gondoltam :))) de majd mi is leszünk vékonyak és még babánk is lesz, azt nem lehet felülmúlni :))))
Természetesen, ha nem fodrul be akkor császár lesz. Úgy értettem, hogy pozitívan gondolkodok és igenis be fog fordulni és igenis természetesen fogok szülni. :D
Én anionos betétet fogok venni. Egy szülésznő ajánlotta a kórházban. 1db 12óráig elég és nem ereszt vissza semmit, így sokkal biztonságosabb, mint akár a Tena akár az Always.
Én már most is azt hordok, mert a tangák kicsit bevágnak oldalt, és mivel tisztasági betétet is többet használok a fránya folyás miatt, az bizonyult kényelmesebbnek.
Dóri, nagyon édes pofija van a kislányodnak. :) Jó, hogy eltudták kapni félprofilból. Igazi kislányos. :)
Úgy látom, elég hasznos dolgokat mondanak nektek a felkészítőn!
Jó, hogy mondod, eszembe sem jutott volna. Kell vennem egy csomó "rendes" bugyit. :)
További ajánlott fórumok: