2011 júliusi babák (beszélgetés)
Szia:)
További szép napot:)
na én elköszönök csajok. megyek pihenek egyet még a náthámra, aztán megyek anyagot vadászni a babaszobába :) jó csevegést még nektek, meg jó pihit!
Mi nászútra a nászajándék pénzből mentünk. A ruhára pedig én spóroltam meg a pénzt.
Érdekes én se vágytam rá soha, és senki nem érti ezt körülöttem. :D Más esküvőjén szeretek bulizni, de nekem ez az ebéd is épp elég volt. :D
tényleg??? mi a fene. na hát akkor tényleg nem lesz házasság, ha nem lehet szerdán :D
Azt a pénzt, azt arra költene az ember, el lehet másra is...
Mi nászútra költöttük :-)
Gondolom Dóri, ti a babára :-D
de aranyos tőle, hogy akart látni menyasszonyi ruhában :)
én valahogy nem bírnám ki a lakodalmat, már a sajátomat, nem tudom, miért, de sose akartam se esküvőt se lakodalmat. most a baba miatt elgondolkodtunk rajta, de aztán mindig "elhal" a 4 fős esküvői téma is, mert valószínűleg egyikőnknek se annyira fontos. én csak attól félek, hogy ha nem intézzük időben az apaságit, megszületik Editke, és az én vezetéknevemhez nem illik annyira az Edit név :DDD
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok kézműves kismami van itt :-)
Biztos ügyesen dolgozol te is, így lesz majd mit tanítani Pankának!!!
Nekünk sem volt nagy esküvőnk vagy 18-an voltunk összesen esküvő után volt kis vacsi meg beszélgetés és kész.Ez is csak azért mert én és anyum ragaszkodtunk a menyasszony ruhához ez nagy álom volt.
Nálunk is ugyanez volt. :))
Kati nem akarlak elkeseríteni, de sehol nem fognak szerdán összeadni. :D Én sem értem miért van ez, de 99%-ban mindenhol csak péntek szombat van házasságkötés... Mi is most jártuk ugye ezt körbe...
Babaszobák nálatok hogy állnak?
de jó! tök jó lehet bőrdíszművesnek lenni! a szalmamacik meg nagyon kis cukik lehetnek, biztos a picula is értékeli majd ha nagyobb lesz ezt a hobbidat :)
Nekünk sem volt nagy lagzi, esküvő, utána pedig egy 50 fős vacsi.
Én a lagzit egyébként sem szeretem...
Nekem is elég lett volna a2 tanús megoldás, de a férjem nagyon szeretett volna menyasszonyi ruhában látni. Akkor meg már csak nem hagyhattuk ki a szülőket, tesókat, barátokat...
Akkor te is nagyon ügyi vagy:)
Pedig biztos csuklik ő is, csak lehet, hogy "finomabban", vagy olyankor, amikor nem is figyelsz oda annyira, vagy mozogsz, vagy alszol...
péntek 13? ezdejó! mi erről lemaradtunk, pont a múlt héten volt :))) én csak azért akarom pont egy szerdán, mert akkor biztosan nem lesznek sokan, lesz hely :), és akkor nem tud eljönni a rokonság, és lehet ilyen 4 személyes. az uram meg nagyon beletörődő ilyen téren :))
Én is imádok varrogatni, egyébként bőrdíszműves a szakmám, ami hobbinak nagyon jó. De amúgy gyűjtöm a régi szalmás mackókat, az igazi kis hadirokkantakat :D és azokat szoktam feljavítgatni. Meg csináltam már pár saját készítésű macit is ajándékba, ismerősök gyerekeinek, mindig nagy sikere van :-)
Mi is úgy voltunk vele...
Igazából a 13-as számhoz ragaszkodtunk (július 13-án volt a lánykérés), és októberben megtaláltuk a mi dátumunkat :-)
És nekünk eddig szerencsét is hozott, pedig babonásak sem vagyunk...
dehogynem lesz erős tüdeje! én nem értek ugyan hozzá, de szerintem ez nem ettől függ csak! lehet csak szimplán nem érzed. én is tök sokára éreztem először, aztán lehet nem is azt érzem. csak azért gondolom, mert lent érzek ütemes mozgásokat, és ott van a kis feje, meg gondolom nem olyan fejlett még a ritmusérzéke, hogy így mozogjon, ilyen ütemesen. szóval szerintem ezen ne aggódj!!!
Úgy látom, te is biztosra akarsz menni!
Nem is kell erőltetni mindent, főleg, ha van olyan, ami már bevált...
Péntek 13 :D Ez nagyon tetszik. :))
Szerda?
Ennek nagy jelentősége lehet, ha már így eldöntöttétek.
Nekünk péntek 13-án volt :-)
Egyet értek, első a baba körüli teendő. Aztán majd meglátjátok, mire lesz még időtök...
de jó, én ilyet nem is éreztem még! kis aranyos :)))
Én esküszöm sose éreztem még csuklást. :( Akkor neki nem lesz erős tüdeje? :( VAgy lehet, hogy csak nem érzem?
Én is baba popsitörlőt viszek a kórházba magamnak is..nem veszek külön. És pont azok miatt amit Te is írtál, nehogy csípjen vagy valami...
De kis aranyos lehet!
Akkor vagy magát, vagy téged akar szórakoztatni!
hát a házasságot én nagyon nem erőltetném, de lehet egyszerűbb, mint az apasági nyilatkozat... majd meglátjuk, egyelőre fessünk ki, az a következő projekt, aztán majd jön a házasság-apasági mérkőzés :)) ha lesz is esküvő, csakis egy szerdai napon és 2 tanúval :))))
További ajánlott fórumok: