2011 júliusi babák (beszélgetés)
aliz, tényleg nagyon tündér a kislányotok:)
jucka, totál megértelek, Dorka egy hete "bekattant", hiszti, sírás, nem hajlandó az ágyában aludni, nagyon durva dackorszak....atyaég, ha így marad...az én szófogadó, cserfes kislányom most egy hisztizsák...:( baromira elfáradok most már én is, ráadásul ma a hasam sokat fájdogált, keményedett is, Dorkával nem volt ilyen, csak a szülés előtti 1-2 hétben...nem tudom, MArci mit csinál,de nekem néha olyan érzésem van, mintha Marci húzná a köldökzsinórt, nagyon fáj, és mellette tök kemény a hasam...meg kis jóslók is voltak, eszembe is jutott, milyen volt, amikor bedurvulnak ezek a picik...jaj:)
kriszti, örülök, hogy anyukád túl van a műtéten, a 4 hét meg...tényleg mindjárt:)
mi még mindig sehol sem tartunk előkészületekben, de most már legalább tervünk van:) Dorkát június elején leadjuk pár napra anyukámékhoz vidékre, és addig mi előkészülünk, beszerzünk, berendezünk...meg pihenünk, kettesben leszünk-egy jó ideig utoljára:)
pelenkatémában annyi a tapasztalat, hogy mindenkinek más jön be, nekünk pl. a Pampersből kifolyt a Dorka pisije, jó a DM.-es is, de azt gyakrabban kell cserélni azért.
Egyébként a Bokor utcában (III:ker.) van egy pelenkabolt, ahol Mo.-on nem ismert német márkájú pelusokat árulnak, mi a 3-as, 4-es méreteket gyakran ott vettük, a 100-dbos volt 3.300,-talán, szóval nagyon olcsó, de minőségben mondjuk olyan jó, mint a DM-es.
Egyébként meg üdv a "friss" kismamának!
Sziasztok lányok:)
Örülök hogy mindenki jól van és ilyen szépen növögetnek a babák:)
Pólyánk nekünk is lesz kaptunk.
Pelenka: tesóméknak a pempers és a rossmanos jött be a tescosból pl. mindig kifolyt.
hát nem röhögtem rajta... próbáltam mentséget találni h ez tuti nem az a gép, de kiderült h ez az egy volt, ciprusi gép, ciprusi személyzettel és csak ez ment Bp-ről Ciprusra.
Volt még ilyen durva storym... autópályán durrdefekt és kb 4szer fordult körbe a kocsi a tengelye körül (nem borult fel), de ha valaki jött volna mögöttünk vagy mellettünk... olyan távol jöttek h le tudtak fékezni, mi keresztbe álltunk a 2 középső sávban... ez kb 14 éve volt :)
ja és olyan is volt hogy állva hintáztam és olyan korrodált volt a lánc hogy leszakadt én meg elrepültem, azt is megúsztam, de csak mert nem volt korlát :) amúgy elájultam és tiszta seb voltam, de semmim sem tört el :) ennyiszer sikerült 26 év alatt majdnem meghalni :)
csajok
valakinek van tapasztalata pelenka ügyben?milyet vesztek?tapasztalt Anyukák ötlet?
Epp ebben a percben beszeltem anyaval, igen tul van rajta. Szerdan jöhet haza. Talan lesz megint 1 ev nyugalom..
De most örülök.:)
Aliz, nagyon édi a lányod pofija. mennyit nőttek ! hihetetlen, mint ahogy az is , h így megtudják állapítani, h mekkora haja van. pl. Dóriéknál mm-re pontosan:) érdekes.
Kriszti, gondolom anyud már túl van a műtéten és minden rendben van. szülési értesítőn nem is gondolkoztunk...vagy csak a kézenfekvő sms, mms volt eddig a buksinkban...de most, h ötletet adtál..kitudja :)
Mpetite, klassz, h nálatok is minden okés volt az uh-nál. jó nagyok már.a neten átlagban 1800 gr írnak. mi csütörtökön megyünk. kiváncsi leszek :)
Doriszoke, minden gyümölcs porondon van :) eddig a kiwi veztett és az alma, de most már jöhetnek a szezonális vitaminok :)
Ólomnak érzem a lábam, kipakoltam a nagy ruhásszekrényt, h eltegyem a nem használt/jelenleg "kinőtt" ruháimat..de reggel óta a robbantás nyoma látszik csak a szobában, nem haladok...vagy csak elment a kedvem :) a héten pedig jó lenne összepakolni a kórházi pakkot. ill. elkéne kezdeni Natinak a kis ruháit kimosni, kivasalni. nemrég hozták meg a kis szekrényét..
ti vetettek pólyát ?
Tényleg szép nagy már a lányka :-) mennyi idős is most? Mi 30 hetesen voltunk 1800grammok :D ezek a hatalmas méretek, olyan édesek lehetnek odabent, annyira meglesném Őt néha...de azért persze még maradjon! Jobb ott bent neki :-)
Na megyek kicsit takarítani, főzni.
Annyira nincs kedvem, minden nap halogatom ezt a takarítás dolgot, mire a végére érek a lakásnak, beszakad a derekam. :-(
szia
nagyon édi a kicsi lányotok:)
örülök h mindenki jól van. szépen nőnek a babák!!! mi is megyünk 3hét múlva 4dre újra !!!! úgy várom, remélem addigra Kristófnak is lesz haj!!!
Megjöttünk az uh-ról. Teljesen rendben van a magzatvíz.:))) Olívia 2030 grammos és a szonográfus hölgy szerint pufók. :) És csatlakozunk a hajasbabákhoz, mi is növesztettünk már jócskán. :)
Alíz, nagyon-nagyon édes a fénykép, olyan kis szép és az a mosoly...:)
Szerintem ne izgulj a magzatvíz miatt, biztosan küldenek majd kontrollra, ahogy minket is (nálunk kicsit kevés volt). A magzatvíz mennyisége folyamatosan változik. Az a lényeg, hogy ne legyen kórosan sok vagy kevés. De nem is lesz! :)
Olyan boldog vagyok most! Azt számolgattam, hogy egy hónap alatt kb. 1 kilót hízott Olívia. :) Nem semmi a babák fejlődése. Tudom, hülyeség, de ilyenkor valahogy jobb anyának érzem magamat, amikor azt hallom, hogy elég nagy és büszke vagyok rá, hogy ilyen ügyesen nő. :)