2011 júliusi babák (beszélgetés)
Készültek, mivel van lelkes SZMK-s anyuka szuper hiper modern fényképezővel így ők készítik és aztán felrakják a csoport e-mail fiókjába, ahol leszedhető. Ez egy kis időt vesz igénybe, de ha meg van rakok fel. Meg volt egy profi kamera man, aki szuper felvételt csinált, és meg rendeltem.
Szóval én csak ültem és élveztem :D
Az a tuti ha bent marad még egy kicsit, pihenj sokat!!!!Örülök hogy minden rendben.
Én a tesóm kisfiának ovis ballagásán kameráztam, de úgy remegett a kezem, alig bírtam ki, hogy ne sírjam el magamat. :) Olívia ballagásain, anyák napján, és az összes szereplésén tuti, hogy sírni fogok. :) Te hogy bírtad?
Jaaaj de cuki lehetett, készültek képek? :)
:) Na de örülök, hogy minden OK! :) Ne ijesztgess itt minket! :)) Ma este nekem is görcsölget a hasam, akkor ezek szerint ez már ilyenkor normális? Pihenj sokat!
Köszönöm, hogy gondoltok rank:)))
Es a tejcsarda hozzam kepest semmi:))
Hazajöttünk, egyben. Minden zarva, Anna 2900 gr.Dupla Mg. Megfigyeles, ha folytatodik, irany a korhaz:-O
Kesz vagyok..
Meg volt a ballagás. Hát anyucik nagyon érdekes élmény, pont olyan volt mint az általános sulis ballagás, csak itt énekeltek verset mondtak és csak 6 évesek :D
Mit ne mondjak gyönyörű volt, okos ügyes, és megy iskolába. Kétségbeejtő, hogy ilyen nagy, olyan gyorsan felnőtt...istenkém. Minden percét ki kell élvezni:D
Olyan aranyosak vagytok,hogy ennyien drukkoltatok :)
Izgulunk nagyon, gyorsan adj füst jeleket!!!
de jó , látod mindenki szorított Nektek :)
hűha !! már itt tartunk ?? el sem hiszem :)
hajrá !
Drukkolok,hogy minden rendben legyen veletek!
Istenem el se hiszem, hogy már itt tartunk, drukkolunk a babának és a mamának :))) Hajrá Kriszti!!!!!!!
Örülök, hogy minden baba jól van amúgy :)
Most megyek, mert jön anyós vendégségbe, és van még mit csinálnom sajnos..
Sziasztok :)
Édes Milán, ahogy csacsog :-) de azért ezek tényleg égők lehetnek :)))))
Nyugi én is pont így állok hozzá :-) annyira nagymamásak azok a melltartók...és nekem nagyobb mellem van apalapból, szörnyen mutatok bennük. De nem adtam még fel a reményt, hogy találok valami szép és praktikus darabot :)))
Juuujjj Kriszti NAGYON szurkolok én is! :))) Írj majd ha tudsz...
ó, sajnálom :( nekem most már nem olyan durva, nem értem, hétfőn mitől lett olyan nagy. pedig tegnap tényleg jöttem-mentem, ablakot mostam, takarítottam. az uram szerint biztos a sok takarítástól jött helyre, nagyon vicces ember :)
Igen Rád gondoltam és a Schüssler sóra, csak nem jutott eszembe a só neve :)
Sajnálom, hogy neked is dagad a lábad...
Engem a párom már Manfrédnak "becéz" a gyapjas mamut a jégkorszakból :D de tényleg borzalmas a lábam :-( estére meg főleg. És teljesen mindegy, hogy mit eszek, iszok, fekszek, rohanok akkor is olyan :( Mind1 :)
húú, lehet meglesz az első babuci, nagyon szorítok, hogy minden oké legyen!
örülök, hogy minden rendben! :)
Húhha,, en is nagyon szorítok :)
Szorítok, hogy minden rendben legyen!!
Ja, Regit felvették az oviba !!!! HURRÁ.
Jujj Kriszti !!!
Mindenképp üzenj valahogy !!!
Juhj! :) Izgulok értetek és nagyon várom a híreket! :)
További ajánlott fórumok: