2011 júliusi babák (beszélgetés)
Gyerekkori cukorbetegség!
reméljük nem fogja.
Szabad tudni mi az?
Én is azon aggódtam hogy csak ezt ne örökölje tőlem.
Reméljük! Csak apa betegségét ne örökölje!
sajnos
De nem lesz semmi bajuk a piciknek meggyógyul a csípőjük:)
Mi 1 betegség miatt aggódunk! :( Ami ugymond bármikor kiderülhet, ha örökölte! :(
tudom
már benne vagyok lassan 30 éve.
hát sajna én is vateramániás lettem, nem tudom leállítani magam :(
Sajnálom, de te is tudod, hogy ettől még normális életet lehet élni, nincs akkora gond! :)
nálunk sajnos ez öröklődik a családban kezdtem én majd az öcsém és most Vivinek is baj van a csípőjével igaz közel sem akkora mint az enyémmel volt.
Még rádtalálhat az igazi és lehet, nem is 1 kistesója lesz a fiadnak!!! :) Neked még nagyon sok időd van!! :)
Nálunk is csipőficamra kérdeznek rá , de a családba senki nemtud cs.ficamról! Bár a doktornökkel is mindig megnézetem, de azt mondja, hogy nemolyan laza már!! jó lenne, ha igaza lenne és nemkéne állandóan ortopédiára járni!!!
Kati, hh nem lesz kistesó? :)
Én mindenképpen szeretnék majd még egyet, bár nem tudom kitől :D:D:D Majd egyszer. Ha esetleg meg mégsem lesz akkor se lesz késő eladni :)
Én is vaterázok Barninak csomó mindent :)
nekünk először volt az uh ahova a védőnőék küldtek az előzmények miatt/én csípőficamos voltam/majd ott mondták hogy menjünk ortopédiára ahol először csak megnézte mondta hogy terpeszpelus és visszarendelt és most hogy visszamentünk elküldött rtg-re a vizsgálat után és az alapján mondta hogy még kell a pelus és 4 hét múlva kontroll.
Nálunk csak a doki nézte meg és mindig visszarendelt contollra!
én is ezt fogom tenni, főleg, hogy Editnek rengeteg rucit vettem/veszek, nem bírom magam visszafogni, szerintem klinikai eset vagyok... csodálom, hogy az uram még nem szólt érte. bár vateráról veszem őket, szóval nem horror áron.
én valószínűleg nem szülök már több babucit, úgyhogy eladom a rucikat, mert a tesóméknál is most kisfiú születik, pedig egyik-másikért fáj a szívem...
mi most voltunk 3 hónaposan rtg-n 2 hónaposan meg uh-n.
cska jóbb ize lett volna!!! :P
becsomiztam a 60 db sütit!!! Edit is nyakig csokis lett, ahogy fogdostam közben :) még jó, hogy nem nyalta le magáról :)
Akkor nem ugyanaz a baj! Nálunk laza! De 3hetesen csináltak neki Uh-t, igy korai volt! Én arra gondolok, hogy 4hósan lehet elküldenek, rtg-re, vagy Uh-ra!
És én is sokat minden vettem már bababörzén! érdemes oda kivinni!
Csakis jóhir lehet! nektek is laza a csípőtők? vagy kötött?
Én sokat kaptam a hugomtól, igy adom vissza neki, és sokat kapok 1 esmerős csajszitól, akinek a kislánya 3hónappal nagyobb mint az én csajom! ja, amit meg mi vettünk neki, azt meghagyom, mert ki tudja mikor jön a kistesó! :)
én elteszem a tesónak meg az unokatesónak mindet:)
Mert remélhetőleg lesznek majd:)
feltétlen megírom és remélem csupa jó híreket kapok majd.
csajok, ti mit csináltok a kinőtt ruhákkal? én amik szépek maradtak félreteszem, hátha egyszer még szükség lesz rá, ami már nem olyan nagyon szép számomra de még hordható amúgy azt meg felrakom vaterára meg beárazom és majd viszem a bababörzére. :)
Ezért! Majd ird meg, hogy mi volt a dokinál! Mi si jövöhónap elején megyünk, ha betöltötte a 4. hónapot!
Szia! Remélem a mai napotok nektek is jobb, mint a tegnapi! :)
További ajánlott fórumok: