Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 februári babák fórum

2011 februári babák (beszélgetés)

❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯
30032. amira11.a
2011. jún. 13. 08:43

Jó reggelt.

Hihetetlen egy-két férfi,hogy tud viselkedni. Ne is foglalkozz vele, az hogy ott van Veled Julcsi mindennél többet ér.

Z ma 5kor ébredt,aztán 8kor is,kezd kevés lenni a tejem,bár amennyit veszekszünk az apjával nem is csodálkozom:( Elkezdtem most az Urtica U.-t újra szedni,remélem használ.

30031. 68b5eb9a8d (válaszként erre: 30004. - Helge)
2011. jún. 13. 08:05

Szia helge!

Már ne haragudj azért, amit írok, de olvasom, hogy miket írsz és már nekem nyílik a bicska a zsebemben ettől a hapsitól.

Akárhonnan nézzük egy szédelgő gyáva alakról van szó, ha ilyen kifogásokkal jön. Nagyon vigyázz vele sztem! És azért is mondom, hogy itt tényleg nincs többről szó, minthogy képtelen feladni az eddigi életét. Ugyanis, hogy 1800 eur-ból kint nem tudna eltartani egy családot az is biztos, vagyis itt is más, jobban fizető állás után kéne nézzen mindenképp, amihez ugye szintén "fel kellene adnia" az eddigi életét. Nagyon vigyázz vele, mivel próbál hitegetni, nehogy te és Julcsi véletlenül is kárát lássátok. Így is sok lehet már belőle.

Szépséges a leányzó :):):)

30030. stikone
2011. jún. 13. 08:02

jó reggelt mindenki ilyen korai , Zsömike is felkelt már fél7kor:-( most persze álmos, én meg lázba égek jön haza apa, már a vonaton ül.

tőlem is mindig megkérdezik hogy fiú vagy lány.

mikor terhes voltam mentem a fiamért az oviba és román nagyszoknyás cigányasszonyok beszédbe elegyedtek velem, megkérdezték mi lesz, bűszkén mondtam hogy kislány addigra már kiderült kérdezték van még gyerek-nem csak gondoltam idejébe beírtom oviba a kicsit ostoba/ mondom van egy fiam ,erre jó akkor a lényeg megvan. úgy meg voltam bántva, de képzeljétek azóta mintha akkora puszi pajtások lennénk,úgy köszönnek, én azt a 16 aranyfogat ami a szájába van és az ékszereit elfogadnám:-) úgy szóltak rá a szülőkre, hogy pecsétgyűrű ne legyen a kisgyereken ,mert balesetveszélyes, de írni-olvasni nem tudnak az anyukák:-)

30029. 68b5eb9a8d (válaszként erre: 29994. - BUBU060227)
2011. jún. 13. 08:01

Szia!

Talán érdemes megpróbálni, hogy kihagytok egy délutáni alvást (ha van)és hamarabb kezditek az esti rituálét. Először sokkal hamarabb. próba szerencse :)

30028. iemma (válaszként erre: 30014. - Helge)
2011. jún. 13. 07:40

:-DDDD

Istenem ezek a vénemberek, komolyan tudnak olyanokat mondani. Ráadásul Julcsi is olyan csajos, messziről látszik hogy kislány. Miért nem mondtad, hogy menjen szépen haza vegye be a gyógyszerét és gondolkozzon rajta.

30027. iemma (válaszként erre: 30013. - KINGABRINGA)
2011. jún. 13. 07:38

Hú Kinga ez nagyon durva! Én is biztos kiakadtam volna. Én már attól kész voltam amikor sétáltunk, sötétkék babakocsi, terepszínű cipő, kék nadrág, szürke pulcsi a gyereken és megkérdezték, hogy Fiú? Lány?

De durvább, hogy az alattunk lakó tüneményes kislány csupa rózsaszínben sétált és az egyik szomszéd összekevert minket (csak azt tudta hogy 2 baba van a házban 1 fiú, 1 lány) és mondta az anyukának, hogy Milyen szépen fejlődik, már kezd férfiasodni!!!:-DDDD

Erre az anyuka: Remélem nem, mivelhogy lány!!!

30026. iemma (válaszként erre: 30004. - Helge)
2011. jún. 13. 07:33

Minden tiszteletem, hogy higgadt tudsz maradni ilyen email után. Komolyan! Én már tuti azonnal visszaírtam volna, hogy dugja fel az így megspórolt 800 euroját oda ahová nem süt be a nap.

Amúgy csak ő veszít azzal ha nem látja a lányát felnőni.

Tényleg volt köztünk egy lány, remélem még benéz valamikor, pont pár napja kérdeztem, hogy nem tudnak-e róla valamit a többiek, aki hasonló cipőben volt és neki is hatalmas lelki ereje volt, meg hát a picúr sokat segít ilyenkor.

Mi veled vagyunk!!!

30025. iemma
2011. jún. 13. 07:27
Amúgy írtó dühös vagyok, tegnap áttakarítottam a háló minden cm2-ét, függönymosás, minden ami textilia kimosni, porszívózni, matracot megfordítottam, erre ma reggelre megint van 2 csípés a hátamon, marhára viszket, komolyan megőrülök és se a gyereken nincs, se páromon. Amúgy olyan mintha pókcsípés lenne, de tuti nincs pókunk mert már betegesen glancoltam, szóval már nem merek lefeküdni.
30024. iemma (válaszként erre: 29998. - Helge)
2011. jún. 13. 07:22

Jó reggelt Lányok!

Fórumfüggő vagyok, úgyhogy muszály beköszönnöm mielőtt elindulunk.:-)

A krumplis kép a legjobb, de az apa telóján van és hiába rimánkodok, mindig csak majd, majd majd.

30023. KINGABRINGA (válaszként erre: 30022. - Helge)
2011. jún. 13. 06:34
nagyon édes itt is.. tényleg szerencséd volt, hogy nyugodt volt..
30022. helge
2011. jún. 13. 06:18
Most tettem fel azt, amelyiken édesen alszik :)
30021. KINGABRINGA (válaszként erre: 30020. - Helge)
2011. jún. 13. 06:13
nagyon édes ahogy a karodban tartod, ez is nagyon jó fotó rólatok. jó hogy ti már túl vagytok rajta.. én még nem tudom, hogy mikor lesz a keresztelő. a "februári babák" már csak ilyen nyogodtak:DDDDDDDD
30020. helge (válaszként erre: 30019. - KINGABRINGA)
2011. jún. 13. 06:10
Én a tegnapi naptól tartottam egy kicsit, végül olyan jót aludt az ölemben a templomban, csak akkor ébredt fel, amikor leöntötték vízzel a fejecskéjét, bár a többi gyerek ordított, ő szó nélkül tűrte :)
2011. jún. 13. 06:06
kicsi Zoé már forgolódik, pedig még aludnia kell.. mondjuk tegnap is még el tudtam altatni a babakocsiban. Sokkal nyugodtabb már, mint mondjuk egy hónappal ezelőtt..érik a gyerek:DDDDDDDDDD
30018. KINGABRINGA (válaszként erre: 30017. - Helge)
2011. jún. 13. 06:04
ez nagyon aranyos:DDDDDDDDDDDDDDD
30017. helge (válaszként erre: 30013. - KINGABRINGA)
2011. jún. 13. 05:59

Egyébként erről eszembe jutott egy vicc: újszülött osztályon két baba beszélget:

Te mi vagy?

Fiú

És ezt honnan tudod?

Majd ha kimegy a nővérke megmutatom

(Nővérke ki)

Kisfiú felhúzza a takaróját: látod? kék a zoknim!

:DD

30016. KINGABRINGA (válaszként erre: 30014. - Helge)
2011. jún. 13. 05:54
igen, sajna vannak debilek jócskán.. és én is csak most szembesülök velük..mert eddig nem volt gyerek aki miatt esetleg leszólítanak.. én nem vagyok egy ilyen mindekihez odacsapódó mindenkivel jópofizó...valaki.. engem hagyjanak békén vadidegenek..:DDD
30015. KINGABRINGA (válaszként erre: 30012. - Helge)
2011. jún. 13. 05:52
ez egy jó rituálé...követendő..:DD egy a lényeg, hogy számára nem fog kiderülni, hogy mit veszített..és itt most nem arra gondolok, hogy erőnek erejével legyünk együtt azzal akit nem szeretünk.. de, hogy még arra gyúr, hogy el is felejtse a lányát...hát bicskanyitogató...Az ilyennel tényleg nincs mit foglalkozni. Van annyi pasi, hogy egyáltalán nem lehetetlen megismerkedni egy normálissal -majd idővel. A legtöbbnél meg nem is akadály a gyerek..
30014. helge (válaszként erre: 30013. - KINGABRINGA)
2011. jún. 13. 05:50

Mi valamelyik nap a kisboltban voltunk Julcsimmal, babakocsival, odajött egy idősebb néni, hogy jajjj, de aranyos, fiú? mondom nem, erre ő Hát akkor??

Na, ez is van olyan szinten! :D

2011. jún. 13. 05:48
Annyira fura emberek vannak... Elmentünk függönyt nézni anyummal és persze kicsi Zoéval.. rajta rózsaszín szerkó ( a kék az ő színe egyébként) fülbevaló...és nézelődünk. Odajön egy idős házaspár a közelünkbe és jó hangosan kezdik mondani, hogy milyen aranyos kisfiú!!! meg a többi ömlengés.. Mondom lehet, hgy fura de ő kislány...mire felháborodva a néni- jaj ne mondja már biztos, hogy kislány???????? mondom jó akkor fiú .. ( ba..meg) Értitek ezt???? az oké, hogy idős.. oké hogy fiúnak nézi... de rákérdezni, hogy biztos-e????? Fasza lenne ha ennyi idő alatt nem lennék biztos benne.. A jó kérdés az lett volna, hogy biztos hogy gyerek?????
30012. helge (válaszként erre: 30011. - KINGABRINGA)
2011. jún. 13. 05:47
Van egy kis rituálém kora reggel, amikor csinálom a tápszert Julcsinak: míg várom, hogy melegedjen a víz, sorra veszem mik történtek előző nap, meg hogy mi a tervem aznapra. Ma reggel fél ötkor állok a konyhában, átgondolom ezeket, és már a mai terveket is átvettem magamban, amikor beugrott a levele, meg hogy miket írt:) Na, innen tudom, hogy már nem érdekel :))
30011. KINGABRINGA (válaszként erre: 30008. - Helge)
2011. jún. 13. 05:43
az a legfontosabb, hogy már nem fáj!!!! hozzá teszem én azokat a pasikat felejtettem el nagyon nehezen akik megbántottak..Évekig örlődtem rajtuk és sajna ezzel sok negatívumot halmoztam fel magamban-de aztán a józan ész győzőtt:DDDD egyik sem ér annyit, hogy tönkre menjek!!!
30010. helge (válaszként erre: 30009. - KINGABRINGA)
2011. jún. 13. 05:41
:) nem haragszom, hanem egyetértek!
30009. KINGABRINGA (válaszként erre: 30005. - Helge)
2011. jún. 13. 05:40
.... na hogy lehet olyat írni, hogy kénytelen lesz elfelejteni.. miért mi ez? valami rossz álom??? Ne is haragudj de ez az ember kb 1 perc alatt elfelejthető.. Ne haragudj rám-de én nagyon ugrok az ilyenekre- nem tudok higgadt maradni...felháborító..
30008. helge (válaszként erre: 30006. - KINGABRINGA)
2011. jún. 13. 05:38

Tudod, az is jobban esne, ha lehet így fogalmazni, ha azt mondaná: nézd, hiba volt, nem szeretlek, féltem a szabadságomat, stb, mint az ilyen röhejes, mondvacsinált, átlátszó kifogások.

De az a jó az egészben, hogy most már tényleg nem fáj :)

30007. KINGABRINGA (válaszként erre: 30005. - Helge)
2011. jún. 13. 05:37
Pontosan.. a mosolya megér mindent- és érte érdemes élni. de ezt a férfiak annyira nem érzik át. Én soha nem gondoltam, hogy ránézek a picikémre és nincs olyan akadály ami gondot okozna- mert érte bármit megteszek...
30006. KINGABRINGA (válaszként erre: 30004. - Helge)
2011. jún. 13. 05:35
én nem tudom, de sztem kutyából nem lesz szalonna.. Az aki egyszer is el tud szakadni a párjától aki gyereket vár- vagy már meg is van a pici..attól én már semmit nem várnék.. Volt itt a fórumon egy nagyon aranyos lányzó ( tök régen nem jelentkezett be) akit állapotosan hagyott el a párja.. nagyon ki volt szegény tök jogosan. Borzasztóan szenvedett a tudattól, hogy még csak nem is volt kíváncsi rá a "párja".. egyedül csinálta végig a szülei segítségével. De nem is ez a lényeg ez csak eszembe jutott ennek kapcsán. Nyílván nálatok is más, a probléma alapja-de igy ismeretlenül is megvan a véleményem a gyereked apjáról.. már ne is haragudj...Aki akar valamit- szeret valakit-ott nem lényeg, hogy hány eur-t keres..szerintem.
30005. helge
2011. jún. 13. 05:31

Ja, és a lényeg: azt meg sem említi, hogy akkor netán mi mennénk ki hozzá ( amit ezek után kizártnak tartanék amúgy is), hanem azzal fejezi be levelét, hogy inkább vállalja, hogy kénytelen lesz Júliát elfelejteni. !!!

Közben ránéztem Julcsira, itt aludt el mellettem és épp mosolyog álmában...ez megér mindent!!

30004. helge
2011. jún. 13. 05:27

Jó reggelt Kinga! Már hiányoltalak:)

Na, lányok, eddig nem mondtam nektek...de mint kiderült nem is lett volna értelme. Két hete gyermekem apja azt írta, hogy mindent megbánt, feladja az ottani életét, jön ide, meg hogy tudja, hogy ezt már sokszor írta, de ez most tényleg komoly, blabla. Tegnap, mikor hazaértünk a keresztelőből, várt egy e-mail, miszerint ne haragudjak, de ő nem tud jönni, ő nem tud itt 1000 euróért dolgozni, ha ott 1800-at kap(megjegyzem, én is 1000 euróért dolgozom, és nagyon meg vagyok elégedve, ha ő is annyit hozna haza, kiskirályok lennénk..), meg hogy ha ő többet akar keresni, akkor 8 óránál többet kellene dolgozzon, akkor meg "nem lenne élete"....na bumm.

No comment....nincsenek szavaim.

Bocsi, hogy kiöntöttem magam, de belül már sok volt :)

2011. jún. 13. 05:18
sziasztok jó reggelt! megyek visszaolvasok:)))
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook