2011 februári babák (beszélgetés)
Jó reggelt.
Hihetetlen egy-két férfi,hogy tud viselkedni. Ne is foglalkozz vele, az hogy ott van Veled Julcsi mindennél többet ér.
Z ma 5kor ébredt,aztán 8kor is,kezd kevés lenni a tejem,bár amennyit veszekszünk az apjával nem is csodálkozom:( Elkezdtem most az Urtica U.-t újra szedni,remélem használ.
Szia helge!
Már ne haragudj azért, amit írok, de olvasom, hogy miket írsz és már nekem nyílik a bicska a zsebemben ettől a hapsitól.
Akárhonnan nézzük egy szédelgő gyáva alakról van szó, ha ilyen kifogásokkal jön. Nagyon vigyázz vele sztem! És azért is mondom, hogy itt tényleg nincs többről szó, minthogy képtelen feladni az eddigi életét. Ugyanis, hogy 1800 eur-ból kint nem tudna eltartani egy családot az is biztos, vagyis itt is más, jobban fizető állás után kéne nézzen mindenképp, amihez ugye szintén "fel kellene adnia" az eddigi életét. Nagyon vigyázz vele, mivel próbál hitegetni, nehogy te és Julcsi véletlenül is kárát lássátok. Így is sok lehet már belőle.
Szépséges a leányzó :):):)
jó reggelt mindenki ilyen korai , Zsömike is felkelt már fél7kor:-( most persze álmos, én meg lázba égek jön haza apa, már a vonaton ül.
tőlem is mindig megkérdezik hogy fiú vagy lány.
mikor terhes voltam mentem a fiamért az oviba és román nagyszoknyás cigányasszonyok beszédbe elegyedtek velem, megkérdezték mi lesz, bűszkén mondtam hogy kislány addigra már kiderült kérdezték van még gyerek-nem csak gondoltam idejébe beírtom oviba a kicsit ostoba/ mondom van egy fiam ,erre jó akkor a lényeg megvan. úgy meg voltam bántva, de képzeljétek azóta mintha akkora puszi pajtások lennénk,úgy köszönnek, én azt a 16 aranyfogat ami a szájába van és az ékszereit elfogadnám:-) úgy szóltak rá a szülőkre, hogy pecsétgyűrű ne legyen a kisgyereken ,mert balesetveszélyes, de írni-olvasni nem tudnak az anyukák:-)
Szia!
Talán érdemes megpróbálni, hogy kihagytok egy délutáni alvást (ha van)és hamarabb kezditek az esti rituálét. Először sokkal hamarabb. próba szerencse :)
:-DDDD
Istenem ezek a vénemberek, komolyan tudnak olyanokat mondani. Ráadásul Julcsi is olyan csajos, messziről látszik hogy kislány. Miért nem mondtad, hogy menjen szépen haza vegye be a gyógyszerét és gondolkozzon rajta.
Hú Kinga ez nagyon durva! Én is biztos kiakadtam volna. Én már attól kész voltam amikor sétáltunk, sötétkék babakocsi, terepszínű cipő, kék nadrág, szürke pulcsi a gyereken és megkérdezték, hogy Fiú? Lány?
De durvább, hogy az alattunk lakó tüneményes kislány csupa rózsaszínben sétált és az egyik szomszéd összekevert minket (csak azt tudta hogy 2 baba van a házban 1 fiú, 1 lány) és mondta az anyukának, hogy Milyen szépen fejlődik, már kezd férfiasodni!!!:-DDDD
Erre az anyuka: Remélem nem, mivelhogy lány!!!
Minden tiszteletem, hogy higgadt tudsz maradni ilyen email után. Komolyan! Én már tuti azonnal visszaírtam volna, hogy dugja fel az így megspórolt 800 euroját oda ahová nem süt be a nap.
Amúgy csak ő veszít azzal ha nem látja a lányát felnőni.
Tényleg volt köztünk egy lány, remélem még benéz valamikor, pont pár napja kérdeztem, hogy nem tudnak-e róla valamit a többiek, aki hasonló cipőben volt és neki is hatalmas lelki ereje volt, meg hát a picúr sokat segít ilyenkor.
Mi veled vagyunk!!!
Jó reggelt Lányok!
Fórumfüggő vagyok, úgyhogy muszály beköszönnöm mielőtt elindulunk.:-)
A krumplis kép a legjobb, de az apa telóján van és hiába rimánkodok, mindig csak majd, majd majd.
Egyébként erről eszembe jutott egy vicc: újszülött osztályon két baba beszélget:
Te mi vagy?
Fiú
És ezt honnan tudod?
Majd ha kimegy a nővérke megmutatom
(Nővérke ki)
Kisfiú felhúzza a takaróját: látod? kék a zoknim!
:DD
Mi valamelyik nap a kisboltban voltunk Julcsimmal, babakocsival, odajött egy idősebb néni, hogy jajjj, de aranyos, fiú? mondom nem, erre ő Hát akkor??
Na, ez is van olyan szinten! :D
Tudod, az is jobban esne, ha lehet így fogalmazni, ha azt mondaná: nézd, hiba volt, nem szeretlek, féltem a szabadságomat, stb, mint az ilyen röhejes, mondvacsinált, átlátszó kifogások.
De az a jó az egészben, hogy most már tényleg nem fáj :)
Ja, és a lényeg: azt meg sem említi, hogy akkor netán mi mennénk ki hozzá ( amit ezek után kizártnak tartanék amúgy is), hanem azzal fejezi be levelét, hogy inkább vállalja, hogy kénytelen lesz Júliát elfelejteni. !!!
Közben ránéztem Julcsira, itt aludt el mellettem és épp mosolyog álmában...ez megér mindent!!
Jó reggelt Kinga! Már hiányoltalak:)
Na, lányok, eddig nem mondtam nektek...de mint kiderült nem is lett volna értelme. Két hete gyermekem apja azt írta, hogy mindent megbánt, feladja az ottani életét, jön ide, meg hogy tudja, hogy ezt már sokszor írta, de ez most tényleg komoly, blabla. Tegnap, mikor hazaértünk a keresztelőből, várt egy e-mail, miszerint ne haragudjak, de ő nem tud jönni, ő nem tud itt 1000 euróért dolgozni, ha ott 1800-at kap(megjegyzem, én is 1000 euróért dolgozom, és nagyon meg vagyok elégedve, ha ő is annyit hozna haza, kiskirályok lennénk..), meg hogy ha ő többet akar keresni, akkor 8 óránál többet kellene dolgozzon, akkor meg "nem lenne élete"....na bumm.
No comment....nincsenek szavaim.
Bocsi, hogy kiöntöttem magam, de belül már sok volt :)