2011 februári babák (beszélgetés)
Igen, hallottam tegnap a rádióban, hogy már 10 millió alatti Mo. lakossága. Na nem csodálom!
Mi is százszor átgondoltuk, és fél évvel az előtt elkezdtük gyűjteni a pénzecskénket, mielőtt a picurka megfogant.
jó is lenne :S
Bízzunk benne hogy egyáltalán visszaállítják a 3éves gyed-gyest :S
mondjuk szinte mindenki szerint úgy lesz.
hallottátok gondolom hogy fogy a magyar. :S
nos mi megtettük amit kell már csak az államnak meg az okosoknak kellene lépni.. :S
No, 8-kor haza is értem:)
Megvolt a vacsi, úgyhogy lassan alvás.
Mindenkinek jó éjszakát!
Lányok! Sógorom hívta fel a figyelmemet erre a cikre: [link]
kíváncsi leszek életbe lép-e?
Na elég jól sikerült a batyu+csiga:)
picivel több cukor kell a tésztába legközelebb és olyan lesz mint anyukámnak.
Párom nemrég ért haza és megérezte az illatát odáig van meg vissza :D nem édessz6ájú de ezeket imádja :)
Már csomagoltam is holnapra mert leadta rendelést hogy mennyit kér:))
Majd megírom milyenek a rucik csak kapjam meg végre :))
Na nem sikerült, mert nem volt időm faggatózni.:(
A kis lurkóm nagyon élénk, az előbb annyit nevettem az orvossal, hogy ő is azóta ficánkol, ezek szerint szereti, ha anyának jó kedve van.
Ki mit csinál?
Én nagyon dolgozok:)
Épp egy kismama van a nőgyógyászomnál, egy hónap és szül, mindjárt kifaggatom, hogy viseli.
Ne beszéljetek nekem ételről!!!
7-ig dolgozom, addig kiflin meg joghurton élek majd:(
Én túrógombócot csináltam, az gyorsan megvolt, de tuti, hogy mire hazaérek, felfalja a párom az összeset.
Nem mondod?:D
Én is ott vagyok:), csak benéztem...tökfőzelék lesz fasírttal, s azt hiszem a fasírtból készítek hamburgertöltelék nagyságút is:).
csatlakozom most várom az első adag rucit :)
leírom milyeneket vettem.
5000ft-ért 3melegítő együttest,1kantáros nacit,3sapit,13hosszú ujjú bodyt,6rugdalózót,1overállt,1kabátot,1kantáros bélelt nacit,1inget,1kardigánt,1bársony nacit.
56-62es méretek vegyesen.
nagyon jónak tűnnek és az eladómmal mindenki maximálisan megvolt elégedve meg a termékeivel is.
Na csajok tudjátok mi kel a konyhában???
túrós batyu+kakaós csiga :DD