2011 februári babák (beszélgetés)
Én még nem vettem légzésfigyelőt.
Nagyon megérte ennyiért a ruhacsomag, nem tudnád megmutatni?
Az az igazság, hogy én látatlanba nem nagyon merek használt cuccokat venni:(
Szerintem az 50ezer teljesen ideális.
Az én dokim egy vizsgálatért 8ezret kér, szóval 80körül kéne adnom, de biztos ennyinek is nagyon örülni fog:)
Én is nagyon megbízok az orvosomban és bár most nem állok túl jól anyagilag, róla nem szeretnék lemondani:(
Az elmúlt pár napban elég keveset bírtam enni a sok idegeskedéstől, úgyhogy én se híztam semmit.
Igazából engem nem is érdekel, hogy mennyi jön még fel rám, mert világ életeben azzal küzdöttem, hogy nem tudok hízni és most végre sikerült. Nem is keveset, 15kilót:D
Én most élvezem a nagyobb feneket és melleket, és mindenki azt mondja, hogy kb most vagyok súlyomnál.:)
Mindjárt barátnőmmel talizunk, és valószínű bekapunk egy hasonló egészséges menüt :)!
A suttogó titkaira visszatérve nekem nagyon tetszett, ezért is vettem meg.
No, az én orvosom állítólag 70- 80-at kap, de szerintem annyit adunk, amilyen lesz a hozzáállása, de inkább 50 körül gondoltam.
Más : újabb sikerélmény, sikerült egy 23 darabos új és újszerű rugik, fölsők, nacik, együttesek, bodyk is azt hiszem, ruhacsomagot 3500-ért megalkudnom, és még nem is kell messze mennem érte:). Remélem nem bánom meg:) ( és még ajándékot is kapok ebben az árban).
Légzésfigyelőt mennyiért vettetek? ( alku folyamatban van)
Na igen ez a hátrány, előny meg, hogy szüléskor nem egy vadidegen vizsgálgat:)
Ma úgy határoztam, hogy bűnözök, és bevállalok egy sajtburgert, úgyis olyan régen ettem már.
És mivel 3 hete nem híztam semennyit, így meg is engedhetem magamnak. Még mindig nem vagyok annyi, amennyit a védőnő mért akkor a mázsán:)
Szia!
Igen, igen választottunk. Erik lesz :)Na és ti hogy álltok lány névvel? Nekem ha lányom lett volna Hanna nevet kapta volna :)Na de majd a második babánk hátha lány lesz :)
A mi esetünk elég speciális, mivel ugye együtt dolgozunk a nőgyógyásszal, úgyhogy ha felhozom a témát mindig azt mondja hogy, jaj ugyanmár Juditka...
Így fogalmam sincs, mennyit adjak neki!
Hát akkor unott pofával adni kell neki egy üres borítékot:D
Biztos megváltozna az arckifejezése egyből.
Amúgy meg ez az előre meghatározott összeg is egy olyan dolog, hogyha bekerülsz, és mire betotyog az orvos, jóformán megszülsz, vagy nincs is rá szükség, akkor mire föl adnánk neki súlyos tízezreket?
Nem arról van szó, hogy nem akarok adni, mert az orvosom szerintem nagyon megérdemli, csak nem fogok tudni többet kiszorítani.
Szülésznőt is fogadnék, ha lenne miből, de állítólag szerencsére nagyon aranyosak mindannyian ebben a kórházban.
Hát hivatalosan nem kérhetnének pénzt, ez így van.
Ez ilyen kétélű dolog. Nem kérhetnének, mégis kérnek, amit részben megértek, hiszen bármikor hívhatod terhességed során, és szülésnél akár vidékről is hazautazik a kedvedért, és a bent tartózkodásod alatt is bemegy - ügyelettől függetlenül.
Néhány éve (10-15) ez még úgy működött, hogy ha magánrendelőbe jártál a nődokihoz, akkor magától értetődő volt, hogy szülésnél is ott van, aztán eldönthetted, hogy jutalmazod-e ezért.
Manapság mindenért fizethetsz, külön terhesgondozás, külön szülés:(
igen én is így gondoltam, hogy nem mondhatnak konkrét tarifát erre, de azért gondolom van egy elvárt összeg...
ezt a 10szeres dolgot már hallottam, talán tőled!
miért, nálatok mennyi egy vizsgálat?
Nálunk 8ezer egy vizsgálat, de én is 50et szeretnék adni.
Ennél többet nem fogok tudni összeszedni:(
Tőlünk az előbb ment el a nődoki, és bár még akkor nem volt itt a téma a szülés ára, úgy látszik ráéreztem, és megkérdeztem, hogy a kismamák megkérdezik-e a tarifát, és azt mondta, hogy nem!
Pedig ő megmondaná, és ha a végéig sem kérdezik, akkor az utolsó viziteken azért ő elmondja, hogy ennyit kér, így is szeretnék-e őt?
Én már első alkalommal megkérdeztem, sőt a szülésznőre is rákérdezek jövőhéten, nem szemérmeskedek, mert nem akarok hidegzuhanyt:)
Amúgy az én orvosom 60ezret kér, a szülésznők 20-30ezret.
Sziasztok!
Megjöttünk a vásárlásból. Sikerült beszereznem 3rugit és vettem a kisfiamnak egy cumit is:)
Iemma, nagyon örülök, hogy hazaengedtek!
Pihenj, amennyit csak tudsz!
Nekem van fogadott orvosom, de én nem kérdeztem meg tőle, hogy mennyit kér a szülésért.
Általában a vizsgálati díj 10xesét szokás adni, de nekem sajnos nem lesz annyi pénzem.
Egyébként pedig szülésre nem is mondhatnak összeget, mert az nem a magánrendelőjükben történik. Legalábbis azt hiszem...
köszi! nem is tudtam, hogy van erre lehetőség! majd mondom a védőnőmnek, hogy szóljon ha van ilyen! szívesen elmennék egy ilyenre!
egyébként ti mennyit fogtok adni a dokinak?