2011 februári babák (beszélgetés)
Igen, nekem is több. Olyan mintha nem törölném ki a pisilés után, de már megszoktam!:-))))
Ja, kaja: én tegnap este dobtam össze rekord mennyiségű krumplis tésztát:-)))2 napra jó lesz.
Otp-nél mennyi a netes utalás kezelési költsége nem tudod? Nemrég aktiváltam a direktet.
Tgyás-hoz, képzeld, én csak a táppénzes papírt és az orvosi igazolást adtam le, máktól csak azt kérték.
igen neten szoktam utalni, meg tudom, h tudunk venni utána is, de mégis látod most kezdtem el aggódni. Mert ha relatíve normális méretekkel születik, akkor az 56-osat rá tudom adni 1-2 hónapig simán. 62-esből is inkább fölső meg body van kevesebb (kb 9-9 db)
Csak mindenki ijesztget, h biztos nagy baba lesz (mert hát a pocak is nagy) és most el kezdtem parázni... hülye vok
nah nálam egy csomó 56-os, kb fele 62-es, nagyobbakból meg csak pár darab. Olyan szépek vannak 56osban, h minden nap könyörgök, h jó legyen rá legalább az első pár héten :))
most kezdek aggódni, h nem lesz mit adni a gyerekre... :D :D
neten szoktad intézni utalást ilyesmiket?
mert akkor ráérsz szülés után venni:)
én legalábbis most azért álltam le mert akkor is lesznek csomik,utalni netről tudok, posta meg kihozza :)
meg akkor majd látod mekkora a baba mikor jöhet ez a méret kb :)
egyébként kb egy polcnyi 62es cuccunk van nekünk :)
nem egész szekrény hanem egy polc.kb méret szerint tettem össze :)
Csajok most töltöttem le tgyás igényléshez nyomtatványt.
és jól látom hogy kell még hozzá valami pótlap meg nyilatkozat is?
aki igényelte már az küldött olyat is a munkáltatójának?
leszedtem annyi fix de tök nem tudom mi kell meg mi nem.majd mindent beküldök aztán válogassanak :D
Szia!
Hát tényleg az vagy. Az én csomijaimban is volt szép, de nem ennyire.
Én most szenvedek, hogy kéne szerezni még 62-es rucikat, mert abból kevésnek tartom, ami van. Lehet túlaggódom....
Nektek mennyi 62-es cuccotok van?
Sziasztok!
Én is pizzát ettem tegnap, és a hasam olyan fura hangokat adott ki most reggel, hogy a bébikém valami nagyon furát és fájdalmasat csinált a hasamban, alul, a jobb oldalon, azt hittem kiszakad az oldalam...
El is neveztem ideiglenesen a babát "picike pocakpöckölő"-nek :)
Hát, én karácsony után elkezdtem szétrepedni, pedig minden nap kentem magam, de nekem sajna ilyen a bőröm, kamaszkorom óta csíkos vagyok, mint egy zebra, ez most csak fokozódott...
A málnalevél teát mikortól is lehet elkezdeni inni?
Már megvettem, de ugye csak 36. vagy 37. héten lehet? Én most töltöttem a 35.-et vasárnap.
Te álomszuszék :)!
Képzeld, a rucik, amiknek mutattam a képeit, nagyon jó állapotban vannak, és még 3 hónap után is jó lesz nagy része:). Van benne két kis együttes, rugi sapival, kardik, és két naci, illetve vagy 3 body, ami tiszta új, a többi is nagyon jó állapotban. Mázlista vagyok.
Ahhoz képest, hogy 41. hétre született, nem is nagy a baba! Mondjuk biztos könnyebb volt megszülnie, mint egy 4000 grammosat:D
Gratulálunk neki.:)
Manócska!
megkaptam a táblázatot, köszike!
Egy pár embert be is jelöltem iwiwen!
Esthajnalcsillag!
te fent vagy? mert találtam egy lányt a te neveddel, de nem tudom eldönteni, hogy te vagy-e! :D
Sziasztok!
képzeljétek, ma reggel fél kilenckor megszületett a barátnőmék kisbabája! 3180gr, kis hajas baba! 13 órát vajúdott, úgy indították meg neki a szülést, mert már a 41. hétben volt és teljesen zárt volt! a második fájással ki is csusszant a picur! úgy örülök nekik! :D
én is szülni akarok! :D
Málnalevél teát én is csak a gyógynövényboltban kaptam, patikában itt nem volt, lehet, hogy nálatok valamelyikben van.
A héten már mi is ihatjuk! Magnézium letesz, málnalevéltea elővesz:)
A folyás erősödése normális, nekem végig volt, de most már dupladózis:) Remélem úgy csúszik majd ki Dominik, mint akit puskából lőttek ki.
A menü a tegnapi, mert nagy adagot főztem, paradicsomos húsgombóc, meg majd sütök mellé még pizzás csigát, mert az hétvégén kerek 10 perc alatt elfogyott, így most ebből is kétszeres adagot készítek:)
Nekem is egyre feszesebb, csodálom, hogy még bírja a bőröm és nem repedt szét.
Egyre többször dől ki előre a pici, mintha élvezné, hogy tartja a bőröm, és ránehézkedik:)
aha.na akkor holnap te már megtudod mekkorát nőtt :)
utána megnézzük nekünk is :))
Csajok nektek is több folyásotok van??sima fehér van nekem de iszonyat milyen mennyiségben :S
ez normális??
én is visszaaludtam..és olyan érdekes ezekben az 1-2órákban jó mélyen alszok.
lassan átkéne menni boltba,aztán nekilátok takarítani hogy mire védőnő jön csillogjunk(vagy valami olyasmi)
kinél mi a mai menü?
én kreatívan kivettem fagyasztóból hurkát,kolbászt estére az uramnak :)
ja meg amit még akartam kérdezni.ezek szerint ahogy írtátok a sex nem feltétlen megindító dolog ugye?ma átmegyek gyógyszertárba hátha van málnalevél teájuk..múltkor ugye 3helyen nem kaptam :S
Az ilyen előfordul. A beledet nyomja a pici, a picit nyomja a beled, és ő harcol:D Én ezért nem is eszek már semmi puffasztót, megvan a "kerülendő ételek listája".
Még egyszer nem tolok ki úgy magammal mint a lencse meg a sárgaborsó után:)