2011 februári babák (beszélgetés)
Nekem még sokat mozog. A védőnő szerint még ez is mutatja, hogy nincs itt az idő...szerintem se!:-DBár a köhögésem is "zaklatja" szegénykémet!
Megértelek...csak így az a félő, hogy fel fogja cserélni a nappalt az éjszakával és ki fogtok készülni. Védőnő mit javasolt?
Február 8 után nekem naponta:)...ma mondta a dokim :)!
Van még pár kocka svájci csokink, Lilla beindult rá úgy, hogy 10 perc alatt végeztünk,már csak a dokira vártunk egy kicsit :)!
Különben azt mondta, hogy elképzelhető, hogy hatással van a babákra a föld- és utórengés.
Hajni, nem jól csináltad!A hasaddal kellett volna nyomulni és mondani, hogy csak egy papírért jöttél. É már összebarátkoztam az asszisztenssel, aki mindig előre vett+ egyezkedtem a várakozókkal!!!Mindig 6 hótól!
Igen, olvastam, de nekem ez a 4É nem tetszik, ráadásul, lehetetlen bevezetni, mert a fiam, ha jó sokat szopcsizik nincs az az isten aki felébreszti, olyankor kinyúl és kész, ráadásul, ha szopi után nem teszem le aludni, hanem mozgatom,akkor kijön belőle a kaja és kezdhetjük előlről aszopit. Ma éjjel is tuti fent leszünk, mert kikészült az éjszakázástól és egész nap aludt.pedig mára csak 1 órát sikerült aludnom,nem tudom kibírok-e még egy éjszakát, ma is majdnem reggel 7-ig voltunk fent.Apa meg már immunins a sírásra, fel sem lehet kellteni éjjel. Pedig hogy fogakozott az elején, hogy én csak szoptassak az első 6 hétben, a többit majd ő. Persze segít ő, de csak napközben és nem érti miért vagyok élőhalott nappal.:-)
szia!
megérkeztél??? :)))) milyen lett a keksztekercs??
Hali:), megnéztem a pocikat:), aranyosak, de honnan tudjuk, hogy nem a szomszéd csajszié :)
Majd meglátjuk :)
Jövőhéten nem szabad szülnünk, max utána rendben? :)
Tudod megvárjuk apát :)
Itt egy nap csinálnak meg mindent!Ha még vasárnapig egyben leszek és miért ne lennék akkor NST-t utána UH majd magzatvíz kukk!
Húú Lányok...
5perce értem haza a háziorvostól..
3tól rendelt,5percre lakunk tőle úgyhogy elindultam 1:45kor.
4.voltam ígyis és 3/4 4után jutottam be..mindez 1db papírért a tgyáshoz..
3ig 12en lettünk annyi beteg van..
reméljük semmit nem szedtem össze.
Pici meg úgy feszített azt hittem ledőlök..nem tudom mi volt vele is.
de többet már nem kell menni ha minden jól megy.
Hm nem semmi! Nálunk tuti nem csinálnak. Igaz túlhordásnál nem tudom mi van, mert akkor felváltva kel menni minden nap, de akkor már a magzatvizet is nézik. Egyik nap nst másik nap magzatviz.
Itt csinálnak!!Sajnos :SS voltam már hétvégén NST-n mikor túlhordtam!!Vagyis azt hitték hogy túlhordtam :))
Szerintem nekünk hétvégén nem csinálnak és azért hívtak péntekre egy másik kismamival. Nekem szombat a kiírás neki meg vasárnap!
Én még diétázok :S szerintem ma!De van rántott húsi ahoz csinálok füstől borsó levest!Cifrázom az ember miatt!:)))
TE mit főzől??
Szerintem azért mert a kiírás nekem 5-e és mensi alapján 8, gondolom a vége felé kell kétszer túl hordásnál pedig naponta felváltva magzatviz nézéssel.
Mi jót csinálsz a kis családnak?:-)
Most iszogatom a málnalevél teámat. Elfogyott a Caulophyllumom, már csak a 30-asból van és azt szülés utánra írják...szerintetek akkor igyak 2x málnalevél teát addig is? Mit gondol, aki ilyeneket szed?
Még nem járok de a héten már tuti kettő lesz belőle!Holnap és a szülés kiírt időpontja azaz vasárnap!Utána meg vagy 1 naponta vagy kettő!
Az nem jelent semmit sem!Nekem egyiknél se volt elváltozva a fejem!!Aznap vittem le Nórit nagyimhoz és ott volt anyukám is és semmit nem láttak rajtam és már nem jöttem haza!Szóval.......:))
Jó főzést itt is az van most!
A vége felé nekem már sztem 2 naponta lesz. Pl. jövő hét!:-)))Neked hogyhogy 2x?
Sziasztok Csajok! Megjöttem NST-ről minden rendben volt, pénteken kell menni megint. Nektek is kétszer kell menni egy héten?
Na jó, megyek kaját csinálni, ha feltettem, jövök!:-)
Nem tudom...szerintük még fenn van, hiába szállt picit lentebb és még szerintük nincs jel, semmi szülés előtti püffedés, dagadás a fejemen. Hát...nem tudom...
Armika, Armika, mi a helyzet?Jelentkezz!:-DDD
Nekem még péntekig ki kell tartanom a barátnőim miatt!:-DDD
Pedig nekem semmi jelem, Hajninak meg van:D De biztos vagyok benne, hogy rendes lány lesz, és megvár:)
Nincsenek jóslóim!:-)))Csak tippelgetek. A védőnőm és anyum is tuti benne, hogy még túl is megyünk az időponton, nem sietek!:-)
Nem baj ha nem lesz UH elég ha megvizsgál lentről!Sokat elindíthat egy olyan matatás :))
Örülök neki hogy vannak jóslódi de szerintem én még nagyábból itthon fogok ülni és az smseiteket fogom ide begépelni :)) De nem baj csak mindegyikünk megszüljön egészségben és szerencsésen meg a picikkel se legyen semmi baj!!
Legtermészetesebb a szex. Szerintem azt bátran alkalmazzátok. Legyen jó, és legyen vége mindkettőtöknél, mert állítólag a spermáknak is köze van hozzá!:-)
További ajánlott fórumok: