2011 februári babák (beszélgetés)
Egyben:) Biztos úgy fog még látni.
Tettem fel képet kívánságodnak megfelelően, és Hajni is tett fel:D
Ahogy látom sokan a fejünket már nem vállaljuk a képeken:DDD
Helló!
Mi újság?:)
Köszi!
Megnézem.
Ha jól emlékszem, 2 cl ricinusolaj, 2 cl pálinka (vagy vodka), és 2 dl baracklé.
Elviekben 12 órán belül van belőle baba akkor, ha a szervezet is készen áll a szülésre.
Írd be a keresőbe, hogy bábakoktél, egy csomó mindent írnak róla.
Még egyiket sem próbáltam.
Melyik a legtutibb, ami meghozza a kívánt hatást? :)
A bábakoktélba mi van?
Jól vagyok:D
Holnap megyek én is a klinikára, ctg-re:) Kíváncsi vagyok jelez-e bármit, mert én ugyan semmit sem érzek. Meglepődnék, ha igen:)
:))) Armikát olvastam hogy keményen írogatott még ide hogy hogy vannak :))) Jó is így szülni :DDDD
Angelillát meg sajnálom hátha...........
Hogy vagy kiscicalány??
Na gyorsba végig olvastam a dolgokat!!
Nem tudom milyen előzés lesz mármint én kit fogok beelőzni de szerintem senkit sem!!Kitartó törpöm van!!Ma volt takarítás meg minden mondjuk a derekam ketté tört egy kis pihi és már minden helyre jött!Most csend van mióta nem megy a hasam!
Aprópó hasmenés szülés előtt!Ez olyan hogy csikarással jön vagy ez csak jön és kész??Nem volt még ilyenem szülés előtt ezért nem nagyon értek hozzá!!:))
Másik holnap NST-m lesz és ráfogok kérdezni a súlyára mert gyanús nekem ez az egész!Ádival úgyanígy keményedtem és még se tudott beilleszkedni!Ha most is ez a helyzett akkor nem fog úgy jönni mint az mentőautó!!Na a saccom az hogy ő is nagy gyerek lesz és ezért van ez így nálam!!
Szia!
Üdvözlet itt nálunk:) Hááát, meleg vizes fürdő, lépcsőzés, de van akinél a bábakoktél vált be. Próbáltad valamelyiket?
Armikánál délben repesztettek burkot, azóta én sem tudok új infót róla, de biztos ír, amint megvan a kicsi:)
Angelilla pedig élvezi a magyar egészségügyet immáron 4. napja.
Sziasztok!
Nem született meg időre a babám, jövő héten be akarnak fektetni a kórházba, amit én annyira nem szeretnék. Van esetleg valakinek valamilyen ötlete, hogy mivel tudnám esetleg motiválni a kis lustaságot? :)
Sziasztok!
Van valaki??Gyors infog légyszi!!
Armika megszült már??Kata úgy legyen és jöhet az a front is már!!
Visszaolvasgatok gyorsba!!
Angelilla szegény még mindig bent!!:S
Nálunk érdekesen működik ez, mert a dokim szerint a 32-33. héten szokták levenni, én levetettem a 31-en, mert épp úgy jött ki a havi vizit. A terhesgondozóban meg múlthéten (36. hét) megkérdezték, hogy ugye tudom, hogy még az is van?
Fő, hogy egy helyen dolgoznak:D
Na lépek kicsit aludni.
Sziasztok
Hmmm, jó kis éjszakátok lehetett akkor! Reméljük a mai pihentetőbb lesz.
Apa meddig lesz veletek otthon?
Mi is felébredtünk, természetesen telefonra, biztosítós kérdésekkel zaklattak volna, de gyorsan letudtam a dolgot:)
Bejcsi, azta, igazi nagy babád lesz, főképp ha végigviszed a 40 hetet.
Biztos kifér, két hete 6,5kilós, előtte 5,9 kilós babát szültek a környező országokban.