2011 februári babák (beszélgetés)
natess! eleredt az orrom vére.
dehát nem onnan kell jönnie, hé! vagy???? :)
a málnatea sosem késő, és annak még mellékhatása sincs, az fix. és utána is ihatod, ráadásul nem is túl rossz ízű. én is gyors benyomok egyet. :)
amúgy azt mondta a doki, hogy 2222-es vagyok.
Én is csak a hétvégén kezdtem valamikor, de esténként pici jelek már vannak.
( lépcsőzés, szex)
9-re, de mindenféle kalkulátorral 6-t számoltam. szóval szerintem késésben vagyok. :)
a doki meg azt mondta, hogy akkor mától ki is ír szülésire.
nem szedek semmit. :-( Most már késő is lenne elkezdeni.
Olyan van szerintetek, hogy valakinek reggel még zárt a méhszája, és este mégis beindul a szülése???
köszönöm:-)
Tarts ki, egyszercsak megindul..Lehet, hogy elszámoltak...
tisztára el vagyok keseredve lányok.
Mára vagyok kiírva. Voltam magzatvízvizsgálaton. De nem tudta megnézni, annyira zárt vagyok még. :-( Mehetek szerdán is, cseppet sem kellemes élmény...
pedig mindent bevetek, meleg fürdő, együttlétek a férjemmel, séta, torna, minden...
Most el"szaladok" a gyógyszertárba, már amennyire tud az ember ilyenkor szaladgálni...
Veszek Caulophyllumot.
Bár tegnap jajgattam egyet, akkora rúgást kaptam a köldökömbe, erre a férjem megszólalt, hogy szerinte ez a kislány nem marad még bent 3 hetet. Mondom miért, a világra rúgdossa magát? D
Hűha!
Hajrá, mindent bele! Drukkolunk neked! Mindent összepakoltál?
Aztán várjuk majd a híreket!
Nem tudom, ez szerintem mindenkinél más és más, talán alkattól is függ. De én tegnap azt vettem észre, hogy eltűnt a szemem elől a köldököm, egészen lent van.
Mondjuk nekem a védőnő sose mond ilyeneket, csak azt, hogy ne nagyon hízzak már... De azt mindig :P
Sziasztok:-)
Látom, itt változatlan az aktívkodás:-D
Nem tudja valaki, hogy a pocaknak mikor kell leereszkednie?Mindenkinek leereszkedik?Nekem a védőnő szerint nincs eléggé lent ahhoz képest, hogy mennyi idős...Ez jelent valamit konkrétan?
De csudaszép idő van kint :)
Kiskutyámmal voltam picit sétálni,nagyon jó volt :)
Sziasztok!
Nagyon gratula mindenkinek, aki már babázik!
Hát lehet, én is elkezdek rinyálni, mert akkor tuti rövid, könnyű szülésem lesz :) Bár nekem nem harmadik baba, hanem első, de mindenre nyitott vagyok, ami használ :)
Girhes-ről még nem kaptam hírt, éjjel egykor írt egy mailt, hogy ma be kell feküdnie a kórházba, mert megindítják neki, de nagyon várom már az ő sms-ét is!
Én tegnap este jöttem haza Siófokról, aki meg akarja tekinteni horrorfilmbe illő méretű habtestemet, az megtalálja a fotót a képek között... Mondjuk nem a legjobb minőség, mert telóval csináltuk...