2011 februári babák (beszélgetés)
Akkor én egy szót sem szólok :), esténként egy órás minimum a láb és talpmasszázs:).
Mire visszaérek a palacsintasütésből, eltűntök? :)
Az előbb megkértem a páromat, hogy masszírozza meg a talpam, mert annyit voltam ma talpon, hogy fájt, erre komoly 2-2 percig bírta.
Mi lesz a szülőszobán? Remélem ott kitartóbb lesz:S
Persze így lesz!!! :) Én is megyek lassan! Puszi!
:-)))Megértelek!Most lassan megyek, mert nemsokára meglátogat még egy barátnőm utóljára "egyben". Kitartás!Ha be kell indulni menj, hajrá hajrá!:-DAztán csak tűrni a fájdalmat, add át magad neki.Ezt tanácsolta egy már szült aranyos barátnőm. Hagyd, hagy fájjon és közben tereld a gondolataid, ha tudod. Utána életed legyszebb dolgát tartod majd a kezedben!:-DD
Szerintem alakul a dolog. Ilyet én még nem éreztem eddig... Fél 2-kor éreztem először gyorsan lefeküdtem az ágyra! Nagyon fura volt! Hogy izgulok e??? Váááááááá NAGYON!!!!:DDDDDDDDD
Sajnos ilyesmilyeim még nincsenek,csak tőletek ismerem a jósló fogalmát is!:-(Ezért még nem gondolom, hogy ma beindulnánk...de nálad már alakul a dolog!:-)Izgulsz?
Tök jó lenne már :)))) Rossz ez a várakozás!!!
Picilány készülődik:)...mi lenne, ha holnap meg is születne:)!
De van... Reggel rózsaszínes is volt, mikor voltam pisilni.. És délután időközönként voltak fájásaim is tuti azok voltak. Egyben keményedett a pocak, vele a derekam és alul borzasztóan görcsöltem... Többször jelentkezett délután...Neked van valami?
Még a végén egyszerre indulunk be, ne aggódj!:-)Holnap 11.30-ra megyek nst-re utána a dokim mondja meg mi a szitu odalenn. Neked nincs bő folyásod?Nekem több van és enyhén sárgás színű.
Még én is itt vagyok egyben! :((((((
Juj gratulálok nekik én is!!!:DDDD
Hatalmas gratula!:-)Megérte gondolom ennyit várni. Végre, végre!:-)Csajok, már szerintem csak Ada és Csillus van előttem. Váááááá!:-DDD
Jaj, Iemma, nem semmi!:-(Hogy szidhattad a szomszédot, felzargatja szegény gyerkőcöt!Vasárnap nem is lehetne fúrni!!!!Nálunk ez van a társasházi szabályzatban!:-O
Gratulálunk nekik:)...mi a mai napról már lemaradtunk :)!
Na itt a következő jó hír angelillától:
"2011.02.06.-án 15:25-kor megszületett a kis drága!2980 gr és 48 cm! csodaszép!"
Végre végre:))
Szerintem is indulj el a kórházba, vagy hívd a szülésznőd/dokid, mert ha száraz szülés lenne, az sem jó...császár gyanú...!
Akkor nekem sincs dolgom:D
De akkor se aggódom majd, ha tovább marad, mert én szeretem, hogy itt van a pocimban:)
hát úgy legyen.
jövő7 vasárnap nekem is megfelel, ráérek majd :D
Sziasztok!
nemrég értünk haza.
hát elfogultság nélkül mondom nagyon szép Jázmin.
nemsokára feltöltök pár képet róla.
és olyan de olyan nyugis baba.eszik,alszik.ennyi.
kórházba Csipkerózsikának hívták, mondták hogy nagyon jó baba:)
irtó édes, de mondom végig csak aludt :)
Pici fiam meg úgy rúgott csinált mindent:) tudta hogy most nem ő van a középpontban:))
de akár ő is lehetett volna csak nem akarta :D
bent a nővérkék megnézték a pocim és azt mondták olyan jövőhét vége felé számíthatok rá ahogy látják.
berakták a kezüket a hasamhoz hogy hány ujjuk fér oda vagy micsoda és 3 ha minden igaz,ebből szűrték le hogy min.bő 1hetünk van még :)
Ezt nem hiszem el. Nagy nehezen elaludt Huncsi, ettem és pont lefeküdtem, hogy talán alhatok félórát, erre az alsó szomszéd elkezdett fúrni, gyerek persze egyből felkelt, kibüfizett 1 adag tejet, teljes ruhacsere, aztán cicit követelt, de olyan mohó volt, hogy megint bukott és lehányta a frissen ráadott cuccot is, szóval országomat pár óra alvásért!!!
Nekem is azt mondta mindenki, majd a front kihozza:)..no, mi mocorgunk rendesen:), és semmi tünet.
No, málnalevélteát még nem ittam meg.
No, éjjel újból nem fogsz aludni:), bár én sem aludtam túl jól, állandóan felébredtem, és össze-vissza álmodtam mindent.
...én úgy bíztam a a frontban...:-(((
Na sikerült aludnom egy kicsit, látom történtek azóta itt események csillussal:)
Angelilla még nem írt, remélem nem szenved azóta is, hanem már babázik!
Csak az éjszakázás miatt nézek ki úgy mint egy agyhalott zombi. Megyek is lefekszem mellé, hátha hagy félórát aludni mielőtt megint követelné a kajcsit.
nekem még fél deci se folyik 1 alkalommal.
na most megyünk enni, addig várok, aztán kórház.
Puszi
de édes:) én is akarom máááááááá! türelmetlen vagyok:D
Bárcsak látnál.:-) Csak olyankor hoxázok mikor szopiidő van. Ő vagy 40 percig szopizik én meg netezek.:-)
Szerintem nem. Én legalábbis nem éreztem. De szülésnél is 5 cm-ig elviselhető volt, utánna durvult be.
További ajánlott fórumok: