2011 februári babák (beszélgetés)
Szia:)
Eddig még mindenki kibírta, ki nehezebben, ki könnyebben, de azért átvészelte, bízunk benne, hogy mi is így leszünk itt a többiekkel:D
Nagyon szép a kislányod, gratulálok hozzá!
Na nem bírtam aludni:S
Úgyhogy visszatértem:)
Egy mignont hozott és valami gesztenyés sütit, a gesztenyésnek megvan még a fele, rendes voltam, meghagytam:D
Sziasztok csajok!
Ma vagyunk 10 naposak,és vasárnap óta vagyunk itthon.Hihetetlen jó érzés az egész babázás!!
A szülésről annyit,hogy minden héten nem csinálnám végig,de azért kibírható!!
Livi baba az első éjszakát nyűgösen töltötte itthon,de azóta napról napra jobb és jobb.
Elmúlt éjjel például 3 részletben 7 órát is hagyott bennünket aludni,ami szerintem kitűnő!! :)
Úgy néz ki,így is volt tervezve,hogy jó baba lesz,csak akkor sír,ha tényleg baja van!
Imádjuk,órákig tudnánk csak nézni és nézni....
Kitartást mindenkinek aki egyben van még!!!!!
Szorítok mindenkinek,hogy mihamarabb rendben túl legyen az egészen!!!!
Nálunk sült hurka, krumplipürével :)
Milyen süti?:)
:-)
egyben...De már morci vagyok néha..Egyre fogy a türelmem:-D
Nekem eddig nem is volt eszemben a dokumentáció, csak anyukám kínos, földhözragadt, realista kérdései világítottak rá ma, hogy van ám még mit csinálnom...:-)
Helló!
Ezek szerint még te is egyben:D
Lehet, hogy egyszerre leszünk majd a klinikán.
Sajna nem tudok ilyen oldalt, amit keresel, igazából én még nem is kerestem, de időszerű lenne...
Sziasztok!
Nem tudtok nekem ajánkalni valami linket, ahol össze vannak gyűjtve a nyomtatványok, amik kelleni fognak, ha megszületik a baba?(családi, gyes, gyet stb)
Ja, ezt a kérdést nem is láttam:)
Rizibizit csináltam barna rizsből (mert az nagyon egészséges állítólag), mellé pedig rántott sajtot és virslit sütöttem. A párom meg hozott sütit, most pusztítom be a végét, aztán alszok, hadd hízzak még, nem elég ami van:))
Nekem a saját dokim mondott saját magának ellent:)
3 hete azt mondta, 1-es a méhnyak, múlthéten inkább 2-es-nek érezte, most szerdán már tuti 1-es:DD
Azt hiszik, ha belenéznek a rendszerbe, hogy valami gnóm vagyok, hol hosszabb, hol rövidebb:)
Nekem azt mondták nem fog fájni:)...lehet csak nyugtattak? Belső méhszáj nyitva van ezek szerint.
Ja, és képzeld Kiscica, a mai doki azt mondta, méhnyak nem rövidült, az én dokim tegnap, hogy igen.
Mentem :)
Mi az ebéd?:)
Szia!
Nem vészes, tegnap jobban fájt, noha akkor nem tudtam, hogy mi történik velem.
A mai ügyeletes doki nagyon rendes és ügyes volt, és mondta épp mit és hogyan csinál. És mondta, hogy lazítsak pocira, különben nagyon fog fájni, és a burok is megrepedhet. Kicsit vérzéses-nyákos utána, de hamar elmúlik. Illetve állandó barnázás várható.
Tegnap rosszabb volt, ez dokifüggő is. Ráadásul akkor még a baba is "menekült előle", nyomakodott felfelé.
Szia!
És fájt a magzatvíz minta vétel?
:DD
Menj már krumplit csinálni:)
Én majdnem szétfőztem a rizst, annyit ültem itt!
:(
Azt hittem lesz valami. Na nem baj, majd holnap!:)
Addig kitartás!
Mondom te profi vagy:)
Egyszer ebből gazdagszol meg:D
Ez tényleg olcsó:D
Te biztos a vaterának dolgozol:) Hajtod a vevőket:D
Ezek nagyon aranyosak:D Csakhogy rengeteg a ruhánk szerencsére, úgyhogy már nem merek venni:D
Teljesen zárt volt szegény? Hú, hát akkor igazából ha még meg sem nyílik a méhszáj, nem is tud tágulni:(
Egyébként én nem félek a császártól, tudom, hogy hosszabb a felépülési idő, de ha valamiért kellene, nem hinném, hogy emiatt kiborulnék.
Te?