2011 februári babák (beszélgetés)
Az elsőnél gyakorlatilag olyan volt a görbém, mint a haldoklóké, szinte tök egyenes...
Még néztem is, hogy ebből sose lesz semmi.
A 2.-on már volt pár kiugrás, az a baj, hogy nem hozhattam haza, így nem is emlékszem pontosan, de úgy 4-5 nagyobb ugrás volt, a legmagasabb talán 50-60, a többi úgy 40 körül, már amennyit láttam belőle. Az a baj,hogy alighogy elkészülünk, át kell vinni a dokimhoz, megnézi, aztán vizsgálat, aztán vissza a papírt a ctg-be, elveszik és adják az új időpontot. Nincs idő memorizálni:D
Nem is fogom vissza magam, úgy döntöttem, hogy belefér most egy alma is:) Az is vízhajtó elviekben.
Hogy érted, hogy mennyi szokott lenni a méhtevékenység? Fájások vagy hogy gondoltad?:)
Csak egy tappancs volt rajtad? Hmm, rajtam kettő szokott lenni, alul a szívhangos, felül meg a fájás jelző.
Így nem merem azt állítani, hogy jelzett, nehogy badarságot írjak:D
Nem, egyáltalán nem sok!
Engem bezzeg zavar, hogy ennyit tudok enni! Persze aztán meg úgy érzem, hogy olyan vagyok mint egy duda:(
Most is tudnék enni, de két paradicsomot ettem meg egy banánt, uralkodok magamon ennyi ebéd után:D
Nyugi, én is ennyiket ettem, ma valahogy nem volt étvágyam, gondolom a stressz :)
Különben, ma a ctg-t a várandósosztályon végeztük. Ott volt fájás-jelző, igaz tappancs nem volt rajtam, tehát nem is írt semmit, viszont néha 100-ra ugrott föl, illetve közelébe, s én semmit nem éreztem. Szerinted az észlelhetett így is valamit?
bizony, nagyon jó :D
nem, én az elejétől nem tudok sokat enni, de ne izgulj ennek ellenére vagyok 20 kg-val több :DDDDD
egy melegszendvics reggel, ebédre fél leves+fél második, majd délután két melegszendvics és ennyi a napi menü általában. Persze joghurt és gyümölcs az jöhet bármikor. szerintem ez nem sok, vagy igen :DDDDDD
Ez tök jó:) Ilyen jó volna nekünk is itthonra.
Ma ebéden voltunk apukáméknál, degeszre ettem magam, és megint majdnem 2 kilóval vagyok nehezebb, mint reggel. Egy nagy tányér gulyáslevest ettem + kétszer szedtem krumplipürét+sajttal töltött szeletet+ almakompót+ittam egy capuccinot.
Csak én zabálok így, vagy te is tudsz ennyit enni?
És milyen igaza van:) Ráér még.
Este és reggel a legjobb a ctg szerintem, mert akkor mozognak legjobban a picikék.
Mikor viszed az eredményeket a dokihoz?
igen megcsináltuk :D Benett most is nagyon ügyi volt. 50 fölött nyomtam a 20 perc alatt...
de a méhtevékenység semmi, 25-30 között volt végig. Úh mi még nagyon nem készülődünk. A szívhang is elég fönt volt, úh nem nagyon akarja a buksiját bedugni a medencémbe, gondolja, az nyom, majd a finis előtt közvetlen elég lesz betenni :DDDDDD