2011 februári babák (beszélgetés)
Bizony. Most ő a legfontosabb.
Ja amúgy amit kérdeztél, hogy szedheted-e, hát nem ismerem a terméket, hallottam már róla, ha nincs a leírásban egyértelmű ellenjavallatként a szoptatás, akkor próbáld meg, de ha bármit látsz Huncsin, ami nem megszokott, azonnal hagyd abba.
De sztem nem lesz baj belőle.
Sejtettem, hogy nem adhat rá beutalót.
De olyan butaság ez a székletvér. Ha van egy kis aranyered, egy belső, attól is lehet benne vér...
Ahhoz meg, hogy a CEA pozitív legyen, azért elég jó kis gyulladás kell, szóval szerintem érdemes megcsináltatni. Mert lehet, hogy negatívra jön ki a székletvér, közben gyulladás van, és nem kezelitek, akkor megint nem jutsz egyről a kettőre.
Nincs valami magánlabor nálatok? Nálunk több is van, 3000 Ft-ért csinálják és 1 nap alatt eredménye van.
Meg most olvasom, mi az hogy ha "csak gyulladásod" van, akkor is pozitív? A csak gyulladást rá kell hagyni? Ez h*lye már bocs:D
Hát megint kiakadtam. Folyton azt hallani, hogy vizsgáltassuk ki magunkat, meg hogy az időben elvégzett rákszűrés életet menthet, de ha valaki meg akarja csináltatni akkor csak küldözgetik össze-vissza és nem csinálnak semmit. Mint kiderült körzeti orvos egyáltalán nem kérhet CEA marker vizsgálatot, csak szakorvos. Ahhoz külön el kellene mennem a gastroenterológiára és a doki szerint így sem egyszerű. Meg szerinte fölösleges, mert ha csak gyulladásom van akkor is pozitív eredmény jön ki, jól beidegelem magam, közben meg a kolonoscopiát úgysem csináltathatom meg amíg szoptatok. Úgyhogy most kér a labortól egy székletvér vizsgálatot, szerinte, ha negatív akkor nyugodjak meg egy időre, ha kijön valami akkor meg küld tovább a gastrora. De szerintem szopi végéig nem tudok meg semmit.:-( Tudom, nem kellene vele foglalkoznom, de amíg a tünetek nem szűnnek, addig nem tudok nem foglalkozni vele.
Fl.vin7 terméket szerinted lehet szopi alatt szedni?
Elviekben bélhurut, vagy valami betegség jele is lehet. Ma rákérdezek a doktornőnél.
Az a baj, hogy én még mintát se nagyon tudok vinni, mert ha Domi kakil, akkor az akkora adag, hogy hol itt hol ott folyik kifelé, és minden tiszta kaki:D
A számszédunk szokott kakimintát vinni a dokihoz, hogy megézze. Még a doki mondta neki, ha nem biztos benne, hogy rendben van a széklet, vigyen neki mintát és megnézi.
Mi holnap megyünk oltásra. Most annyira nem izgulok mint a múltkor, de azért sajnálom szegénykémet.
Mi van akkor, ha nyálkás?
Jó reggelt!
Lacry, hogy van Alexa?
Fel persze:D 30 fokból beülsz a 22 fokos autóba:)
Hogy mit tudsz rá bevenni? Hát, azt vizeletvizsgálat nélkül nehéz megmondani, ilyenkor Monuralt szoktak felírni, de csak akkor, ha a pisiben is van ennek jele.
Jó reggelt.
Mi 6kor keltünk, most alszik,én gyorsan tusiztam, meg ittam egy kávét, most meg nem tudom mit vegyek be, mert napok óra fáj a bal oldalon a derekam, de mivel ma már a pisilés is kellemetlen volt vesére gyanakszom. Kiscica, te mint szakértő, mit gondolsz? felfázhattam? DE ebben a melegben!?
Jó reggelt!
Mi is fent vagyunk már, vagyis Domi visszaaludt. Most fél 1-kor éhezett meg az uraság, aztán csak 5 előtt, és most visszaaludt. Pihenjen csak, nehéz volt a tegnap neki, és ma mi is megyünk délután szurira:( A tegnapihoz képest ez semmiség lesz - remélem.
Jó hogy írtad iemma ezt a kakilós dolgot, már akartam tőletek kérdezni, hogy az utóbbi időben nálatok változott-e a kaki? Mert nálunk jó bő 3 hete hígabb lett, a színe ugyanaz, de az állaga az az igazi fosis. Több dologhoz is tudnám kötni, mert úgy kb. egyszerre jött ez az ínyviszketés-nyálazás+ a 3 napos görcsölés, amire kapta 3 hétig a sab simplexet. Lehet vajon ettől?
Mindig mondják, hogy figyelni kell, hogy nem nyúlós-nyálkás -e a kaki, én nem látom annak, de fene tudja.
jó reggelt-sziasztok! tegnap pokoli szarul voltam- biztos a melegtől. egész nap fájt a fejem szédelegtem az álmosságtól-és sajna nem is volt könnyű napunk..Volt hiszti-hajfájás - nem alvás.. szóval nem unatkoztunk. este 3x altattam el mire ténylegesen bealudt. esti szopi alatt akkora cirkusz volt, hogy zengett a ház.. sztem fájt a hasa-görcsölt azt hittem soha nem tudom megetetni, úgy hogy ma sem vagyok túl pihent-5 kor még szinte aludt mikor megetettem-és ilyenkor alszik még 8-ig is talán..
Ma kapjuk az oltást.. remélem úgy viseli mint a múltkor..
Szar a mérlegünk is amit béreltem neki- össze vissza mér-pedig már 3 hete elemet is cseréltem benne. hétfő este 5400 gr volt- tegnap meg 5600.. gondolom 1 nap alatt nem hízhat ennyit..
a dokinőnk mindig kérdezi hány kg a pici..most már azt sem tudom mit mondjak..na mindegy ez van..
+
Lacry!
Nyugodj meg, biztos nem lesz baj, stramm kisbaba és hamar túl lesz rajta. Sajnos mikor nagyon bepánikolunk nehéz gyorsan segítséget kapni, tapasztaltam amikor Huncsinak köldöksérve volt. Szerencsére hozzánk közel a kórház (gyalog is max.10 perc) és inkább beviszem, mert a gyerekdokink nem az a házhozjárós fajta. Azért írj majd amint tudsz, hogy mi van.
Szabici!
Ez tényleg nagyon szép én is elmentem, csak a "kislányomat" "kisfiúra" cserélem benne.:-)
Sziasztok! Ma egész nap kint voltunk az árnyékban. Még "puccoskodtunk" is 2 órát a nagy melegben, aztán ölbe vettem hogy szopizunk, erre diszkréten a rövidgatyómra kakilt. No gyorsan rá is adtam a pelust, ami nem tetszett neki, mert imád pucérkodni.
Csak nagyon elhúzódott a szobafestés, 9-re értünk haza, pedig 8-kor szoktunk fürcsizni. Szegénykém teljesen kimerült, gyors fürcsi, szopcsi és már húzza is a lóbőrt fél 10 óta.:-) Megyek én is mert hulla vagyok!
Most találtam, megkönnyeztem... Holnap ezzel altatom, ma már elaludt...
Lendvai Ilona - Ringató
Aludj el kislányom, gyönyörű virágom.
Éjszínű szemeden kopogtat az álom.
Egy csillag, két csillag, szívemmel ringatlak.
Öt csillag, hat csillag soha el nem hagylak.
Az kemény. Mi ma 6x kivételesen mert egyszer hajnalban is kelt, pedig már átalussza az éjszakát.
És hogy ennyiszer eszik, sokáig szopizik? Mert nálunk egy szopi 45-60 perc.
Az igen:)
Mi meg 3-3,5 óránként ettünk ma, ez is biztos a torna hatása, most meg alszik a kis lurkóm.
Remélem bírja egy ideig, mert szellemekkel suttogó van a tv-ben, azt meg nagyon szeretem, és így meg is tudom normálisan nézni:)
Mi meg úgy indultunk el mt-jal, hogy a nemszeretem oldalra fordította a fejét, meg is lepődtem.
Hulla vagyok, 9-szer szopiztunk ma, és még nincs vége.
igen meg ha házhoz jönne akkor meg főleg. viszont ahogy te is láttad tényleg jó ez a gyógytornász, én maradnék, de konzultálnom kell még Apukával:)
MAjd meglátod milyen gyorsan fog javulni!! Szuper. Örülök
Hú, hát igen nálatok ez nem mindegy, mert ugye te Szegedről jársz, míg én úgyis otthon vagyok heti egy napot.
Szerintem érdemes lenne megismerkedned azzal a csajjal is, hogy mennyire gyerekszerető, hogy bánik Zalánnal, és ha ugyanolyan jó, vagy jobb, akkor válaszd őt.