2011 februári babák (beszélgetés)
No, itt is esik...Márk meg durmol:-)
Na indulás!
Szép napot mindenkinek!
Itt is borús az idő, Budán a 11. ker.ben. Ez szerintem most mindenhol alap lesz, sajni:-(
Ne érts félre nem akarok kotnyeleskedni, de megírnád priviben esetleg mi történt köztetek, hogy ennyire nem reagál?Mégiscsak az apja szegény kicsikének!!!
Mi most anyumék vagyunk Hajdúböszörményben....nem tudom Tótkomlóson milyen idő van :) Bocsi, de ezért nem hívom fel anyósomat :):):):):))
Akkor ide is jön? Szeged-Tótkomlós....Gyula?? :(( Mi most indulnánk ki.
Iemma!
Ideért a sötét felhő. Olyan sötét van, hogy alig látom babát :):):)Na meg dörög nagyokat de Erik nagyban durmol a nagyágyon :)
Húúú, nagy szerelmem volt odavalósi :))) 1000 évvel ezelőtt :DD
Nálunk vasárnap lesz a keresztelő, parázok is, nehogy megfázzon szegénykém a hideg templomban :(
Megírtam az apjának, de nem válaszolt, bár az is lehet, hogy meg sem kapta levelet, emlegette, hogy letilt :(( Sosem értem meg én az ilyen embert!!
Kuponvilággal jött egy szuper hajtuning akció :)..3000 ft-os.
Nekem herbalaktom van, tökéletes, csak az a baj, hogy a jobb mellem kőkeményre duzzad, a bal meg semmi. Hogy lehet, hogy az egyik mell elromlik?
Inkát próbáltad? 9 zacsival hozott tegnap a férjem :D!
Ahogy felébred Domi, azonnal megyek, szerintem 10 fele. Megyek a rendelőbe, a Francia utcában van, aztán szerintem elvisszük nektek egyből. Ha Domi is így akarja, és nem sír:D
Ráteszem rendszeresen, de hidd el, alig van benne tej. Én se értem, hiába éri rendszeresen inger, egyszerűen nincs benne tej. A jobb oldaliban van.
Elég gáz éjszakánk volt nekünk is,látom többünknek.
11kor indulunk szurira,már minden bajom van most.
Keresztlányom 3napig lázas volt utána..tök jó :S
Most Levi is kidőlt.
És tegnap ki jött át hozzánk?anyós...
na ez a cirkusz mire volt jó azt nem tudom...pff
Na végképp felkelt, pedig nagyon álmi, ó de áldom anyósom hogy most bírtunk eszébejutni.
Ki ne hagyd ... :), nem érdemes .. hidd el nekem.
kell persze:) mikor jössz be? 2ig vagyunk itthon,utána megyünk városba.
Sziasztok!
Nekem minden ok vele.
Szia!
Ha megengeded: Nem tud ki fogyni csak úgy, csak akkor, ha nem éri elég inger. Ha azért nem teszed rá, mert úgy gondolod, hogy úgy se jön belőle semmi, azzal nem segítesz a szitun. Tedd rá a babát, hadd érje inger a melled ... tedd rá a másik után, ha nem tűri az elején, mert begurul, hogy nincs benne semmi :)
Ma elmegyek a receptért, ha kell, akkor odaadom:)
köszi Csajok!! Szilva nekünk volt a Rossmannos csomagban, falta a gyermek ezerrel. :)
Hmm, jó sokáig tart megcsinálni!
További ajánlott fórumok: