2011 februári babák (beszélgetés)
Stikoné, nekünk még nincs fogunk, de az öklünk lassan elkopik, ha ennyit fogja rágni:)
Á ne irigyelj, mert azért az alakom közel sem a régi:S Felül ugyanolyan csontos lettem mint voltam, de alul. Piacon lehetne árulni a rengeteg karfiolt ami a fenekemen meg a combomon van:( Ráadásul ahogy fogyok, úgy jönnek elő a terhességi csíkok! Még ilyet se hallottam...
Jaj amúgy képzeljétek el, tegnap voltunk a corában, és az én szemérmes kisfiam a kezemben volt, mikor megláttunk egy kb. fél éves kislányt, rámosolygott a lányra, aztán bebújt a cicimbe. Aztán megint kikukucskált, aztán vissza, belefúrta a fejét a kis szeleburdi. Máris milyen csintalan:) Nálatok is volt már ilyen?
megjártam az ovit, minenki ballagási lázban ég, megbeszéltük, hogy nem vesünk még külön ajándékokat hanem csoportpénzből veszünk egyet, erre ma megállítanak, hogy hát mégis mindenki szeretne még venni, hát akkor nekünk is muszáj , mert mekkora gáz hogy az én fiam ott állna üres kézzel, komolyan mondom egy ovis ballagásból ekkora cécót rendezni.
irigylem akiket így felvet a pénz, utána meg panaszkodik az anyuka nekem hogy 10.e Ft elköltött már erre, hát mi szükség erre.
Irigyellek. Nekem venni kellett ruhákat, mert nem éreztem magam jól a régiekben.
A fogyásról: 51 kilóval kezdtem, ma már csak 54 voltam reggel:S Lassan jók lesznek rám a régi gatyók. Amúgy az utóbbi egy hétben fogytam le másfél kilót, de ez sajnos az antibio+fogfájás+fájdalomcsillapító+Domi sokszori evésének tudom be.
De azért ha belegondolok, majdnem 69 kilóval mentem szülni. Máig sem tudom, hol volt rajtam az a +18 kiló.
Jó reggelt. Alexa reggel 4-ig aludt, megmost ébredt. Annyira jó volt, van is tejem dögivel, de megint csak a jobb ciciben, bal olyan kis összeesett. Szerintem már nem javul meg, hiába teszem rá folyton. tegnap este is kellett tejpép fürdés előtt, fürdés után meg még szopizott is. Vettem neki ilyen bio kölesből készült gabonapépet. Azt hittem, nem fogja megenni. Hát ezt is befalta.
Fülbevaló nem zavarja. Szombaton megyünk strandra, ugye így nem mehet vízbe, bár amúgy sem nagyon terveztük.
Nem, nálunk a barátnőm ma viszi, az ő babája febr. 20-án született. Beadják neki, kétezer valamennyi forintba került.
A miénk a legcsendesebb utca, az utolsó utca, mögöttünk már csak kiskertek vannak. Körbevesz a természet:D Főképp a közelben lévő marhatelep és társai:))
Hát ez már annyira gáz,hogy szinte vicces!! Nyáladzó,fingadozó,böfögő kismama!Pedig állítólag ilyenkor a legszebb egy nő, várandósan!! Tiszta debilnek állítja be a kismamát!!Hülyék!!
20 kg, az 20 kg :)...izzadok is rendesen, császár után a hasam is lassabban megy vissza, de alakul :). Én is nagyon nehezen bírtam az utolsó hónapokat,szülésről nem is beszélve, de megérte:), a franciaágy közepén szunyókál életem értelme :).
na elköszönök mert elindult a nap.. majd délután jövök még.. szép napot nektek...!!!!!!!!
sztem minden tünetet lehet normálisan gusztusosan tálalni-pláne egy olyan cikkben amelyet elég sokan elolvasnak.. Nem kell hazudni meg más képet festeni mint amilyen a valóság de én nagyon felháborodtam rajta..A szülés sem egy látvány-de én még gusztustalanul leírva nem láttam soha sehol.. mert ott nem az a lényeg..hanem , hogy egy új élet születik.. a körülmények másodlagosak..na mára kipuffogtam magamat:DDDDDDDDD
az egész stílusa bicskanyitogató kezdve a nyáladzással.. ez nem kedvet csinál a terhességhez hanem elveszi.. csodás terhességem volt mindenféle tünet nélkül-de előfordulhatott volna bármelyik.. de ezt elolvassa egy pasi és egy életre elmegy a kedve az asszonyától.. nem tudom ki írta a cikket-de nem egy olyan akinek gyereke van..
Na igen, sztem ha tudna a cikk írója, hogy rám, mennyi jött fel és hogy mennyire nem voltam jól az utolsó két hónapban, akkor engem mutogatna a piactéren, hogy "no lám, no lám .... mondom én, hogy gáz az egész." Ha pedig még azt is tudná, hogy soha nem nyihogtam, hogy jajjj így, jajj úgy ....
Pfff ... Nem is értem, miért kell egy természetes dolgot ilyen horrorként feltüntetni ... pedig a cikk írója is ilyen "előzmények" után jött világra. Na akkor most, ha pld. fiatal lányok olvassák ezt, akkor prioritás lesz-e nekik a gyermekvállalás?
És hogy fogy a magyar? "Na bumm" - gondolja a cikk írója. Ááááááá... komolyan mondom az ilyen tollnokok feljogosítva érzik magukat arra, hogy tájékoztassanak.
Jó reggelt minnenkinek!!Na kiváncsiságból Én is megnéztem mi újság súly kérdésben!Hát semmi!Azt a 8 kg plussz,masszívan velem van!Sajnos!De egy ismerősöm szerint 9 hónap alatt jött fel,miért menne le hamarabb??! Hát ez tényleg gáz,ha valaki így fogja fel a terhességet!!Én imádtam!Na jó az utolsó kb 1 hónap plussz 18kg-al már néha nehéz volt!!Mi még fogatlanok vagyunk!Illetve Marcika MÉG fogatlan,Én meg lassan MÁR fogatlan leszek!Mindjárt kezdődik megint a fúrás-faragás a házban!!Tegnap is pontban 8-kor nekiálltak!!
nem szoptatok, nem is szoptattam, fejtem neki, de nem vettem észre hogy lett volna valami gáz, én már magam miatt nem fejtem tovább, 3,5 hónap napi 6-7 szer elég volt!
Ez a cikk tényleg felháborító! Mondom ezt annak tükrében, hogy nekem tényleg sz.r terhességem volt, nem igazán élveztem, produkáltam a leírt tünetek 98%-át, kórházban voltam stb., szülésről inkább nem is szólok, tényleg rosszabb mint amilyennek elképzeli az ember, de közben, meg teljesnek, célbaértnek érzed magad és az a kismanó tényleg megért minden kínlódást. Aki nem így érzi, az tényleg nem való anyának, mint ahogy valószínűleg a cikk írója sem.
Szia!
Te szoptatsz még? Bocs, csak annyian vagyunk nehezen követem, ki, hogy, mettől, meddig, igen-nem ....
Csak azért kérdezem, mert nagyon hiányzik a napi futásom, de nem merem, nehogy elapadjon a ciciben a tej.
Szóval, ha igen szoptatsz, akkor észrevettél-e valamit a futás elkezdése után? Köszi a választ.
Igen adtak egyfajtát, de a meningococus (remélem jól írtam) ellen asszem csak 1 év után adják.
nem tudom ő hogy csinálta ezt amit tett, de szerintem nem normális,császár metszés után, de ő tudja, annyira azért nem vagyok fanatikus, idő kell a testnek amíg visszaáll eredeti állapotba, nem véletlenül mondták a régi öregek, hogy mire elindul a baba megy le a kg, kb egy év a szervezetnek mire minden visszakerül oda ahova kell:-) úgyhogy annyira nem gáz.
tegnap a nagy vihar alatt összepakoltam a szekrényeket , kidobáltam az összes kismama bugyim és vettem helyette egy csomó szexis bugyikát, remélem apának tetszenek majd:-)
Most komolyan! A Rubint Réka sehol nincs hozzád képest. 6 km?????? Jézusom, ha kimondom is izomlázam lesz.:-)
mi akik már átéltük, szerintem nem gondoljuk akkora gáznak, nem nőttek óriási szőrök rajtunk, de pl. nekem is volt egy db fekete szőr a hasam közepén:-) nem egy egész dzsungel, sőt egy pár más tünetet is produkáltam, de megérte ha valaki ilyenekkel foglakozik és ez miatt nem vállal gyereket az meg sem érdemli!!!!szerintem, van ennél gusztustalanabb dolog is, pl. nekem a havonta jelentkező bajunk sokkal gusztustalanabb legszívesebben ki sem jönnék a zuhany alól olyankor,
Én meg megetetném a mérgével, aztán szívlapáttal agyonverném. Biztos ami biztos. Nekünk is így halt meg a kedvenc kutyánk. Aztán kiderült, hogy a közvetlen szomszéd csinálta. Én meg elordítottam magam mikor megtaláltam a kutyát, hogy kínok között haljon meg aki csinálta. Na félév múlva meghalt a szomszéd tüdőrákban, nagyon szenvedett és rá pár hónapra tudtam meg a feleségétől, hogy ő mérgezte meg Buksit. Azóta nem kívántam rosszat senkinek.
tudjátok mire gondoltam múltkor, mert azóta ugrott fel 4-5 kg mióta szerem a fog. gátlót, és kajálni nem kajálok sokat, nem nassolok, meg ilyenek nehogy attól hízzak, így abbahagytam ha elkezdenek menni lefele a kg-ok akkor igen és egyébként egy csomószor hányingerem van-nem vagyok terhes!!!!csak úgy van. kikérdeztem anyósomat erről a hüvelytablettás témáról, egyébként sincs sokat itthon apa, 12 db 2000 Ft körüli, annyiba a gyógyszer is kerül havonta sőt még többe, na várom a hatást, remélem igazam volt.
Hát a ti utcátokba sem költöznék.:-))) Nem egy csendes környék.
Nemcsak "cuki baba" jön - kínos tünetek, amik a terhességgel járnak. Lányok ha van időtök ezt olvassátok el a ma.hu oldalán..érdemes. Én még ilyen gusztustalanul tálalt dolgot nem olvastam a terhességről és annak velejáróiról.. vagy lehet csak én vagyok ennyire érzékeny... kíváncsi vagyok mit gondoltok róla.. az életmód részén van..
További ajánlott fórumok: