2011 februári babák (beszélgetés)
Tök jó, tényleg mit hoz ki belőlünk a gyermek:-)
Még egy dolog eszembe jutott. Voltunk Pécsett és folyton a nagy melegben is levest kívántam. Olyan krémleveseket. A szállodánkban pedig mediterrán paradicsomlevest ettem. Isteni volt! Előtte a paradicsomlevest helyből utáltam...Hát igen...
Én is folyton sósat ennék, pedig előtte nagy édességes voltam.
Ma éppen lecsóra fáj a fogam, nemsokára főzök egy jó adagot, hogy holnapra is maradjon:-)
Jó lenne, ha igaz lenne az első jóslatod:-))
Szerintem is inkább alkati kérdés. Van most a környezetemben két kismami is, akiknek abszolut kislányos pocijuk van, és mégis mindketten fiút várnak...:)
Velem az történt, hogy már az elejétöl kívánom a sós ételeket, már amennyire a hányingerem mellett ezt lehet :), inkább úgy fogalmazok, h az édeset nem kívánom, ahhoz képest, h elötte faltam...anyukám rögtön azt mondta, ez fiúra utal. Párom ennek úgy megörült, h halomban hordta-hordja nekem a sajtos pogikat (nagyon szeretem:))) Erre múlt héten hallom egy kismamitól, h a kislányával a sósat kívánta, most a fiúval pedig állandóan csokit enne....szóval ennyit erröl :)
A lényeg, hogy ma megkaptam a kiskönyvet:-) Ma még viszem a körzetihez beíratni a belgyógyászati adatokat.
Én mindig is lányt szerettem volna, most is csak azt érzem, hogy lányom lesz. Szerintem én is fent domborodom, bár mások még azt mondják semmi sem látszik. Persze, ha kiderül, hogy fiú akkor valószínűleg 1 másodperc alatt megváltozik a véleményem és ezerrel várom majd a kisfiamat.
Nekem savam van.
Nekem szerintem viszonylag fönt kezdett megnagyobbodni a hasam és a derekam, meg is lepődtem, mert azt hittem, először lent lesz picit bucibb a méhemnél, de a köldököm magasságába gyűlt egy kis háj, ami körbe a derekamnál is lett. De ez még nam a hasam, csak egy kis odavándorolt háj, ami azért is érdekes, mert egyébként fogytam 3 kilót, de a combomról. :)
Más még nem nagyon látja, de a 12. hétig még titkolom is babonából :), ezért kicsit úgy is öltözöm, hogy ne a hasamat hangsúlyozzam.
Szóval ezek szerint lány, majd meglátjuk, de egyébként ettől teljesen függetlenül a férjemmel mind a ketten lányt érzünk.
Bár szerintem alkati kérdés a dolog.
Szia Judit!
Köszike!
Nagyon édi kis fickód van!:-)
Szegénykém!
Nekem már nem jellemző. Kb.2 hete szedem az orvos tanácsára a magzatvédő vitamint, a Femibion 800-at- nem állítom hogy csak ettől- de azóta nincs reggeli hányingerem. Előtte két hétig kegyetlen volt, minden reggel, alig tudtam munkába indulni, hétfőnként még ki is hánytam azt a pár kekszet reggel.Szerencsére savam nem volt, az álmosság rám is rámtör hullámokban,de szerencsére most nyári szünetem van, így pihizhetek:-)
Próbáltad azt a módszert, hogy reggel még fekvő helyzetben 3-4 szem kekszet elrágcsálsz és csak nagyon lassan kelsz fel? Hátha a sav ellen is jó lenne...
Ijesztget?
Sajnos nem múlt el:-( Most is szenvedek mint egy kutya. émelygek állandóan, reggel és este felé erős hányinger, néha savam is van, aztán pedig kegyetlen álmosság tör rám.
most is épp szenvedek.
Nálad már elmúltak a tünetek?
Gratula, Erika:)
Hát nekem a hasam alapján jósoltak ezt is azt is:)))
Köszi, én is gratulálok Neked!:-)
Hát ami azt illeti én is alul pocakosodom inkább, de még csak úgy, mint aki nagyon jóllakott:-)))))
Olyan érdekes ez, mert világ életemben kislány párti voltam és most szinte érzem, mintha fiú lenne.
Ijesztget is minket a kisöreg rendesen!:-))
És Neked elmúlt a rossz közérzetes időszak?
Gratulálok!
Nagyjából egy idősek lehetünk, mert én február 7-re várom az első babámat.
Én úgy hiszem, hogy az ilyen régi legendáknak mindig van valóságalapja. Mint z időjárásban is, a népi hagyományok szerinti előrejelzés idén is bejött.
Na meg hinni is szeretnék benne, mert én deréktájon vastagodom, és a hasam is "fentebb" van.
Az egyik kolléganőm most 21 hetes, neki fia lesz, és rá is illik a mondás, neki alul van a pocakja teljesen, és hátulról nem észrevehető, mert a dereka nem vastagodott meg.
Sziasztok!
Én február 11-re várom az első babánkat.
Armika üzenetére reagálva kicsit én is hallgatok a bellső sugallatra, miszerint kisfiam lesz. Nekünk ideális lenne, hiszen így már a néven sem kell gondolkodni!:-)
Azért én is kíváncsi lennék lehet-e a pocak terjedelmében és állásában hinni, de szerintem ez inkább alkati kérdés.
Nektek egyébként volt kis barnás váladékotok,amikor másodszorra jött volna meg?
Nekem igen, el is szaladtam a dokihoz, de szerencsére nincs semmi.Azért kímélő életmódra intett...Így sajni a párommal letettünk a tánctáborról is...:((((
De valamit valamiért. Végülis a legfontosabb, hogy egészséges legyen a pici.
Puszi Nektek!Várom a válaszaitokat!
Huuu én nem bírom olyan sokáig, én akkor naponta Uh.ra fogok járni, hogy meglessem:-)
Én nagyon kislányt szeretnék, de valahogy természetesnek gondolom, hogy kislány lesz. Fiú nevet ki sem találtunk, csakl lányt.
Persze ha kisfiú lesz akkor is imádni fogom, de valamiért én lányt érzek.
Mennyire hisztek a jóslatokban?
Hogy ha fiú, akkor lent nő a pocak és hátulról észre sem vehető a terhesség, ha kislány akkor az anyuka szélesedik is....
Akiknek már van babájuk, azoknál ez bejött?
Nah, hát nem kell nekem kétszer mondani. Addig nem megyek el a dokim rendelőjéből míg nem mond valamit:-)
12 hetesen már olyan nagy lesz, hogy ennyire részletesen kivehetőek a testrészei?? Mekkora lesz 12 hetesen?
Ti is felújításbe kezdtek? Akkor fogjunk kezet:-)
Mi is. A fürdőszoba az első nálunk, mert zuhanytálcánk volt eddig, de most a baba miatt szeretnék kádat, és akkor már újra csepézünk, és új bútorok....stb. Elég kemény munka.... Aztán meg jönnek a szobák.
Köztünk ezek szerint csak 1 nap van.
Pont ma vagyok 9hetes:)
Nem munkával töltöm az időt, vagyis azzal, de itthon. Sokat segítek a nővérem gyerekeire vigyázni, amit már 13éve gyakorlok:)
Nemsokára kezdjük a felújítást, akkor még több dolgom lesz, de nem baj, mert szeretném, ha a kicsink igazán szép környezetbe érkezne.
Én is nagyon kíváncsi vagyok már a baba nemére. Remélem nem lesz nagyon szégyenlős és takargatja magát:)
Jajjjj de felcsigáztál!
Már lehetne valamit sejteni a 12 UH-nál?
Jajj de jóóóó lennneeeeee! Úgy szeretném már tudni.
Tényleg, van valaki aki nem akarja megtudni a babája nemét? Vagy mindenki olyan kiváncsi mint én?
hány hetes vagy? Nem gond, ha még nem látszik. Nálam pont azon csodálkoznak, hogy látszik. Szerencsés vagy, hogy elmúltak a tüneteid.
nagyon elfoglalt vagy, de ugye nem munkával töltöd ezt a rengeteg időt?
titeket a sors is egymásnak teremtett!
A másik két gyerkőc hány éves?
Az tényleg tök jó, ha az embert úgy szeretik ahogy van, lassan már én is kezdem elhinni annyit mondja::))) (pedig amikor tükörbe nézek fürdés előtt, háááát, azonnal elmegy az önbizalmam!! Basszus!
Na mindegy, lényeg csajok hogy szeretve vagyunk!
Sziasztok Kismamik!
Sajnos régóta nem tudok itt lenni köztetek, mert alig vagyok itthon. Remélem mindenki jól van, végigolvasni most nem tudom az elmúlt kb 500hozzászólást:)
Nálam minden rendben van, a hányinger is elmúlt szerencsére, a pocimon viszont még most sem látszik szinte semmi:( Holnap megyek a védőnőhöz.
Már sikerült pár cuccot is beszerezni a babának, persze ezeket mind örököltem. Ahogy lesz 1kis időm, felnézek hozzátok! Addig is mindenkinek nagyon boldog babavárást!
Puszi Nektek!
Hát igen, az életkedvvel nálam sincs gond! De máshogy nem is tudtam volna túltenni magam egy kb. 5 éves időszakon! Nagyjából: volt férj - eleinte okés - jött a két gyerek - kocsmázás, haverok, balhék - én nem tűrtem - válás - folyton jött, a nyakunkra járt, de a gyerekeket le sem szarta - és a vége 40 évesen baleset - meghalt (saját hülyesége miatt), pont akkor amikor én összeköltöztem a mostan férjemmel. De túlvagyok, és ilyen boldog még soha nem voltam mint az elmúlt 3 évben! Nem gondoltam hogy mégegyszer férjhez megyek, és azt sem hogy lesz még egy gyerekem, de teljesen megváltoztam mellette! Ja, és még passzolunk is, és 184, Ő 204 cm!!! Végre egy pasi akire felnézhetek:::))))!!!!
Pussz!