2011 februári babák (beszélgetés)
Nem a leleteket kell már vinni?
Jövőhéten pénteken vagy utánavaló hét hétfőn elmegyek a dokimhoz. Mert jövőhéten csütörtök körül leszek 12 hetes... Szerintem akkor azért küld először oda hogy a dokim csinálja meg az uh-t utána meg megyek be vérvételre szerintem :(((
Lehet! Jövőhéten okosabbak leszünk! :)
Akkor lehet azért mondta hogy először menjek oda... :))
Elvileg a fogadott dokid is csinálhatja a 12 hetes UH-t.
Na pont ezt nem értem én sem... :( Mert a dokimhoz jövőhéten mennem kell mert úgy hívott vissza de nem értem miért kell neki vinni a védőnőtől kapott papírokat!
Így én sem értem, miért nem érsz rá az össz lelelteddel együtt menni!
Majd megmondja a doki... Mert én nem értem :)
A 12 hetes uh a dokim is megtudja csinálni nem? Ahhoz minek bemenni a kórházba, csak a vérvételre kell szerintem majd menni...
Nem hogy hova hanem azt nem értem hogy miért kell először ő hozzá menni ha adott paparít a 12 hetes uhra és vérvételre. Ezt nem értem. A doki persze hogy csinált uh-ot azért járok :)
Mire gondolsz, hogy a dokid hova küld? Ő nem szokott UH-t csinálni?
Nagyon szupi volt... Megmérte a súlyomat és a vérnyomásomat. Pisilnem is kellett... :) Adott papírokat a 12 hetes uh-ra és vérvételre de azt mondta előtte menjek el a dokimhoz és mutassam meg neki a papírokat amiket adott ( igaz jövőhéten amúgy is mennem kell hozzá akko rleszek 12 hetes). A doki fog küldeni? Vagy nem értem..
na és mi volt? küldött valahová? Csinált vizelet vizsgálatot?
Köszi!
Igen TB-s volt, nekem kifejezetten Őt ajánlották, mert nagyon jó szakember és kiszúrja az összes rendellenességet. Drukkolok, majd Neked! :)
Sziasztok Csajok! :)Voltam védőnéihez :) Mizu? Jól vagytok?
Hú, köszi a leírást, én is feljebb kerestem eddig!
De jó:-D Nem tudom egy hét mennyit számít ebben a kérdésben, mert én egy héttel fiatalabb vagyok, de reménykedem, hogy nekem is tud majd valamit mondani a doki. Remélem gratulál, hogy szép kislányom lesz:-D
Én is az őszről álmodom, amikor egy lenge hosszúújjú felsőben kényelmesen sétálhatok, és nem kapkodok levegőért, nem tapad rám a ruha, és nem folyik rólam a víz.
Tudjátok mi a legidegesítőbb? Hogy a klímával felszerelt buszokon sem megy a klíma!!!!! Pedig riasztás van!!!!!!!!!
otthon is ugyanolyan meleg van, vagy még rosszabb, mert be is szorul... :(
felforrt az agyvizem és rettentően fáj a fejem.
legyen már ősz!
12 hetes vagyok.
Egyébként eleinte én sem hallottam, csak a saját szívverésem, meg a beleim gluggyogását, sokkal följebb kerestem a babát, mint ahol valójában van.
Egészen lent találtam meg, már majdnem egészen ott, ahol a szőr kezdődik (bocs, de így pontos), és kicsit oldalra kellett fordítani a fejet. Szó szerint pásztáztam vele, kellett hozzá egy kis türelem.
Lányok!Másodfokú hőségriasztás van.Csak az menjen ki, akinek nagyon muszáj!!!Otthon hűsöljetek, ha tehetitek.Én csak boltba megyek le, mert nagyon kell és eddig lustiztam, pedig reggelre terveztem.
Puszika
Én is csatlakozom a gratulálókhoz!:-)TB támogatásos UH-on voltál?De örülnék, ha nekem is megmondanák két hét múlva!!!:-)Vagy ez attól függ, h ki, milyen profi a szakmában?
Köszi Mindenkinek a gratulációkat!
Ma pontosan 12+4napos vagyok a kalkulátorok szerint. Én is meglepődtem, hogy már látszik, de a dokim irányított az UH-os nőcihez azt mondta, hogy Ő a legprofibb Debrecenben. Tényleg nagyon kedves volt és mindent részletesen végigmutogatott és megkérdezte szeretnénk-e tudni, hogy fiú, vagy lány, mi persze egyből rábólintottunk és Ő megmutatta.
Armika! Kérdésedre válaszolva 67mm-es most a Bébi és holnap megyek vizelet- és vérvizsgálatra, csak a vérvételre a beutalót elfelejtette ideadni a körzeti orvos - lehet futhatok még 1 kört.
Nem, ilyen vizsgálatokra mindenkit elküldenek majd, csak általában a 12. heti UH után, persze ha fontos az eredmény, akkor hamarabb. Azért nem értem a védőnődet, mert csak erre az egyre adott beutalót?? Akkor már a többi betegségre is adhatott volna, minek külön vizsgálgatni ezeket, jobb egyszerre szerintem.
Én nekem is az orvosom fogja intézni ezeket majd a 12. hét körül ezért nem értem de hiába mondtam neki nem hallgatott meg olyan süke volt ez a védőnő de lecserélik és augusztusba más lesz remélem az értelmesebb lesz!! köszi!! Csak már azt hittem én vagyok h....e hogy a kettő ugyan az lenne!!
Jajjj de szerencsés vagy, már tudod, hogy kisfiad lesz! Nagyon GRATULÁLOK!!!!!!!!!!
Pontosan mennyi idős vagy (napra pontosan), hogy már meg tudta állapítani a doki?
Mekkora volt a babád? És hogyan tovább? milyen vizsgálat lesz a következő?
A hugyhólyagot még nem a baba nyomja, hanem a növekvő méhed, mivel a méh, még nem emelkedett ki a medencéből, így pont ott nő, és nyomja. De hamarosan, ahogy nő a méhed, elkezd kiemelkedni a medencédből, és akkor elmúlik, aztán majd ha már a baba fogja nyomni, az már más tészta.
Szuper, gratulálok!!!
És ezt már most meglátták? Nagyszerü :)))
Adryka!
Írj Miának egy üzenetet, amelyben leírod azokat az adatokat, amik benn vannak a táblázatban! És fönnt is leszel! :-)))
További ajánlott fórumok: