2011 decemberi babák (beszélgetés)
Most történt valami...
Lefeküdtem és minden előjel nélkül hirtelen valami kifolyt... Folyás tuti, nem lehetett...
Most várok, pihenek az ágyban, alattam van egy gumilepedő szerűség, aztán majd kiderül, vaklárma-e.. De nem érzek fájdalmat, vagy ilyesmit...
Hahó!
Bocsi a hülye kérdésemért, de szerintetek a magzatvíz szivárgás az milyen?
Az olyan cuki, mikor csuklanak!
Pláne, ha szűkebb felsőben van az ember és csak úgy ugrál a poci, amit kívülről is tök jól látni!
Sziasztok!
Haza ertunk,ettunk,a parom is haza ert..felreertesbol nem irtak be muszakba ma,tegnap mar azt hitte mikor haza er megyunk a korhazba es mondta lehet nem megy ma melozni es egybol kihuztak.
Hozott husit,fozesbe kezdett..segitek neki,de most nem tudok sokat.Pihenesbol felkelve ismet ereztem par gorcsot..pont mikor a hagymat szeltem :)es megint csuklik a dragam,mintaz elmult 2 napban.Gorcs utan csuklas.:)
Tettem fel uj kepet,azt amit a face-re is.Zebracska foleg neked,mert tudom Te nem vagy ott.
Sok ismi szerint a Mikulas hozza a babymet...majd kiderul hamarosan.
Pussz mindenkinek,simi a pocakotokra!
Látom Nektek már csak 4 nap a kiírtig!
Akkor szurkolok, hogy a teliholdat Ti már a babátokkal nézzétek otthon az ablakból! :)
Hmm.. Palacsintát is ennék. Nyitom az ablakot, lősz egyet? :)
Jelentem elmosogattam, kukorica kész. Kaptunk palackot :)
Dec. 10-én lesz telihold!
Én nagyon gyúrok rá!
Front meg azt hiszem szombat-vasárnap, méghozzá melegfront!
Pfffffff mi ez.Meg akarta mérgezni a gyerekét a tejbe 82db gyógyszert kever a tejbe és mindezt meg ússza 2 év felfüggesztettel??
Ez Magyarország!!! Felháborító.
Az én ablakom nyitva!Jöhet. :D Csipkedjél csak.
Én most toltam be 6 palacsintát.Ma apa sütötte,tegnap meg én.Nálunk palacsinta hét van :D
Pff... Beszéljetek kajáról...
Rosszul vagyok :(
Karfiol levest ettem, meg tejbegrízt ebédre, most meg vért és rosszul vagyok, majd kidurranok szétfeszülök :D
De azért bele-bele csípek a finomságokba :D
Nyissátok az ablakot, mindenki kap egy adag kóstolót :P :P
Bebike! Mosogass nyugodtan, délelőtt kaptad oda a szurit, de ha még érzékeny, akkor hagyd meg reggelre.. =)
Disznóvágás után szült? :P Hm... Nem is rossz... De hozzáteszem, itthon holnap és holnapután is az lesz, remélem, a mai disznótor megteszi a hatását.. Bár hasmenés ügyileg tuti :DDD
Mikor lesz telihold?
Milyen frontok lesznek most és mikor? Én eztt sosem tudom :(
Csajok mi mindig estére kezdünk kajákról beszélgetni. :D.Na így tartsuk a súlyunkat. :P
Zebra jó étvágyat a gofrihoz.