2011 decemberi babák (beszélgetés)
Köszi, remélem én is, hogy semmi baj nincs. Remélem csütörtökön azért ránéz az orvos.
Örülök, hogy sikerült az első lombikotok és várjuk a híreket, hogy egy baba van-e vagy kettő.:)
Na annyian csatlakoztak ma h nem győzöm megjegyezni.
Kedves újak priviben írjatok adatokat és beveszek mindekit a táblázatba,emrt már nehéz így követni annyian vagyunk
Sziasztok Kismamik,
Ha nem gond én is szeretnék Hozzátok csatlakozni, a legszimpatikusabbak Ti vagytok a babás fórumozók között.
Rólunk röviden annyit, hogy az első lombikon vagyunk túl, ma kezdtük meg a 6. hetet. Hogy hányan vannak a pocakomban még pontosan nem tudjuk. A HCG értékem 1378 lett, duplája annak, ami egy babánál a beülti uáni 15. napon lenne. Szóval azt mondják az asszisztens lányok, hogy lehet, hogy ikrek. Az első ultrahangra még csak holnap este megyünk. Nagyon várjuk már, igaz nem tudom, hogy mit fogunk és kellene majd látnunk. Ugye még "csak" petezsákot? Vagy már babszemet/ket is látni fogjuk?
Amikor olvasom a soraitokat, nagyon magamra ismerek. Vannak tüneteim és mégsem. Cicifájás főlek éjjel, nyomás a hasamban főlek hajnalban és reggel, émelygés most már bármikor, farkasétvágy. Hányingerem nincs szerencsére. Igaz mindegyik tünet elviselhető, csak ici picit kellemetlen. Legjobb tünet, amit nagyon szeretek a fáradékonyság. Bármikor képes vagyok aludni.
Tudjátok, annyira hihetetlen számunkra, hogy az első lombik sikerült. Még fel sem fogjuk.
Viki a barnázás tényleg lehet az Utrótól, igaz nekem nincs szerencsére, de a doki azt mondta előfordulhat. Szóval nyugi. És szerintem jó az Utró is és én még kapok mellé Duphastont is. 12 szem egy nap. Brutál. De hidd el nem lesz baj!!!
nekem már nem érdemes,mert "kifolynak a melltartóból"
első terhességem előtt sem kicsi 90-95-ös mérettel rendelkeztem ami a terhesség alatt 105-re duzzadt fel... és sajna a bőröm megmaradt ugyanekkora, talán a tartalma újra 95-ös. de mit csináljak? nem akarokműtétet. szóval nekem van hová telítődni.és ezért nem is hazsnálom most melltatrtót mert nem marad benne éjjel... :S
Sziasztok,
a barnázáshoz akarok írni gyorsan (munka van sajnos), hogy tényleg ne aggódjatok miatta, nekem kb. az 5. hét óta folyamatosan van, nem egy nagy mennyiség, de szinte minden nap, hiába szedem az Utrogestant (bár attól is lehet). Már 3x nézték uh-n a babát és eddig (kop-kop-kop) mindent rendben találtak a "folyás" ellenére.
Csütörtökön megyek újra a dokihoz Utrogestanért, lehet megnézi ismét, hogy rendben van-e Kisporonty. Kinga, megnéztem a 11. hetes pociképedet és kicsit most meg vagyok riadva, mert az enyém már két hete ekkora. Nem is értem, első babánál, hogy lehet már most ilyen hatalmas, az sztk-ban előre engedtek a sorban stb... úgyhogy eléggé nyilvánvaló nálam a dolog.:)
Emily!
N aggódj, azért örülök, hogy megnéz a doki, nekem ugyanez volt pénteken, kúpotkaptam (Ultrogestan), és azóta semmi panaszom!
Ráadásul megnyugtatott a doki is, a kúp is, azóta a hangulatom is más.
Dorcy! Isten hozott! Oh, 9+1, akkor Te mindjárt túl leszel az első trimeszteren!!! :)
És szia Kriszti1212, és Mona!
Este nagyon várom a mai UH-sok bejelentkezését!
Sziasztok!
Üdv az újaknak, úgy tűnik sok gólya elért a céljához most tavasszal:-)
Igen nekem is azt mondta a doki, ameddig nem kényelmetlen a hason fekvés, alvás addig szabad,nekem, meg egyenesen kötelező!
Lehet meg fogom próbálni mégegyszer,hogy melltaróban aludjak,mert talán akkor volt a legkényelmesebb.
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek. Olvasgattam kicsit visszafelé, de sajnos nem sok időm volt a fiamtól. Látom sokatoknak van az, hogy nincs tünet. Nos, hát nekem sem sok. Kalkulátor szerint ma van a 6. hét. Kicsit fájnak a melleim, napok óta puffadok, mint a lufi, zabálok szó szerint, vedelek minden mennyiségben és kicsit fáradékonyabb vagyok. A kisfiammal ilyenkor már egésznapos hányingerem volt, szagundor, szinte nulla étkezés egész nap kb. a 11. hétig. Most semmi ilyen.
Ma mindenképpen megyünk bejelentkezni az orvoshoz. Tudnunk kell mi a helyzet pontosan. Én ma csináltam egy második tesztet is, hogy biztos-e és bizony az :) Egyébként a kalkulátor szerint december 26. lesz az érkezés időpontja :)
Bocsi a sok szövegért, kellemes napot :)
Emily, biztos minden rendben lesz, a doki meg fog nyugtatni! egyébként tényleg nem szabad olvasgatni a neten, bár én is nehezen állom meg, de nem érdemes, mert csak fölöslegesen idegesítjük magunkat vele.
Cicifájás nekem is éjszaka a legintenzívebb! Érdekes, napközben alig érzem, csak ha megnyomom, na de akkor viszont nagyon...
Hason alvást épp akartam kérdezni, hogy szabad e, mert én nagyon szeretek hason feküdni és van amikor nem tudom megállni és kicsit hason fekszek, de utána meg agyalok neme ártottam vele, de ha van akinek orvosi utasításra kell, akkor gondolom én sem ártok vele :) Egyébként egyszer egy doki nekem is azt mondta hogy hátrahajló méhem van, akkor lehet még jó is ha hasalgatok kicsit?
Sziaztok lányok!
Csatlakozni szeretnék hozzátok.
Nagyon örültem nektek amikor tegnap rá találtam a fórumra. Egész napomat veletek töltöttem, végigolvastam elejéről a fórumot:-)
Így mintha már ismernélek titeket.:)
Én is bemutatkozok röviden ha szabad.
Dóri vagyok, 32 éves leszek és az első picikénket várjuk a Kedvesemmel. Másfél év próbálkozás után jött össze. Ma vagyunk 9+1 és eddig két UH vagyunk túl. Az első 5+4. napon volt petezsákot és szívcső pulzálást láttunk, HIHETETLEN érzés volt. Múlt hét szerdán voltunk a 2. UH-n ott már 19,2 mm-ek voltunk és volt szívhang és a párom szerint integett a mi kis Borsónk.
Dec. 4ére vagyunk kiírva.
Nekem egyenlőre a cici érzékenységen és kb 3 hét álomkóron kivűl semmi tünetem és a pocim már látszik, hogy nőtt és változott.
Bocsi, hogy hosszú voltam de gondoltam, ha én tudok rólatok már egy csomó mindent akkor szeretném ha ti is tudnátok.
Szia MMuci!
Én már valamelyik este egy puha pamut melltartóban aludtam, de igazán sehogy sem jó.
Azért kell hason aludnom,mert egy kicsit hátra van esve a méhem,és ezzel az elején még állítólag lehet rajta segíteni!
Szia Icsu! A cicifájás az tényleg nagyon durva. Én a pizsi alá húztam fel egy szorosabb pamut trikót, valamennyivel jobb volt meg puha kispárnát pakoltam alá.
Miért kell hason aludnod?
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek! Várjuk a mai dokilátogatókat a jó hírekkel,és a friss képekkel:-)!
Nálam is a rosszulléteim este,vagy délután vannak,a cicifájás,meg éjjel a legdurvább, főleg azért,mert hason kell aludnom, orvosi utasításra,ami nem túl egyszerű,két fájós "lufin"!
Nekem is volt az elején még az 5.héten barnázás, uh-n megnézték minden rendben volt, és kaptam rá gyógyszert. duphastont 2x2-t, meg nospát 3x1-t kell szednem naponta a 12.hétig.
Ne aggódj biztosan nincs semmi baj..minden renden lesz.
Sziasztok.Belejelentkezek ma a dokihoz,mert van kis barnázás...meg amúgy is mentem volna.Remélem nincs gond.Az az igazság,már nem olvasok utána a neten,mert annál rosszabb.
Nekem a hányinger még mindig non-stop,evés még mindig 0.
Sziasztok!
Nyugi, ez teljesen normális. Azért próbálj meg egy egy falatot lenyomni. Mindig keveset. Valamilyen vitamin készítményt szedsz? Próbálj meg minél többet pihenni:)
De a doki majd mindent elmond úgyis:)