2011 decemberi babák (beszélgetés)
Szia Taurus!
Én még nem tervezek vásárolni, szerencsémre pont az elmúlt 1 évben fogytam 5-10 kilót, így vannak régről nyári cuccaim, amik most nagyok, tehát elvileg pont jók lesznek, ha lesz már pocim, vagy nő a cicim stb. :)
Én olyan 6+4 a saját számításom szerint.. 12.-én megyek dokihoz, bő 1 hét, nagyon várom már.
Így, h semmi tünetem nincs, mindig olyan jó látni, h minden rendben.
sziasztok,
ti már tudjátok, mit vesztek fel nyáron? érdemes már most vadászni tunikákat, kismamanacit?
Már örülnék ha elmúlna:(
alig kapok levegőt.
Meg lehet az orrdugulás is attól lehet? meg a prüsszkölés?
lehet mind terhestünet, vagy passz.
nekem az első 3 hónap orrvérzésről szólt a 7. héttől kezdve. annyira megerőltette a vérnyomásom.
ki is vizsgáltak több helyen de nem találtak semmit.
minden nap 5-6-7zer elkezdtt ömleni a vér az orromból.
jaj de utáltam. suliban, utcán, buszon,boltban...
szia
puszi
Szerintem nincs :) Gyors gyógyulást neked most már!
Szép délutánt, felkeltek a gyerkők, úgyhogy megyek :)
egyfolytába prüszkölök, arra is gondoltam, hogy ez már inkább allergia tán
tényleg nagyon sokat tüsszentek:(
Pont ezen tünődtem, hogy szegény gyereknek kaja földrengés feeling lehet, mikor prüszkölök... :(
De, hogy izomlázad lenne tőle, hát ilyet még nem hallottam! :))) És már olyan sok napja beteg vagy, te csaj! Gyógyulj meg! <3
Lehet! Nekem köhögéstől volt :D
gravida: nekem jónak tűnik. Ha éhgyomorra veszem be, akkor tuti hányok tőle, de már kezdem kitapasztalni. Közvetlen lefekvés előtt veszem be, akkor jó. Bár ha nem tudok elaludni rögtön, akkor szívás, mert eléggé émelygek tőle.
Babakocsi: Szerintem irtó fontos, hogy olyan legyen, amit könnyen tudsz irányítani, és szeretsz. Nekem volt "rossz" babakocsim, amit utáltam, nehéz volt vele fordulni, dögnehéz volt, szar helyzet volt nagyon. Mert mentünk volna sétálni, de nem volt semmi kedvem azzal, meg ha ki kellett venni a babát, akkor nem tudtam rendesen tolni egy kézzel... Kínszenvedés volt tényleg. Aztán szerencsére gyorsan találtunk egy jót, normális áron. Na onnantól napi 5-6 óra séta volt a minimum :D
Én még kendőztem is, nagyon ajánlom, mert egész kicsi kortól lehet használni, és szuper a babának, és anyának is :) 3 hós körül meg mei-taira váltottam, azt most is használom még, egyszerűen imádom :)
okés
mert most olyat is rendeltem a másik vitaminom mellé, így nem lesz annyira drága, egyik nap ilyet a másik nap olyat veszek be.
Én Gravidát szedek, a háziorvosom esküszik rá. Fiatal srác, és mikor egyetemre járt, tesztelték a magzatvédőket, és magyar viszonylatban ez a legjobb, azt mondta.
Nekem beválik, este veszem be, vacsora közben.
egy próbát megér, aztán ha nem kel el akkor meg mindegy, nem?
van még időtök:)
Dehogy, nem beszélj már, miért vetnénk meg, Én is egy csomó mindent onnan szereztem be.
Márkás vadi új bodykat meg rugikat:)