2011 decemberi babák (beszélgetés)
Istenem Icsu drága, nagyon nagyon sajnálom!
Borzalmas lehet most Neked, nagyon sok erőt kívánok!
Ha bármiben tudunk segíteni, írjál privit!
Borzasztó szomorú vagyok, hogy megint egy rossz hír. :( És, ha eddig nem aggódtam volna, akkor mostantól..
:(
Nagyon sajnálom :(((((((((((((((((((((((((((((
ez komoly? Te is? :(((((
Nagyon sajnálom. Kívánok nektek sok kitartást és hatalmas erőt a jövőre!
Sziasztok!
Nagyon szomorú hírt mondok most!
Elhalt a Babánk, holnap műtenek!
Ne szomorkodjatok, és főleg ne aggódjatok,mert nektek most a ti Babátok a legfontosabb. Vigyázzatok rájuk nagyon!
Mindenkinek minden jót,és szépet kívánok!
Sziasztok
Maja drága, jobbulást! Tudod, a sok c-vitamin a vesszőparipám! :)
Szorulásra... én szoktam enni olajos magvakat, hámozott napraforgómagot például, nekem az hatásos.
Jaj drága, sajnálom:(
A szorulásra próbálj meg aszaltszilvát enni vagy egy kis tejes dolgot enni vagy rostban gazdag, Nekem a kávétól mindig megoldódik a rekedés:)
Próbálj ki valami homeopátiás szert hátha az segít a patikában biztosan segítenek:)
Én carul vagyok. Már nem csak a torkom fáj, hanem a fejem is zúg, köhögök és már az orrom is elkezdett folyni. Plusz poén, hogy a róka is meglátogat még mindig. Remélem más nem szenved már így, mint most én. +szorulásom is elég komoly már + a nadságosasszony sem hagy túl sok időt pihenésre.
Bocsi, hogy így kipanaszkodtam maga, de olyan jól esik valakinek elmondani.
sziasztok
hogy vagytok?
Szia Ágica!
Örülünk, hogy jöttél a jó hírrel, a képet is megnéztem, nagyon nagyot nőtt a kis manó! :)
További boldog babavárást! <3 És gyere néha fórumozni is!
Sziasztok! Kicsit eltüntem, de azért itt vagyok. Ma voltunk ismét UH-on és már 1. 5cm a mi kis picurink. 7+5 hetes vagyok ma. A kaáliba már nem kell mennünk uh-ra, csak majd le kell adni a 12. hétig az uh-os leleteket és a végén majd a szülésről a papírokat!
Ma este hívom a saját dokim és megmondja mikor kell hozzá mennem. olyan jó érzés volt látni hogy mekkorát nőtt és a kis szívecskéjét ahogy ver. Csabim is benn volt, gondolhatjátok milyen boldog!!! :)
Van kép a mai uh-ról a képeim közt!
a legegyszerűbb ha felhívod. mondd el neki h dolgozol,mikor végzel... és ő megmondja a többit. azt is megmondja mikor érdemes először menned stb.
lehet találtok egy megoldást közösen
Zebra,én nem mennék el.A bárányhimlő elég fertőző egy betegség,és elég kockázatos a magzatra nézve.Előfordulhat h nem lesz semmi baj. Valószínűleg sokszor nincs is,de megéri kockáztatni?
Ha szólsz az iskolában h a bárányhimlő járvány miatt nem tudsz gyakszira menni,nem tudnak valami megoldást?
Azt hittem, hogy fodrász vagy.. ezek szerint ovónőnek tanulsz?
Milyen furcsa, hogy nem voltál még bárányhimlős. Szerintem sajnos könnyű elkapni, elég, ha a gyerkőcök közelében vagy. De ez csak saját tapasztalat, nézz utána!
Pritta, ez nekem egyelőre nem jó hír, de szabin leszem május 30.án hétfőn, akkora próbálom majd időzíteni a védőnőt, és akkor még benne leszek az első 12 hétben.
nem sajnos, nem:(
Nem tudom mit csináljak:( Nem lesz meg a gyakorlatom akkor ismételhetek félévet:(
szia
Hát elég nagy matyiba vagyok, bárányhimlő van a másik csoportban a gyerekek közt és csak tegnap délután tudtam meg, holnap meg mennénk túrázni:(
Nem tudom mi legyen.
Így is a foglalkozásokat nem fogom tudni megtartani emiatt de gondoltam, hogy szabadba és úgy, hogy nem érintkezek a gyerekekkel úgy nem kaphatom el, vagy igen?
meg egyfolytába kenem mindenem kézfertőtlenítővel