2011 decemberi babák (beszélgetés)
Kicsit elszomorodtam, akkor lehet nem úsztam meg a hányást:(
Pedig azt hittem, hogy még is, de ha a 9. héten is kezdődhet akkor még simán jöhet róka koma.
Bárcsak már vetkőzni kellene, rá sem merek majd nézni a doki arcára. Csak akkor nyugszok meg, ha odaszól a drágámnak, mint a múltkor, hogy az aggódó apuka is bejöhet.
A cici tényleg brutál éjjel. Főleg amikor kimegyek 2x3x pisilni, majd leszakadnak. De napközben elviselhető, kivéve ha pirosra nyomogatom őket.
Köszi, virgonc! Biztosan Nálatok is minden rendben lesz és ott fog ficeregni a trónörökös az ultrahangon :)
Igen, azt hiszem a 16. héten van az újabb vérvétel és aztán értékelik ki a két eredményt.
Remélem örülünk majd, párom bejön velem, mondtam neki, hogy ott a helye és nem ellenkezett. (Az előző terhességnél nem tudott ott lenni velem mikor közölték a rossz hírt... Pokoli volt egyedül)
De most minden rendben lesz! Érzem! Bízom benne!
Nem mondta előző uh-n hogy mi lesz ma. Egy órás? Egy órán keresztül nézegetni is lehet a pocaklakót, vagy mi lesz?
Amúgy én most kezdek émelyegni (9.hét), másolnak meg ilyenkor múlik el. :)))
És virgonc, ugyanaz van, mint Veled, éjjel a legdurvább általában a cici- és hasfájás.
Amúgy én minden UH előtt izgulok, de csak amíg vetkőzök, utána nagy hepiség lesz, meglátod! :)))
Napsütéses szép napot Nektek!
Én 17 órára megyek 12. hetire, para hegyek...
Reggel vérvételen voltam most meg valamivel le kell foglalnom magam, mert lassan a falat kaparom.
Ciciileg én is így vagyok, világ életemben hason alvó voltam, de most... Szóval nekem is éjjel feszül jobban.
Sziasztok Csajok,
Lilla Drága, nekem már nő a pocim, a drágám is mondta, hogy olyan jó simogatni. Hát amennyit kajáltam az elején nem csodálom. Tegnap egyébként megállapítottam, hogy nekem mindig estefelé jön az émelygés, 99%-ban. De még nem jöttem rá, hogy miért. Napközben is szédelgek néha,de csak enyhén. Ja és minden reggel picit vérzik az orrom, amikor fújom, mert eldugul reggelre. Szerintetek ez a vérnyomásom miatt lehet? Egyébként elvileg alacsony, akkor meg nem tudom mitől van. De csak picit ám, de van.
Én ma annyira izgulok, hogy nem tudom tudok e enni. Egy kakaós csigát már benyomtam, tejeskávéval, a csiga az egyedüli amit megeszek az édességek közül. Szóval ma lehet fogyi rolli lesz, vagy este fogok bekajálni az örömtől, ha hazajöttünk az ultrahangtól. Nem hazudok, ha azt mondom tele a bugyrom, eléggé tojok tőle. Bár minden rendben lesz, érzem, de akkor is félek kicsit.
Lányok Ti észrevettétek, hogy éjjel jobban fáj a cicitek? Ill. rosszul kérdeztem, nektek jobban fáj a cicitek éjjel? Nekem napközben csak kicsit fáj, na de éjjel..........
Megy még ma valaki ultrahangra? Vagy a héten?
Sziasztok Lányok! :)
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de valahogy ez a hányingeres-émelygős történet így a 11. héten nemhogy csökkenne, de mintha rosszabb lenne...
Ma megyek a 12. heti tarkóredő vizsgálatra, integrált tesztre (eredmény majd csak a 2. vérvétel után lesz). Izgulok, minden oké-e! Drukkoljatok lécci!
Szijjjasztok!
Hogy vagytok, hogy vagytok?? Gyönyörű idő van, és Virgoncék ma mennek az első UH-ra!!! :))))
Én éjszaka megúsztam a hasfájást, aztán most rákezdett, vettem is be Magne B6-ot. Nem baj, nőjjön csak Pindur Pandúrka!!! :)))
Nektek nő már a hasatok? Én most kezdem észrevenni, hogy kicsit már mintha.. De lehet, hogy csak azért, mert ezt szeretném látni.
Ebédre borsófőzim lesz, nyami.
Virgonc Drága, holnap meg várunk a beszámolóval és lélekben veled leszünk:)
Integess majd a kis pocaklakónak.
Lányok, én eddig bírtam a gép előtt.. viszont ígértem egyszer egy nagyon jó bababolt címét:
Jó nézelődést, szép álmokat!
Én is, én is, ha almát eszem és savas a gyomrom akkor az elmúlasztja.
De jó:)
Gyönyörű kis esti mese. <3
Minden nap kérhetük valami ilyen szépségeset?
de kis édesek:)
aranykás