2011 decemberi babák (beszélgetés)
Én is elbúcsúzom. Vegyetek ki légyszives a tábláról.
3 napot kórházban töltöttem vérzés miatt, senki ne menjen a tatabányai kórházba.. ennyit mondanék. a titkos naplómban részletesen leírtam mindent, ha valakit érdekelne.
És annyit, hogy a baba pont 10 hetes volt mikor elment, majd elvégezték az egészségügyi kaparást.
Fizikailag jól vagyok, lelkileg nem, de majd leszek....
Boldog babavárást kívánok mindenkinek!! Sok sikert :)
sziasztok Lányok
Van aki megcsináltatja a kombinált tesztet?
ami nem kötelező?
vagy mindenki megcsináltatja?
Igen,de amikor már igazán mozogni fog a baba,azt figyeljétek,félidő körül,mert azt kérdezni szokták.
Valóban,apró kis mozgások lesznek azok,kis buborékolás...
Koszonom szepen a valaszodat! :-)
Talaltam itt a neten ezt a "terhesseg hetrol hetre"-t es tok erdekes szerintem. Csak nem voltam biztos, hogy akkor most melyik het is a "mi hetunk".
:(
Borzasztósan sajnálom :(
Olyan szörnyű ez, és már nem az első eset, annyira szomorú leszek ilyenkor :(
Igen, elvileg így van, a hetek számításával egyébként én is mindig bajban vagyok...
Én ma vagyok 9+0, de ezzel elvileg már a 10. hetet kezdtem meg, tehát betöltött 9 hetes vagyok
de egyébként a leírások alapján sem mindig egyértelmű ez :D
Lenne egy "hulye" kerdesem: ha holnap toltom a 12. hetet, akkor ma igazabol mar a 12. hetben vagyok ugye? Holnaputan meg a 13. leszek.
Vagy hogy is van ez? :-)
Remélem őt érezzük.
Mondjuk én a rosszulléteket is úgy fogom fel, hogy: Ő csak jelét adja hogy van!
Így van! Sikerülni fog! És decemberben babázunk!
De most itt tartunk!És ez a lényeg!Nekem 4.terhesség,és eddig még én sem jutottam el!De most másként lesz és kész!Igaz?
Akkor lehet én is a babát érzem?:)
Most megnyugodtam, mindenki csodálkozik hogy 12 hetesen már látszik. Akkor nem vagyok egyedül :)
Én is érzek valamit, de nem tudom hogy tényleg ő e az. Olyan mintha kis buborékok lennének ami kipukkad, csikizős érzés. Ő lehet az?
Nekem már nagyon hétfő van, már nagyon várom. Remélem minden oké lesz a nyakiredő vizsgálaton is . Hihetetlen hogy már 3 szor akkora lesz mint mikor 10 hetesen láttam.
kéknefelejcs, nagyon ari a picúr, vigyázzatok magatokra! :)
Jajj, lányok úgy irigykedek most!!!
Én alig várom, hogy látszódjon a pocim, de sehol semmi. :((( Már azt is néztem, hátha csak én nem látom, és kisebb köldököm, de az sem.
Pedig ma vagyunk 9+4...
Tök átlagos testalkatú vagyok, se sovány, se ducus, igaz első baba, de érzem, ahogy nő, mert fájdogál a hasam. Mikor lesz már pocakom???
Azt olvastam, hogy a 10. hét körül kezd nőni nagy átlagban, az jövő hét. De jó lenne!!
Fókili, kitartás, mindjárt megyünk a következő UH-ra!!!
Köszönöm a kedves hozzászólásokat :)
Biztosan legközelebb Nektek is klassz uh képeitek lesznek, kíváncsian várom!
Az en pocakom is latszik mar, a ferjem mindig viccelodik is velem. :-)
Alapjaraton nagyon vekony testalkatu vagyok, de azok akik korabban nem ismertek szerintem meg nem mondanak meg, hogy kisbabat varok.
A regi nadragjaim kozul mar egy sem jon ram, hasban hianyzik 2-3 cm. :-)
Sziasztok lányok!
De jó már akik a 12. heti uh-ra mennek :) Irigykedek :)
Már csak azért is, mert én csak akkor láthatom legközelebb és az még kicsit több mint 3 hét :(
nem tudom hogy fogom kibírni addig!
Egyébként nekem is elég nagy a pocim, bár inkább akkor ha eszem valamit, szóval ez inkább puffadás, de elég egyértelmű :) Én mondjuk nem bánom, sőt vettem kismama nacikat is :)
Mi is ma vagyunk 9 hetesek