2011 decemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon rosszúl vagyok ma, hánytam, hányingerem van,de már nem jön ki semmi. Nem tudom eldönteni,hogy ez most még a normál tünet, vagy pedig a tegnapi strandolás alatt kaptam napszúrást. Ha netán az utóbbi az mennyire árthat a babának?
Remélem ti jól vagytok!
Én valahogy az első terhességemnél végig azt mondogattam magamnak,hogy tuti egy fiam és egy lányom lesz-és bejött:-)))Nem is gondoltam soha másra!
Most végül is mindegy,mert van mindkét "nemből",de ha szívemre teszem a kezem,lányt szeretnék!De!!A megérzéseim fiút súgnak és ebben egyre biztosabb vagyok!
Én nagyon kislányt szeretnék! Annyira vágyom rá, és úgy érzem az lesz. Nem tudom mi lesz velem, ha az orvos közli majd velem, hogy kisfiú. Persze örülni fogok, de nagyon vágyom egy kislányra. És nem valószínű, hogy lesz majd harmadik babánk. Szóval nagyon reménykedem. Azért is szeretném tudni már a nemét, és vagyok annyira kiváncsi. Az első terhességemnél nem voltam ennyire kiváncsi, boldog voltam, mikor mondták, hogy kisfiú.
És ti milyen nemű babát szeretnétek?
Lilla,te mikor mész dokihoz?
Bocs,de néha elvesztem a fonalat...
Ez természetes szerintem!Mindig mondom nekik,hogy ők az én kis szerelmeim:-))
Amúgy milyen nemű Tesóra vágytok?Kislányra?Vagy még egy kisfiúra?Tudom,csak egészséges legyen,de ha mégis....(Persze ez már eldöntött dolog:-)))
UH képed is klassz, tényleg fekszik a babóca! :)
Ahogy pedig a kisfiadat elnéztem, olyan helyes, még pár év, és annyi a lányoknak!!!
A fehér blúzos a lányom,mellette a fiam.Ezt ma este v.holnap leveszem,mert ez a legfisebb,de más gyerekek is vannak rajta és nem akarok gondot.
Mellettük a legifjabb.Nem vagyok egy profi fotós,csak így tudtam lefotózni.De látszódik,ahogy fekszik,a feje,a hosszúak a karjai.
Igen,tök érthető.Nekem is csak annyi volt a kikötésem,h.ne ők tudják meg utoljára.
De tök fokozatosan kezdtük végül is,mert először csak beszélgettünk a kicsi babákról,aztán megnéztük az utcán is,meg hogy milyen jó,meg akinek van kicsi testvére stb.Volt,hogy már ők szóltak,amikor picit láttak.Aztán jött a hír!
Keresek valami frissebb képet és felteszem,de hát elöljáróban annyit,h.gyönyörűek:-)))
Mi múlt hétvégén mondtuk el nekik,mert már látszódik és főleg amiatt,h.vigyázzanak a hasamra.Nem mintha olyan hedre gyerekek lennének,csak mégis.Meg már állandóan simogattam a hasam...:))
Olvastam, hogy itt a kórházban vajódáskor van egy kis szoba ahol lehet "szenvedni":)
Van jakuzzi, bordásfal, gumolaszti:)
Már csak egy teniszpálya kellene:)))))))))))