2011 decemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok csajok! Voltam ma védőnőnél, 3 cm nőtt a pocakom :) és híztam 1 kg-ot.
Na gyorsan visszaolvasok.
Emily! Örülök Nektek, és gratulálok, itt lestelek minden percben, hogy mikor jössz már!! :)))
Pici lányod lesz juhéjj!! :))))
Várom a képeket is! (Telhetetlen vagyok, mi?)
Áááá szia, egyszerre írtunk épp most hiányoltalak :)
Gratulálok és nagyon örülök hogy minden rendben :) és látták hogy kislány? jaj de jóóóó :)))
Sziasztok lányok!
Jól elmaradtam ma, a belgyógyászaton csücsültem!
Virgonc, szívből örülök a csodálatos híreknek, hogy rendben vagytok és szépen növögettek, annyira jó volt olvasni :)
A munkahelyi dolgokkal ne foglalkozz, semmi sem ér annyit hogy sírj miatta! sajnos ilyenek az emberek... mesélhetnék én is, de annyit sem ér az egész hogy egy betűt is pazaroljak rá, szóval nyugodj meg és csak Zsebikére koncentrálj :)
Emilynek megy a drukk, remélem ő is csodás hírekkel jön hamarosan :)
Lányok,megjöttem.A doki szavaival élve minden tökéletes!!!!!!!!!!!!!!
Orrcsont tisztán látható volt,tarkóredő 1,9mm,gerince is okés...
És......95%,h.KISLÁNY!!!!
Du.jön meg a véreredményem emaiben+hívnak is....Ha ezek jók,nem kell szurka!
Istenem,annyira boldog vagyok!
Köszönöm,hogy szurkoltatok,rendesek vagytok!!!
Tiszta hiperaktív volt,egyfolytában mocorgott,a köldökzsinór a vállán volt,ettől egy kicsit meg is ijedtem....
Vannak képek+dvd,majd teszek fel....
Nagyon Drága vagy, de mi a bánatot irigyelnek, a kínlódást, mire Zsebi életre kelt? Vagy mit? Hát tudod ha ezt irigylik elég buták. Persze ezek közül a kollégák közül, egy vénlány, szerintem még pasit sem látott, a másiknak három gyereke van, állandóan liheg (könyörgöm, ha állandóan panaszkodik miért vállalt három gyereket), a harmadik meg azért jár be dolgozni, hogy pletykáljon. A többiek tök aranyosak, megértők.
Egyébként én soha de soha nem panaszkodnék még három gyerek után sem, pláne nem mondanék olyat, hogy jaj sok ez a három gyerek, és közben csóválja a fejét.
Egyetlen Emily-től biztos nem fogunk ilyet hallani soha. Tényleg hol a bánatban van már? Izgulok érte nagyon.
Virgonc, el vagyok ájulva.. de tudod, a Sors majd igazságot tesz!!!
Mindenhol vannak rosszindulatú emberek, de gondolj bele, milyen szánalmas, sajnálatra méltó, undorító kis lények ezek.
Én, amióta van ez a Piszén-pisze kismanó, aki egyelőre titok a pocimban, sokkal lazább vagyok idebent, nem hagyom, h felhúzzanak, nem érdekel itt semmi, bejövök, elvégzem a munkámat, ennyi.
Majd, ha nagyon látszik a hasam, akkor elmondom a főnöknek. Vele nem lesz gond, örülni fog, de biztos itt is megy mindenféle pletyka majd.
Nos, ha én vagyok a téma, akkor elég nagy sztár vagyok, erre szoktam gondolni, és nevetek rajtuk!
Te is tedd ezt!
Engem erdekel a level...:)
Ne is torodj veluk! Most a baba a legfontosabb es te!
Nekem azt mondta a doki, hogy a terhességet a mensi utolsó napjától kell számolni, de a baba kora lehet előrébb, ha pl. nagyobb stb.
Márc. 28-tól számolom a terhességet, tehát ma vagyok 10+5. De babó a tegnapi napi uhu szerint 11+3.
Így emlékszem,hogy ezt mondta a doki, de nem okoskodni szeretnék ám, mert őszinte legyek, én nagyon nagyon tudatlan vagyok sok mindenben. Egyet viszont tudok, pocakomban van egy csodababa, aki a MINDENÜNK lett.
Jó reggel Lányok!
Édesek vagytok egytől egyig, és köszönöm a kedves szavakat. Alig tudtam aludni az éjjel, annyira pörögtem, apa meg szinte mosolyogva aludt.
Viszont az előbb nagyon felhúztam magam a munkahelyem miatt. Munkahelyi barátnőm hívott, hogy legyek felkészülve újabb pletyka van, és ne érjen majd váratlanul ha bemegyek. Szóval, egy hete írtam egy levelet a főnökömnek, hogy a dolgaimért kb. június végén megyek be, addig pihi. Persze tegnap ezt feloldotta a doki, de nem az lesz az első dolgom, hogy berohanjak a munkahelyemre, hanem,hogy a rég nem látott szüleimhez lemenjünk vidékre, és egy pár napig ott is maradjunk. Nah visszatérve, a levél elég közömbösre sikerült, de tudjátok az előzményeket, hogy főnököm kibeszélte az inszemeket a lombikot és mindent. Ezért nem írtam nyálas levelet, a tényekre szorítkoztam. Ő válaszolt tök bűbájosan, és el hittem amit írt, hogy őszintén örül. Erre ma mit mond barátnőm, mindenki az osztályon ki van akadva, hogy én milyen lélegzetvételű levelet írtam a főnökömnek és, hogy nem megyek vissza dolgozni többé. Nem értem, nekem be kellene számolnom a munkatársaimnak (persze itt csak egy-két rosszindulatú emberről van szó, akik nem csak velem, de senkivel nem jönnek ki) hogy miért nem megyek, és töviről hegyire mesélnem kellene. Én ezt nem így érzem. Egyébként is én miért vagyok téma??? De barátnőmnek amikor átküldtem a levelet azt mondta ebben semmi nincs, egyszerű nem bájolgós leírom a történést. Tehát megint valaki szart kever. Esküszöm bárki el szeretné olvasni átküldöm priviben, és nyugodtan nyilvánítsatok véleményt. Sírtam is, és borzasztó rosszul esik, hogy vannak emberek, akinek fogalmuk sincs, hogy mit érez az ember egy egy sikertelenség után, amikor úgy érzi a nő, hogy semmire sem jó, anyának sem, mert nem képes gyereket szülni a párjának. Én is, és tudom sokan ezen keresztül mentünk, de soha nem sírtam, nem panaszkodtam, tettük amit tennünk kell, sokszor gépiesen. Hát ezt magyarázzam el olyan embereknek, akiknek talán még érzéseik sincsenek. Nah de Zsebire gondolva sokkal jobb kedvem lett, most meg leiszom magam.
És, bocsánat, hogy ilyen hülyeséggel traktállak benneteket, köszönöm, hogy elolvastatok.
Emily32:június 10. (péntek)10:20 óra - 12hetes(komb)
Fókili: június 14. (kedd) 10:00 óra 12. hetes uh
Nina24: júius 15. (szerda) 16 hetes uh + AFP
Zebra25: június 20. 9. 30 (hétfő) 12. hetes uh
Virgonc: június 21. (kedd) 16. 00 INTEGRÁLT
Remélem Emilynk érkezik lassan, és mesél!!
Nina, majd kérjél képet, ha tudsz, mert már óriási lesz a babátok, meg szeretnénk ám majd csodálni! :)
Hihi!De jó lassan mindenki túl lesz a 12hetes Uh-n!:)Nagyon jó!Hogy repül az idő!:)
Lilla!Én 15-én megyek szerdán 16.hetes uh-utána nap afp-t veszik le!Időpontom nincs mert már nem kaptam,de mindenképp oda kell mennem!Jujj de várom,már 3hete nem láttam a kis drágámat!:(
Frissítettem az UH táblát, egészítsétek ki bátran!
Emily32:június 10. (péntek)10:20 óra - 12hetes(komb)
Fókili: június 14. (kedd) 10:00 óra 12. hetes uh
Zebra25: június 20. 9. 30 (hétfő) 12. hetes uh
Virgonc: június 21. (kedd) 16. 00 INTEGRÁLT
Emilynek megy most a drukk!
Sziasztok!
Virgonc, tök cukik a képek!! :))) Gratulálok!
A mai UH-soknak nagyon szorítok, Emily, tudod, hogy minden oké lesz, ne izgulj!! :)))
Reggel volt egy nagyon jó riport 07:00 után a Reggeliben, az AFP-ről, hogy milyen gáz, ha tudjátok nézzétek meg a neten, remélem, h fent van az RTL oldalán!!!
Nina, nekem abszolút az UH méretek alapján van belőve Piszén Pisze érkezése, a mensi nálunk nem mérvadó, akkor már vagy 16 hetes lennék.