2011 decemberi babák (beszélgetés)
Szia :)
Köszönöm, aranyos vagy!
Én nem tudom, hogy amit érzek, azok mozgások-e.
Első bébim és bár ápolónő vagyok, nem igazán tudom, mit és mikor, hogyan kell éreznem.
Más is betegesen aggódik a baba egészsége miatt, vagy csak én vagyok hisztis?
Eddig minden rendben van, jövő7en szerdán megyek ultrahangra, akkor tudom meg az AFP eredményt is :(
Mi se tudjuk még a nemét :) Voltatok már 4d-n is?
Örülök, hogy már jól vagy! :)
Szia!
Hát mi van ma? Egyre többen vagyunk :) Szuper!
Üdv köztünk! hogy vagy?
Cini1-nek elküldheted az adataidat és akkor bekerülsz a táblázatba! :)
Szia Gabica!
Jaj de jó, Te is új vagy! :) Ugyan 4 héttel vagyok előtted, de szívesen segítek, ha tudok.
Sziasztok!
Szeretnék "betársulni" közétek, amennyiben lehetséges. 17 hetes kismama vagyok és lenne sok kérdésem, amit csak olyan embereknek szeretnék feltenni, akik "értik", miről beszélek :)
Üdv Mindenkinek:)
De aranyos vagy! :)
Már nagyon jól vagyok. 15. hétig voltak rosszullétek, 16. héten voltam pár napot kórházban, de már minden szuper, Kismackó sokat mocorog. Imádom!!! Első gyermek, aki annyira szégyenlős, hogy így a 21. héten sem mutatta meg a nemét. :)
Cini1-nek írok minél előbb! :)
További szép napot!
Szia!
Üdv köztünk!! :) Jó helyen jársz!! :D
Hogy vagy? Tudod már a bébi nemét? ELső?
Cini1-nek írd meg priviben az adataidat (mikor szülsz, melyik kórház, doki, mikorra vagy kiírva, de láthatod a táblázatban, mi van benn), és beviszi a táblázatba!:)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha "befogadtok". :) Elvileg december első napjára várjuk a kisbabának, jó néha olyan Anyákkal beszélni, akiket hasonló dolgok foglalkoztatnak. :)
Sziasztok!
Jajj ez így van nálunk is! Apája is skubizza minden este fürdés után és követve a puklit beszélget vele. :)
Szinte már megvan a napi rendszer. Hihetetlen hogy nem sok eltéréssel, minden nap ugyan akkor produkálja magát :)
Sziasztok Lányok!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is nagyokat mocorog a baba időszakonként :D
Reggel meg egy nagy púp van a hasam bal oldalán általában. :) Úgy látszik így a 20. hét környékére felélénkültek a picik.
Lehet most fogtok hülyének nézni, de tuti más is érzett így, vagy csak fog.
Olyan erőt éreztem benne, hogy igaziból szerintem most tudatosult benne, hogy egy kis emberke lakik bennem, akinek már megvan mindene, a szabad akarattal az élen! Nagy út ez csajok amin elindultunk!
Lányok! Tegnap este miután lefeküdtünk én frankón beparáztam!
Zalán úgy elindult a pocakomban, hogy az valami elképesztő!Különböző biliárdgolyónyi puklik jöttek -mentek a hasamban Én komolyan mondom megijedtem!
Hát az "Alien" hozzá képest doromboló kiscica!!!!!!!!!
Aki már anyuka az biztos most jót nevet rajtam, de olyan cirkusz volt bent, hogy még mindig ki vagyok akadva! :o)
DE OLYAN JÓ ÉRZÉS VOLT, MA IS AKAROOOOOOOOM!!!!!!!
Szia!
Juj de jóóó, most már ő is részese lehet ennek a csodának!!!
Helló Lányok!
Nálunk is szakad az eső:(( Pedig ma a kertben akartunk tevékenykedni, egy csomó minden le ill. ki kellene szedni... Talán délután. A hűvösebbet én is bírom, de ez az eső már sok nekem:( Ja és persze ilyenkor fáj a fejem.
Szia!
Igen, jólesik ez a kis hűvös, csak már ne essen..
Azt elhiszem, hogy alig győzöd kivárni a keddet.. Hamar itt lesz! :)
Jó reggelt Mindenkinek!!!
Én igazi meleg imádó vagyok, de most olyan jó ez az idő nagyon élvezem!!!!!!!!
Hétvégére semmi extra nincs apa vidéken van valahol Szeged mellett hangosit és csak holnap jön haza, uhogy itthon tevékenykedem....
...tegnap este nagyon mocorgott az én kis drágám....olyan jó volt...:D
Kedden UH....már nem győzőm kivárni...6 hete nem láttam csöppségemet....
SZERDA MEG FOGORVOS!!!!!! WWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......
Na mindenkinek szép hétvégét...!
Jó reggelt lányok!
Hogy vagytok?? Mik a tervek hétvégére?