2011 decemberi babák (beszélgetés)
És hol vagy már Sábbbbbbbbbaaaaaaaaaaaa
hiányzol, gyere már.
aamer
bocsi, elírtam
Szia Gaju
Most biztos a front miatt ennyi a pulzusod, Nekem is 130 körül van napok óta, majd ki ugrik a szivem.
Remélem elmúlik hamar.
Nagyon szép neveket választottatok csajok:)
Ameer, hogy vagy?
szép pocid van
Sziasztok!
Cserfescsillag: Nálunk is a Jázmin név merült fel tavaly. Nagyon tetszik nekem is :) A leletet internettel könnyű értelmezni, a rövidítéseket írd be és megkapod mit takarnak a betűk.
Tündéri kiscsaj! :)
aamer: Ti is növekszetek rendesen :) NAgyon szép pocak! Én is mértem múlt héten, 21 hetesen 104cm volt.
A pulzusom ma reggel 115 volt. Érzem én is hogy zakatol rendesen a szívem.
A napokban nagyon izgága a lelkem, de ha ráteszem a kezem abbahagyja. Mindent a szemnek semmit a kéznek. Tegnap majd kiugrottam az ágyból akkorát mozdult. Imádom. Nagyon fura, de a legjobb érzés amit eddig éreztem.
Gratula az UH-s eredményekhez!
sziasztok Kismamik
hogy vagytok?
Csillag köszi az érdeklődést, igen jól vagyok már és melengetem a szivecskémet, hogy fiam lesz. Olyan jó még kimondani is:)
Szerintem ha anyukád megpillantja majd az unokáját, akkor aztán hivhatják bárhogy imádni fogja....
Nálunk ha lány lesz Zoé lesz a neve, Anyunak nem tetszik, de azt mondta neki mindegy....
hát szerintem 2 hetente...nekem is csak a 18.hétben jutott eszembe vagy 1 órűig kerestem a centit:D
Most megint eszembe jutott tegnap és megint lemértem....a naptáramba írok minden ilyesmit:D
Nem nem mértem eddig...de ez jó ötlet...:D
Most vagyunk 18x4 hetesek és 84 cm. Köldök alatt kell mérni ugye?
Ti méritek a haskörfogatotokat? ezt most szépen leírtam:D
Nekem 18.hét 91cm.
21.hét 94cm.
csak úgy érdekesség képpen feldobtam a témát:D
Amit küldtem sütit az igazából egy szardiniás pite (abba is sok a vas).
A Jázmin nagyon szép név.... mindekinek tetszik a családban?
Köszönöm! Jázmin nevében is. :) Egyre inkább biztosabb a név azt hiszem.
Igyekszem C vitamint gyümölccsel bevinni, de lehet rásegítek. Köszi a tanácsot!
Szaisztok csajok! naon rég voltam itt,megpróbálok mindenkiről mindent visszaolvasni. Hogy vagytok? Hogy telnek a várandós napok? Mi most kezdünk majd neki a festésnek meg ilyenek....hagy ne mondjam 180nm-es a házunk. Már most rosszul vagyok tőle!!! Ha vkinek van kedve jöhet segíteni!!! :DDD
Ja és dobtam fel mai új BABÓ-POCAK FOTÓT!!! Betöltve a 21. hetet!Hurrá!!!
Most néztem a képet babádról....nagyon aranyos!!!:D
Vashoz még annyit fűznék hozzá, hogy a vas felszvódásához C vitamin szükséges, uhogy azzal kombináld ha tudod.
+még ehetsz májat ,spenót,sóska,köles ez mind magas vastartalmú!
De megy a DRUKK!!!!!!
Szia! Én kb. a 20 hétig voltam "lapos". Most a 22. héten már szépen gömbölyödik a pocak. Napról - napra látszik a változás.
Aranyos pocakod van! :)
Szép napot!
Helló. :o)
Hogy vagytok? Rég nem voltam erre, rokonoknál voltunk vidéken több mint két hétig, nagy családi látogatás...... :o)
Tettem fel új pocifotót, már alakulunk, ahhoz képest, hogy a 16. héten teljesen lapos voltam. ;o)
Ti hogy álltok pocak ügyileg?