2011 decemberi babák (beszélgetés)
Én már várom, nem tudom, hogy állhat a cukrom:S
Remélem jól.
abba nem tudod mennyi kalcium van?
Nekem valami bekapható kell mert a pezsit nehezen iszom meg:(
Én semmit nem szedek még jelenleg csak néha nem ha görcsölök akkor meg kell innom egy magnosolv port. Talán abba van kalcium is, de nehezen tudom kisilabizálni belőle:(
Ugye ha szedem majd a D vitamint hétfőtől akkor a magnéziumot nem is nagyon szedhetem, mert benne van az utasításba, hogy nem lehet gyütt a 2-t szedni.
Nem tudom ebbe a D3 vitaminba van e kálcium, vagy külön kell hozzá szedni.
Azt olvastam 1200mg ca szükséges egy kismamának.
De 4D-re indultunk, csak félreértettük egymást és ő csak simára készült pusz még voltak utánunk....uhogy sajna nem volt 4D.
Pénteken megyünk Pestre lehet hogy megejtünk egy 4D-t ha már igy alakult.....
Sziasztok!
Gratula Gajunak, nagyon szépek vagytok, sok boldogságot!!
Gratulálok az uh-soknak, nagyon jó eredmények!!
Annyira irigykedek, már majdnem mindenki tudja, milyen nemű babája lesz. A miénk szégyenlős...
Pont ma akartam bejelentkezni Mohácsra 4D-re, a doki nagyon kedves volt, de lebeszélt róla, hogy a 24. hétnél előbb menjek. Azt mondta, azt a pár hetet már bírjam ki, mert akkor már nagyon szép felvételek készülnek. Addig megőrülök!!
Úgyhogy a babaszobának még mindig nem tudunk nekiállni:( Na meg a vásárolgatás..
Zebra NAGYON ÜGYES vagy!!
Szia Mona!
Biztosat nem tudok persze mondani, de szerintem simán lehet hogy a belső hegszövet érzékenyebb, vagy a tartószalagok máshogy nyúlnak és azért fáj.
Ez idővel el fog múlni azt hiszem. Nekem most egy éves a császáros hegem, semmi bajom nincs vele, max egy kicsit viszket néha kívül. A decemberi laparoszkópos 2 cm-es hegem viszont mostanáig szúrkált, húzódott belül. Én arra tippeltem, hogy ott vettek ki egy nagyobb endometriózisos heget az egyik szalagról és azért, a doki is megerősített ebben (plusz a hashártya varratai lehetnek még érzékenyek).
sziasztok
gaju nagyon szépek voltatok:)
csajok van valaki akinek van hasi hege pl császár vagy vakbél műtét hege mert nekem ugye mindkettő van a császárral semmi gond de a vakbél hegem nagyon tud fájni nem mindig de nagyon kellemetlen lehet hogy az első terhességnél nagyon széttnyúlt és ezért fáj??
van valakinek tippje rá??
Gratulálok a kislányokhoz, most úgy érzem megint a rózsaszín csapat áll előrébb :) De szerintem a végén nagyjából kiegyenlített eredmények lesznek.
Gaju, tényleg klasszak a fotók! És a környezet, az a kis templom is varázslatos, hol készült?
Köszi Lányok a megnyugtatást az erekkel kapcsolatban. Már azt hittem valami rendellenes dolog.
Szia Ritus! Egész jól vagyok, köszi! Néha itt szúr-ott fáj, de akkor lefekszem. Ma még napoztam is kicsit, tök jó volt! :) Te hogy vagy?
Sziasztok!
én 2011. dec. 6ra várom a második babám volt valaki veszprémben a Csongrády dokinál 4d uhon mostanában? Mennyiért csinálja? a kórházban 18 hetes uhon nem mondták meg mi lesz és már nagyon kiváncsi vagyok hogy mi is.
Köszi!
Neked is gratulálok a kislányhoz!!! És örülök, hogy nálad is minden rendben van.
Sziasztok!
Úgy néz ki lassan kezdem érezni én is a babuci mozgását, vagyis most már kezdek biztos lenni benne, hogy ő az...
Tegnap hallgatunk babazenét, az mp3-as egyik füldugóját tettem a pocakomra,hogy ő is hallja, a másikat meg az én fülembe és így sziesztáztunk egy kicsit délután...
Csütörtökön megyek genetikai ultrahangra, már nagyon várom... remélem minden rendben lesz velünk is.
Gaju: szép menyasszony voltál nagyon...
Nálunk úgy néz ki idén majd valamikor októberben csak a polgári lesz meg, aztán majd jövőben a lagzi a keresztelővel egyszerre...
idénre már nem tudjuk belezsúfolni, mert még nagyon sok mindent kell elintézni babuci érkezése előtt... Lakás vásárlás, beköltözés stb...
Tegnap mi is voltunk uh-n, vagyis csak én, mert apa dolgozott, nem tudott eljönni.
Doki szerint szép méretei vannak, egyet láttam: BPD 52 mm, fejvégű fekvésben van, és tényleg kislány, ahogyan 15 hetesen mondta. :) Nagy a boldogság. Eddig 2,5 -3 kg-t híztam, szerinte ez nagyon jó.