2011 decemberi babák (beszélgetés)
Felraktam egy képet! :o) Hétvégén készült!
De majd csinálok rendes pocakfotót is! :o))))
KisGabica, a bolt nevét tudod esetleg?
Én most nem nagyon jutok el egyhamar, megnézném a neten ;)
Zebra!
Örülök, hogy minden rendben van :))
Sába: Nekünk is első baba, tervezzük már most a 2.-at, de mi nem veszünk és nem is bérlünk mérleget, az én kismama ismerőseim és barátaim sem tanácsolják :)
Én jövőhéten megyek terhelése cukor vizsgálatra, már izgulok :D
Kismamik, akik Pesten vagy a környéken laktok!
Most nyílt nem régen az Ázsia center melletti bevásárló központban egy lengyel baba bolt! Nagyon jó gyerekcuccok vannak, hihetetlenül jó áron!!!! Mi egy fullos ÚJ babakocsit vettünk 50.000 ft-ért és olyan a minősége és a szerkezete is, hogy abszolút egy szintre lehet emelni a brendonban kapható kocsikkal. Bébiőrzők+ légzés figyelők is hihetetlenül jó áron vannak, én szop-párnát 4000 ft-ért vettem, pólyát pedig 3200-ért :)))
Szal mindenkinek ajánlani tudom :)
Én is elmondom a mérleghez fűződő tapasztalataimat ha nem baj!
Nekünk van digitális baba mérlegünk amit ha meglessz a bébi még a dobozából sem fogok kivenni.
A kislányomnál sajnos mániákus méregető voltam és szerintem annak volt köszönhető hogy 3 hónapos korában elkezdtem neki tápszert is adni.
Pedig utólag tudom hogy volt bőven tejem csak én izgultam el.
Pl. ha eggyik evésnél evett mondjuk 120gr ot a másoknál meg csak 100-at akkor tiszta stresszbe voltam hogy tuti nem elég neki ,meg biztos apad a tejem,holott tudom most már hogy ez teljessen normális volt mert én sem eszek 3 óránként grammra ugyan annyit!
Kinga írta hogy a mérlegelés nem tesz jót a tejtermelésnek,teljes mértékig egyetértek.
Persze ha valaki nem ilyen mániákus mérlegelő mint én és kibírja hogy csak egy héten egyszer méri meg akkor szuper dolog a mérleg.
Aki szeretné vegyen vagy kölcsönözzön,de ne függjön tőle mint én.Én még naplót is vezettem róla,tök hülye vagyok tudom!
:-)))
Ez így van. Én 1 dl citromlével érkeztem meg egy ice teás üvegben. Ráöntöttem a cukros lónyálat, és egy jó sűrű imonádét kaptam belőle! :o) Amúgy amikor a dokim meghallotta, hogy ahováén mentem laborba vércukor terhelésre ott ezt a cukros szart itatják, akkor azt mondta, a legközelebbi ilyen vizsgálatot ő csináltatja a kórházban, ahol az éhgyomri vérgétel után adnak 2 szendvicset és egy pohár narancslét vagy tejet (amit választasz) és utána veszik le a másodikat4 :o)
Nekem tetszik!
Egy hős vagy, hogy ezt mondod! :)
Jó, ki lehet bírni, de szerintem olyan szinten túl cukros az a cucc, hogy az egyenesen kínzás a kismamákkal szemben.
Tudom hogy nem mérik sokáig, de első baba, és nem egyet tervezünk! Nem tudom ugyan hogy bérelni mennyiért lehet, de szerintem megéri 5 ezerért inkább megvenni, aztán majd ha nem kell eladom!
Ugan ott leszek, csak ez a sajátom...
Nem is olyan rossz a terheléses vércukor vizsgálat.Annyira berémísztett mindenki,hogy kellemesen csalódtam:D Holnap eredmény is lesz.
Mérleg:nekem is azt mondták kb.2 hónapig max 3ig szokták méregetni a babát.
Zebra: Örülök, hogy minden oké :) És megnyugtató is lehetett, hogy láttad :)
ritus: Visegrádon voltunk :)
Kate01: Ügyi vagy :) Azért pihizz is ;)
Sába: passzolom... Én csak béreltem a mérleget, 5-6 hétnél tovább nem méricskéltem, úgyis vinni kell a kicsit a védőnőhöz, és mérik ott. Így nem tudom megéri-e. Én nem veszek mérleget, mert anno azt tapasztaltam Pannival, hogy az állandó méricskélés nem tesz jót a tejtermelésnek :) Mindig aggódtam, hogy na most túl sokat, vagy túl keveset evett... És mivel ott volt a mérleg, nem én tudtam megállni, hogy ne mérjem állandóan :D Szóval most is csak bérlés lesz, és max egy hónapra.
Szia Kate!
Megkérdezhetem milyen lett a fürdő? Esetleg fotó? :)
Azért óvatosan a nagytakarítással, pihenj sokat közben!
Igen, ez már ilyen lesz végig.
De már megnyugodtam és tudom, hogy a fiam rám fog ütni:) Olyan lusti lesz mint az anyukája.:)
Szerintem annyit megér:)
Annál többe szoktak kerülni.
Bár Én ehhez nem értek, hogy most milyen fajta a jó.
Zebra!
Örülök hogy minden rendben van a picivel. :) Ez az aggódás életed végéig eltart, úgyhogy majd belejössz. :D Sajnos a gyerek ilyen. Eleget eszik-e, szomjas-e stb. Kitartás! REmélem több ilyen nem lesz. Megnyugodtam!
Sziasztok csajok!
Hát látom volt itt pánik, de naaaaagyon örülök hogy mindenki rendben van! Haszáljátok ki a jó időt amíg lehet! :o)
Én is megnyugodtam, de úgy elbőgtem magam annyira megkönnyebbültem a liftben haza fele jövetbe már, hogy hihetetlen.
Annyira izgultam már.
Igen rendes volt Tőle, Én is úgy gondolom.
Igen, amennyire nem voltam izgulós az elején most annál jobban:)
Hihetetlen.
De apa is nagyon megkönnyebbült mert Ő is aggódott már nagyon.
Jaj de jó, hogy minden rendben van! :)
Rendes volt a dokid is, hogy fogadott.
Mit össze tudunk parázni, mi? És ez lesz most vagy 18-20 évig biztos ;)
sziasztok
Megjöttem a dokimtól, mert már kénytelen voltam felhívni, nagyon aggódtam. Hála istennek minden rendben van, tökéletesen vert a szive, azt monja, hogy most biztos lustább napjait éli.
Jaj Én úgy kiborultam mert már napok óta hiába feküdtem és pihentem egy pici mozgást sem éreztem, egyáltalán. Előző napokban meg minden nap banzáj ment.
Ezért volt a nagy aggodalom.
Hogy eddig mindig jelzett most meg 3 napja 1x sem éreztem a mozgást.
Szia ZEBRA!
Ne aggódj, tuti, hogy minden a legnagyobb rendben van. Én múlthéten ugyanígy jártam és rémisztő dolgokat olvastam a neten. Így, mikor az orvost megláttam, már el is tört a mécses...
De nagyon jól van az én bébim is, és valszeg azért nem érezzük mindig, mert a feneke van a köldök felé és így "befelé" rúgkapál.
NE AGGÓDJ! Én sem teszem, és többet nem is olvasok kismamablogot+ilyesmi butaságokat... :)
Sziasztok Kismamik!
Nagyon szépek a pocakfotók, mindenki szépen gömbölyödik. :)
Kinga, tök jó hogy voltatok kirándulgatni, az is kikapcsolódás. Strandra már én sem merek járni, félek, hogy összszedek valamit.
Zebra! REmélem nincs gond, de szerintem nézesd meg magad uh-val, az a biztos. Lehet, hogy csak nyugisabb napjai vannak, azért nem érzed.
Igen, végreee nyár van! Lehet elhúzódik jó sokáig, még októberben is szép vénasszonyok nyara lesz!
Zebrám, ilyen velem is szokott lenni, ilyenkor lefekszem teljesen vízszintesbe, és akkor beindul a buli.. napközben én is ritkán érzem egyébként, mert ugye megyek erre-arra, inkább este-éjszaka. És amúgy a frontok is számítanak, ezt már Lizinél is észrevettem, amikor front volt, alig mocorgott valamit. Nyugodj meg, biztos minden rendben van, csak mostanában nyugalmasabb napjai vannak :) De ha már nagyon aggodalmaskodsz, menj el valahova UH-ra!
Kéknefelejcs, jól vagyok, köszönöm, egész hétvégén úton voltunk, búcsú meg mindenféle gyerekprogram volt itt a hétvégén :) A Linda név amúgy naon szép, nekem is tetszik! Amúgy mi úgy döntöttük el, hogy felírtunk 5 lehetséges variációt, és Lizi kihúzta, mi legyen :) Hát a Dániel lett, az volt a legeslegelső fiúnevünk, még Lizinél, férjem nagypapája után, akit nagyon szeretett.