2011 decemberi babák (beszélgetés)
Légy büszke magatokra! Gyönyörű a családotok, és nagyon erősek vagyok!
Ez szerelem látod! Mi meg rátok vagyunk irigyek! :o)
Zebra! Olvasom ám a naplódat, láttam a képeket is és szerintem Neked sincs okod panaszra :)
Kata! Óriási babád volt ám!!!! Nem csoda, hogy kirepedtél! :-O
Ezek szerint azért erős a házasságotok, ha mindent kibír!
Ez szerintem nem siránkozás volt, sőt! Légy büszke arra, hogy mindent átvészeltetek!
Bocsi mégegyszer..
Szóval én általában az "apa szorikat" olvasom összeszorúlt torokkal és csak irigykedem rátok.
Becsüljétek meg a boldogságot! :)
Szerintem is tök csini vagy, nem értem mi bajod!
Kicsit lehet az ember pár napig mélyponton, de ha még a párodnak is tetszik akkor nagyobb boldogság nem lehet!
Csíkok, kilók, önkép, apuka..
Háát csajok, ha már őszinteség, akkor én elég leheangoló tudok lenni.
A hasam mint egy durva domborzati térkép, ahol a folyók keresztbe kasúl egymást érik, az első terheségemnél a 30. héten kezdtem kirepedni, mondjuk akkor dúrván sokat híztam (26kg), pedig nem zabáltam, csak rákattantam a gyümölcslevekre :(, amikből mint tudjuk nem spórolják ki a cukrot.
A második babónál gondoltam, mit nekem terhes csík, már bőven van, ekkor kiderült nem csak hosszába keresztbe is tud repedni a bőr, pedig nem híztam sokat(14kg), csak óriási volt a hasam (4870gr-os baby+ rengetesóg magzatvíz) :(
Nem csak csikokat kaptam, hanem még "kötényt" is, ha értitek mire gondolok..
Mindekettő után lefogytam és felvettem a bikinit, de a tükörbe utálok belenézni a mai napig.
Ami a férjemet illeti, mi az elmúlt két évben a házasság összes mélypontját megéltük, a válás volt napirenden, mire a sors közbeszólt.. javult rengeteget a kapcsolatunk, békességben éldegélünk, várjuk a babát, de..
Külön alszunk...
Bocsánat, nem akartam siránkozni de ez most kikivánkozott..
Amúgy a barátnőmnek egy pici csikja lett a köldöke mellett, most már csak nagyítóval látszik, pedig ő is 16 kg-t hízott.
Ilyen a genetika.
Zebra! Tudom, hogy nem azért tabu a szex, mert Te nem akarod, hanem mert nem lehet :))
Sába! A Párom állandóan megdicsér, nemcsak szavakkal, de tettekkel is érezteti, hogy számára én vagyok a legjobb NŐ a világon. Állandóan kívánatosnak talál és ezt nem is fél bebizonyítani :D
Igen, abban igazad van, hogy nem sok az a 7 kiló. De ha a másik oldalát nézem: Te 178 cm vagy. És a 67 kiló szerintem Neked kifejezetten jól áll, Te nem tartozol a nagydarab kismamik kategóriába :)
De én 154 cm Alacsony vagyok :( Rajtam a 7 kiló súlytöbblet kb annyi, mintha Rajtad lenne 20 kiló.
Ezért érzem magam kevésbé nőiesnek.
De igyekszem minél többet sportolni, egészségesen étkezni :)
Biztos, hogy sokat segíthet, nem csak akkor amikor nagy lesz a pocid hanem szüléskor is és utána, hogy gyorsan megszabadulj a fentmaradt kilóktól.
Én jelenleg úgy 3 kg súlyfeleslegnél tartok de viszont 170 cm vagyok és már meglátszik rajtam. Mármint nem csak a hasimon.
Áhhhh
azt tuti nem bírnám
pont minap láttam a tv-be, hihetetlen izmos az a csaj.
De, igen sajnos öröklődik. Neki is volt és még a mai napig is látszik.
Én nap mint nap krémba olajba úsztatom magam, Gabika ajánlotta az oliva olajat, azzal kenem magam, ha napra megyek akkor sültkrumpli szagom van kicsit:)
És így a normális:)
Én is élvezem a bókokat:))))))))) Jót tesz a lelkecskémenk:)
Ez azért öröklődik is nem? Anyukád hasa milyen? Neki is van? Van akinél halványul ám!
Egyébként én is jobban félek tőle mint a szüléstől!
Itt őszinték vagyunk egymással ugye????? Akkor most én is őszinte vagyok!
7 kg???? teljesen normális. Várandósság nincs súlytöbblet nélkül ezt tudjuk.
Van babánk, aki már 1 kg felett van! Tarhozik hozzá méhlepény, magzatvíz, megnagyobbobott méh, a vérkeringésünkben több vér cirkulál... Ez mind súly!
Én 178 cm vagyok 60 kg-al kezdtem (védőnős mérés 62 kg) és most vagyok 67.
Én is 7 kg-ot híztam! van aki kevesebbet.
És azt kell mondjam hogy a férjek szerepe óriási ebben, hogy állapotosan ki milyennek látja magát!
Szerencsére az enyém nagyon ügyes, és minden napp tanúságot tesz arról, hogy én vagyok a világ legjobb nője!
(persze ez koránt sem igaz) max neki! :D
De az önképedet most az apuka alakítja!
Okés Drága értettem:)
Igen, bizony az orvosom is és a védőnő is mindig mondja, hogy vigyázni vigyázni és vigyázni. Mert nekik végül is mindegy, hogy mennyit hízok, de Nekem a babának nem(persze apának sem de Ők nem az esztétikumot tartják szemelőtt ugye hanem az egészséget ezért mondják a mamát és a babát).
Ha minden rendben lesz már jövő7től járok kismamatornára és szeptember végén kezdődik a szülésfelkészítő tanfolyam:)))))))))))))))))))
Annyira várom már ezeket.
Hát akkor fantázia elenged, és férj karbantart! :D
Egyébként mindíg figyeld meg, hogy ezeket ki mondja!
Elárulom:
Azok a csajok, akik úgy nyomták le az esetleges terhességüket, hogy folyematosan rinyáltak hogy jajj ők terhesek, és azonnal ha nem kapnak ezt vagy az vagy ennyi meg annyi csokit akkor elvetélnek, és őket most ki kell szolgálni és ugárlni kell körülöttük mert "terhesek"
Ezekből a nőkből akik ILYEN BAROMSÁGOT KIEJTENEK A SZÁJUKON, NA EZEKBŐL lettek az elképesztő méretű tehenek, akiket vagy már régen elhagyott a férje, vagy éppen csalják őket valahol!
De mutassák meg nekem azt, hova van az leírva, hogy a terhesség = elhízás!!!!!!!
Mindenhol óva intenek az elhízástól a babavárás alatt, mert se neked nem jó, se a babának, és azt kell mondjam apának sem!
Egy kismama igenis lehet jó karban, lehet sportos, fitt.
Szóval az ilyen irigy barmokra ne hallgass aki ilyet beszél! Hanem nézz rá, és hagyd ott!
Ránk halgass! :D
Nekem viszont kifejezettendiétáznom kell, hogy elkerüljem a diabéteszt.
Nem eszem kenyeret, cukrosat fehérlisztes dolgokat. És sokat mozgok.
Nekem már 2 helyen kijött a csík sajnos és tudom, hogy azok már ott maradnak, halványulnak de ott maradnak.
Nálunk nem tabu a szex hanem tilos, orvosi utasításra:))))))))))))))))))))
De remélem nem lesz így szülésig mert Én is vágyom rá azért.
Sába, abszolút osztom a véleményed. :) Nem diétázni akarok, mert azt tilos terhesség alatt, de kíváncsi vagyok, Ti mit esztek, amitől mondjuk nem híztok?
Az a baj, hogy nem szeretem a zöldségeket és gyümölcsöt csak délelőtt ehetek, mert annyira felviszi a savam, ha este eszek, hogy rosszul vagyok egész éjjel, hiába a Gaviscon, vagy bármilyen sav csökkentő.
Pedig szeretnék valamit tenni. Eddig 7 kg-ot híztam, ami bár nem tűnik soknak, nekem mégis sok...
Én jelenleg nem nagyon érzem magam nőnek :( Még kisbetűs nőnek sem...
Hétvégén nézegettem a régi képeimet. Minden beképzeltség nélkül, tök jó kis NŐ voltam, sosem voltam vékony, de nagyon csinos voltam és gyönyörű derékig érő fekete hajam volt...
Most meg úgy nézek ki, mint egy telefosott búvárruha, rövid a hajam. Káosz :(
Zebra! Nekem nincsenek még csíkjaim, gondolom, nem is 25. hétre jönnek elő, de igyekszem minél többet olíva olajjal kenegetni. Az eddig nagyon-nagyon bevált :)
Nálunk nem tabu a szex, bár mostanában valahogy nem sok indíttatást érzek hozzá.. Mindenesetre Apának igyekszem örömöt szerezni :)
Hogyha rinyálok a súlyom miatt akkor az rá a válasz, hogy akkor minek akarok gyereket.
Már nem egyszer kaptam meg, itt a hoxán még nem hála Istennek.
Ezt nem vágom, milyen szituációba mit kap meg?
ezt az előző hsz-omra írtad??????
Ezt most nem vágom!
Aranyos vagy, Én is így érzem csak hát sok szituációba az ember megkapja a legrosszabb választ, hogy akkor minek akarsz gyereket:(
Nekem rettentő mumusom a stria, nagyon félek tőle, mint a tűztől. Minap a szomszédasszonyom megmutatta a hasát...... Neki élete végéig felejtől a 2 részes fürdőuha:(
Apának nagyon nehéz, ugye nuku szex most és az, hogy Ő csak azt látja, hogy megint ingerültebb vagyok és azt hiszi miatta van pedig nem, hanem csak a hormonok.
De nagyon igyekszem kényeztetni a kedvest:)
Zalán baba nagyon kis ugribugri ma!:D MÁr ébredéstől táncikál, lehet feldobta a tegnapi koncert!..... Meg a tegnap előtti!
Amúgy igenis tessék félteni a testedet is, hiszen éppen annyira fontos hogy NŐ maradj (nagybetűvel) mint az, hogy ANYA légy!
Most azért mert babánk lesz, nem szabad elengedni magunkat. Apukáknak is nehéz időszak ez, ezer kérdés, ezer változás, az imádott nő figyelme többfelé osztódik mert "jön valaki" aki megváltoztatja a megszokott ritmust.
Mi érezzük, átéljük, megéljük, ők "csak" látják!
Fontos hogy tudják minden pillanatban hogy ők ugyanolyan fontosak maradnak mint előtte, sőt fontosabbak, mert most már APUKÁK lesznek!
Nagyin irigykedem, hogy ilyen ügyesen kiálltok a döntésetek mellett. Én is tartok a reakciótól, hogy mi lesz ha megtudják a fiam nevét:(
De biztos, hogy nem fogok rajta változtatni, csak ugye maga az a harc hiányzik a tök....k.
Meg bizony. Egyébként nem azt a közel sem csinos testecskémet féltem hanem úgy gondolom, hogy még a szülés is könnyebb valamivel ha oda figyelek. Úgy is elkerülhetetlen a hízás de még 16 hetem van szülésig, addig még úgy is hízni fogok.
Most csütörtökön ha minden igaz, de holnap bemegyek a gondozóba egyeztetni a biztonság kedvéért.
Zalán baba jól van?
Szia Zebra! Én jól vagyok, remélem a többiek is.
Ismét zúzós hétvégénk volt, két koncert...
Akkor a diéta megtette a hatását! :D
Mikor mész terhelésesre????
Hahó Kismamik
hogy vagytok?
Mi jól, Kendém aktív kisfiú, már úgy kell szólni az apjának, hogy tegyen rendet:))))))))
Én meg fogytam 1 kg-ot.
Szóval boldog vagyok.