2011 decemberi babák (beszélgetés)
Közben lassan búcsúzom, mert még pakolnom kell, elég sok mindent elő kell készítenem, hogy mikor Apa hazajön, csak üljünk kocsiba és mehessünk Horányba!
Legyen nagyon szép hétvégétek, pihenjetek sokat! :)
Kicsipetra!!! Hétfőig hagyd majd fenn a képeket a szobáról, vagy a bútorokról, le ne maradjak róla :D És sok sikert a zsiráfos forgóhoz :)
Kéknefelejcs! Óvatosan pakolgass le-fel a babakocsiról, nem ám megerőlteted magad!
Mindenkinek minden szépet és jót hétvégére :)
Puszi nektek!
Milyen espiro babakocsitok van?
Csak mert éppen a babaszafarin leskelődök és láttam, elég nagy a választék. :)
Igen, én is ezt hallottam... :(
Tényleg nagyon megéri ezen az áron!
Tényleg klassz a babahordozód KisGabica! :)
De fura, hogy a hivatkozásod eltűnt! Pedig én is linkeltem, az meg még megvan...
Most kedvet kaptam, hogy én is leellenőrizzem az Espiro babakocsihoz kapott hordozót - de annyi cuccot pakoltam rá, hogy most mégsem veselkedem neki.
Igen, tényleg jó. Mi sokáig gondolkodtunk, milyet vegyünk és azért emellett döntöttünk, mert a brendonban ez 25.990 ft, ez az ár pedig egész jó volt és tök új, az összes címke, minden rajta van, eredeti dobozban jött :D
Szóval megéri.
Mi nem mertünk volna bevállalni nem szabványt, mert állítólag igazoltatáskor, ha baba is utazik, mindig ellenőrzik a babahordozót és keményen büntetnek :( :)
Köszi a linket, nagyon jó ez a babahordozó! (Még szerencse, hogy elmentettem, mert szerintem időközben kimoderálták a hivatkozásodat...)
Nekünk van egy, de már nem szabvány, ezért nem tudom, merjem használni, vagy sem..
Nagyon jó dolgok vannak a babaszafariban, most nézegetem őket...
Hát... nekünk már nem sok mindenre van szükség kezdésként, de ahogy elnézem az árakat, nem kizárt, hogy Némó után Lucának már onnan vásárolunk :D
Kéknefelejcs köszönöm a linkeket, ezek még jobban tetszenek, a férjem hazajön és meg is mutatom neki :)!!!
Gabica gyönyörű a babahordozó :)!!!
Nagyon szuper!!!
Megkérdezhetem, honnan rendelted? (Lehet, hogy már írtad, de az utóbbi napokban annyi ilyen info jött át, nem emlékszem..)
Megjött a babahordozónk!!!!!
Gyönyörű, eu-s szabvány, levehető az esővédő, biztonsági övvel van és újszülött szűkítővel :D
Fantasztikus!!!!!!!!!!!!! :D
Képet tettem ki az adatlapomra :))))
Húú basszus ez nagyon jó, színes de pont olyanok a színek rajta mint a bordűrön :):):)!!!
Ezt hol lehet megvenni???
A Két pasi meg egy kicsi, az eslő évadban van Cucu, és nagyon megtetszett nekünk :)!!!
Csajok egy kis segítség kellene, a kiságy fölé keresek ilyen forgó zenélős játékot, de zsiráfos kellene, és olyan ami ilyen halvány barnás bézses színű. Elég sok kikötésem van :)!!! Ha valaki valahol talál, légyszi írjatok!!!
:)
Itt vagyok ám, csak inkább ma figyelek, nem firkálok össze-vissza :)
Nagyon édesek az Apukák, ahogyan várják a kis Porontyokat :)
Némó Apától egy plüss bocit kapott, a 4 lába közé volt betekerve egy pihe-puha plüss pléd :)
Igen, tényleg nem írt.. nem tudok róla semmit.. :( Lehet nincs ideje!
:) Páromnak első ajándéka egy Hello Kitty plüssfigura volt :)
Melyik sorozat az?
Bébikéről tud valaki valamit??? Már nem írt egy ideje. Reméljük jól van!!!
Igen kéknefelejcs szerintem is nagyon figyelmesek. Tényleg sokat költöttünk náluk, de olyan jól esik, hogy még arra is figyeltek, hogy zsiráfot küldjenek.
Ja és képzeljétek. Van egy kedvenc sorozatunk, ahol a kisfiúnak van egy tengerimalaca. A férjem eldöntötte, hogy az ő első ajándéka egy plüss tengerimalac lesz. Már ennek is megvan a neve CUCU :D:D:D!!!
Húúú tiszta dilisek vagyunk. Fel akartam tenni a képet róla de nem engedi. Már tagnap meg is rendelte a drágám.
Liz, hatalmas gratula Ádámhoz!
Hát én is csak pislogok, hogy már a hajacskát is látni lehet? Nahát! De jó :)
Kicsipetra, akkor szuper szombatod lesz úgy sejtem ;) Milyen kedvesek a boltban ezzel a zsiráffal! Persze sokat költöttetek ott. De néha ilyen (nekik ) apró figyelmességen múlik, hogy örömet szerezzenek és máskor is szívesen vásárolj ott.