2011 decemberi babák (beszélgetés)
Te jó ég... és ez elég???
Ez mondjuk ebédre oké, de egész napra..? Diétáznod kell?
Akkor én szúrok el valamit? Nekem a mai kajám:
Reggeli: 1 őszibarack
Ebéd: 1 tányér karfiol leves
ennyi!!!!!
Nem vagy lemaradva nyugi. Mi is október végén akartuk elkezdeni, de a bútor csak szept 15-ig volt akcióban (persze azóta megint akciós), így megvettük és onnantól beindultak az események. De azért én sem leszek kész, mert nekem meg a babaruhák és minden más egyéb marad későbbre :)!!!
Biztosan csodaszép lesz a konyhátok :)!!! Milyen színű lesz a bútor???
De cuki ez a tabló! Tényleg nagyon aranyos lesz majd a fotókkal :) Még én is ötletet kaptam, hogy csináljak egy ilyet ;)
Sába, akkor mozgalmas-izgalmas napod van, várunk vissza a szépséges uh képekkel!!
Ó Zebra, sajnálom a vizesedést, biztos kellemetlen lehet, meg a diéta is... De legalább a cukorterhelés megvolt és reméljük a vizesedés is majd lejjebb megy!
Sziasztok Lányok!!!!
De jó hogy ti már kész vagytok lassan a babaszobákkal, mi meg még csak a konyhát csináljuk, konyhabutor meg csak 2 hét mulva jön meg......gyerekszoba nálunk még sehol sincs... :(
Október 6-án megyek szülés felkészitőre.......itt Pécsen akkor indul az SZTK-ban.
Babócák mocorognak? Az én törpikém viszonylag nyugis...
Nyah, megérkeztem, eltelve fini falatokkal...
Mai diétás étrendem:
Reggeli: 1 db magvas zsömle, egy szelet vékony karajjal és margarinnal+1 activia
Tízórai: 1 db zöld alma, 1 szál sárga répa, 1 banán
Ebéd: 15 dkg csirkemell gyrosnak elkészítve, 1 db kovi ubi, 1 nagyobb szelet barna magvas kenyér, 1 szelet sült tök és 1 update 1-es puding..
Tudom, sokat eszek, de azért ez most jó, nem? Mármint, h igyekeztem nem hízlalókat enni és egészségeseket...
Petra! leslek :D Duracell-nyuszi :D
Zebra! Jaj, szegényem... Sajnálom a vizesedést... Én lehet, azért nem vizesedek, mert alapból keveset iszom :(
Jajj nagyon aranyosak vagytok csak most olvastam vissza :)!!! Kate visszaigazoltam :)!!!
Zebra, annak örülök, hogy túl vagy a terhelésesen, de nagyon sajnálom a vizesedést. Vigyázz magatokra nagyon!!!
Helló csajok megjöttem, huhh rettenetesen elfáradtam...deeee van egy új szerzeményem ééééssss sikerült pont olyan sötétítő anyagot találni amilyet szerettem volna. Teszem a képet az új szerzeményről, egyszerűen csodás és imádom :)!!! Felteszem a naplómba és az adatlapomra is.
Ja jut eszembe írt vissza a hoxa már ki is tiltották azt a kis...... :):):)!!!
szia!
mikor lesz eredmény?
:( Ó, szegénykém, de kitartás, Kendéért!
Szia Zebra!
És mennyit engednek naponta inni? Mert én elég keveset iszok szerintem, de van aki, napi 2-3 litert, annak nehezebb.
Csak vizet, vagy mást is ihatsz?
sziasztok Kismamik
hogy vagytok?
Én túl vagyok a terhelésen, végre valahára.
Viszont sajna diétáznom kell mert vizesedek:S
só megvonás és vizet is csak akkor kell innom ha szomjas vagyok.
Sziasztok csajok!
Ha készvagyok a tekerítással nekiállok modellezni a babakocsival, minden funkciójában csinálok képet, azátn rakom fel, de ha most nekiállok, akkor nem lesz a katarításból semmi!
jaaaaaaaaa és ma 16:45 UH!!!!!!!
Sziasztok!
Kinga! Már csak 1-et kell aludni. Nem a ruha a lényeg, hanem hogy egy életre szóljon, és mindketten úgy gondoljátok! És ez nálatok megvan, szóval minden rendben! :)
Sába! Várom a fotókat!
Kicsipetra! JElentkeztem a naplódba, szeretném megnézni az álomszép babalakot. :)
Sziasztok kismamik!
Ritkán írok nektek de mindig olvasgatlak titeket,meg a képeket is megnézem.Látom mindenkinél beindult a fészekrakó ösztön,kivéve nálam.
Igez a babaszobát csak októberben kezdjük el ,addig csak kerülgetem a zsákokat.Napok óta itthon sincsen kedvem semmit sem csinálni ,még a mosogatógépet is csak nagy duzzogva pakolom be minden nap.Annyira lustának érzem magam,legszivesebben csak egész nap ücsörögnék a kanapén és a baba rugdosását figyelném.
Még jó hogy apa ilyen türelmes,pedig reggel alig talált tiszta kávés bögrét!
De had meséljek el nektek egy aranyos dolgot ami hajnalban történt.Felébredtünk mind a ketten apával,én a szokásos pisilésre ő meg gondolom én rám.Visszafeküdtem az ágyba és hátulról odabujtam hozzá kiskifli pozicióban ugy hogy a derekához nyomódott a pocakom.Én már majdnem aludtam is amikor egyszre csak hátra nyúlt apa a hasamhoz mert ezerrel rugdosta a derekát a kisfia.De annyira erőssen hogy nem bírt elaludni tőle.Kérdezte hogy én hogy bírok így aludni?Mondtam hogy én már megszoktam de valamikor én is felkelek rá.
Az az érdekes hogy ilyen a kislányomnál is volt amikor a pocakomba volt,és akkor is ő keltette.
Láttam rajta hogy nagyon örült neki mert amúgy ha mondom neki hogy fogja meg a hasamat mert mozog a pici akkor legtöbbször meg sem mozdul a büdös kölyke elötte pedig kirugta a ház oldalát.
Bocs ha hosszú volt de ezt el szerettem volna mesélni nektek!
A babakocsit mi hétfőn hozzunk el,én egy Quinny buzzt vettem mert az volt álmamim babakocsija és nem utolsósorban ahoz kapunk mózest kölcsön arra a pár hónapra ameddig kell.
Már csak hordozó kell hozzá és minden megvan!
Puszi mindenkinek!
Petra! Szuper lett a szoba, nagyon jók a színek!!!
Nem lehet ezt a naplót zártkörűvé tenni, hogy csak mi lássuk, amit írunk bele?
Jó reggelt kismamik!
Kicsipetra! Iszonyat jó lett a szoba! Biztos jól fogja érezni magát benne Benett baba :) A babakocsi is nagyon tetszik, a nagy kerekek meg a hóban is jobbak mint a kicsik :)
Köszönöm szépen kéknefelejcs. Csajok én most megyek megvenni a sötétítőhöz az anyagot. Majd jövök olyan dél körül!!!
Sok puszi addig is mindenkinek :)!!!
Sziasztok!
Kicsipetraa, hát ez egyszerűen csodaszép lett, ez a Benett-szobácska!!! :) Klasszak a bútorok, milyen jól mutat mindegyiken a zsiráf. És persze a babakocsi is szuper!;)
Ezzel a bunkóval meg ne törődjél. Hoxa hátha tud mondani valamit ilyenkor mi a teendő.
KisGabica, kitartás! Biztos nehéz lehet most, de gondolj Némóra, hogy most az ő érdekében is csinálod! Az jó ötlet ha eltereled a figyelmed, esetleg nézz meg egy-két filmet a netről ;)
Zebra, drukkolok hogy mielőbb túl legyél a cukorterhelésen és hamarosan jó eredményeket kapj! Biztos rendben lesz, nyugodj meg :)
Kinga, már csak egy nap és jön a NAGY NAP, de izgi!!! ;)
Na írtam nekik. Remélem lesz rá reakció. Kis köcsög 21 éves. Kértem, hogy töröljék.
Gabica nekem akkor is TÜndérkirálylány vagy :D!!!
Kinga visszaigazoltam :)!!!